Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 10

Luna1 spune:
Timi cum e vremea la Ireland? Tot asa naspa?
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

karligutza spune:
Luno sunt mai bine.... te pup si nu iti mai fa griji ca ma auziti de la Giulesti daca nu scriu pe forum! Am inteles ca acum putem urla in voie!
asa e?
... eh, lasa ca doar Mr.Hook ce-o face daca eu nasc? vine frumusel acasa si se logheaza pe DC!
noutatea zilei: la Giulesti nu mai stau cate doua gravide in pat nici in sala de travaliu, nici dupa ce nasc! De aceea cred ca e si jadi fericita ca nu tre sa se intoarca pe stanga/dreapta si sa se inghesuie cu vreo alta mamica...
AndraZ ma bucur ca si tie ti-o prins bine tricoul acum! sper totusi sa nu il aruncati dupa sarcina.... macar pe post de pijama si tot sa ii mai dati o utilizare ... de papat am papat si eu 2 rosii si un pic de pui facut la gratar; plus 2 caise... ete aproape toata mancarea mea pe ziua de azi!
karligutza sapt.39 cu
la purtator

mamii spune:
fetelor deci chiar am nevoie de o parere....IN TREBARE PT CELE CAREAU DEJA UN BEBEL :) sau 2..
De azi de dimineata simt incontinuu ca niste intepaturi undeva langa incheietura piciorului...si il simt si pe bebe ca mishculeste ...uneori ma inteapa langa picior alteori in v...n! E normal?? a mai patit cineva asa ceva??

Luna1 spune:
Mamii e normal sa te intepe toate cele mai ales acum cand esti aporpae de nastere. Stai linistita ca in momentul inceperii travaliului vei stii sigur ca ala e.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

mamii spune:
iti multumesc mult luna nu stiam daca este normal pt ca azi de diminaeta am facut si ceva mai mult efort si imi era sa nu il fi deranjat cu ceva pe mister.In momente deastea de necunostinta iti trec multe prin cap..
.Mercic again

Timi07 spune:
Luna vremea e oribila, deprimanta....mi s-a acrit de umbrela. Imi vine sa-mi pun un poster cu soare in geam ooooooooooooooooffffffffffffff
Timi 35+

fianna spune:
Salutare!!! As vrea sa intru si eu in randul lumii, si va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta mare cu mamici in asteptare; UM 11.10.2006, DPN 18.07.2007. Astept un baietel, pe nume Matthew si voi naste la Filantropia.
Mai vin cu niste intrebari, pentru cele care nasc tot la Filantropia, stiti cumva daca e nevoie de trusa de epidurala sau ne dau ei? Am uitat sa-l intreb pe doctor data trecuta si nu stiu daca e cazul sa investesc sau nu.
Si pentru mamicile din strainatate, sau din tara cu soti straini. Ar avea copilul vreun avantaj daca ii facem dubla cetatenie? Se merita sau e mai multa bataie de cap?
Felicitari proaspetelor mamici!!!
fianna

brazuca25 spune:
Lipseste omul cateva zile si se umple lista de bebei! FELICITARI MAMICI!!!
Sa va traiasca printii si printesele si sa fie sanatosi si mancaciosi si cuminti!!!
Vad ca baieteii incep sa recupereze umpik din diferenta! Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

liadorian spune:
Bun venit, fianna!
Brazuca, acusi, acusi ne vedem si noi pe listutza! Pana acum aveam impresia ca timpul trece prea greu pana la DPn, acum parca a luat o vitezaaaa!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

brazuca25 spune:
liadorian sa stii ca asa e. Zicea cineva mai devreme ca nu simte deloc frica de nastere...cam asa ma simt si eu. Putin inconstienta cred. Stiu ca usor nu are cum sa fie, dar parca rezultatul e prea frumos ca sa ma mai gandesc la altceva.
Eu deja ma simt de gogoshik asta si singura mea "frica" e ca o sa plang asa tare de bucurie ca o tin in brate ca nici nu o sa vad bine!
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria