Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
adinush spune:
Aelita stia mama ta ce stia
Unele carucioare au din fabricatie o "perdea" din aia pt tantari,asa cum a spus si Gabi,cu elastic ca sa stea fixa pe carucior.Ce-i drpt nu e vreo perdea inflorata,ci una alba,simpla.
Trenurile,ami ales daca mergeti la tara(asta inseamna ca tre' sa mergeti cu personalul) sunt destul de jalnice>daca va hotarati sa veniti poate ii propuisotului sa inchiriati o masina pt 10 zile din Bucuresti.Asa eviti si trenurile si poti sa te si deplasezi pe unde vrei fara sa depinzi de altii.
Liuda semnatura aia care ai vazut-o la Michelle este cu ovulatia ei ca sa stie cand sa
Credeai ca am scapat noi,care avem antene peste tot,vestea ca are bebe?![]()
Ivona1977 spune:
Aelita poti sa inchiriezi masina de la aeroport daca vrei, sotul meu a facut asa anul trecut, ce rost are sa dai bani pe trenuri, iei masina cu aer conditionat si cu plinul facut, te folosesti de ea 10 zile si te intorci cu ea la aeroport.
Uite www.romania-rentacar.com/index_ro.php?language=romana#" target="_blank">aici site dar cauta si altele. Gandeste-te cat timp scutesti la asteptat tren cand te bate soarele in cap.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
gabriela_s spune:
aelita e fain site-ul recomandat de ivona,www.romania-rentacar.com/step2.php?class=convertible" target="_blank">poti sa inchiriezi un audi a4 decapotabil cu doar 0 euro pe zi.glumesc,chiar mi se pare buna ideea cu inchiriatul.nu stiam de ofertele astea,o sa le mai spun si eu prietenilor care vin in prin tara.
chiar,s-a intors cineva,aveti vreo veste despre alina...ma rog sa fie bine,atat cat se poate in clipele astea...
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Messa spune:
Fetelor, eu acum am ajuns acasa, o sa plec iar cu treaba... am reusit sa ajung putin si la biserica, am nimerit exact cand il scoteau pe Robert dinauntru... sunt foarte, foarte trista... Alina este in acea stare de... staza emotionala... stiu starea aia, am trecut si eu prin ea... este, cum sa zic... un fel de autoprotectie a mintii si a sufletului ca sa n-o iei razna... numai marile dureri sunt asa... este cumplit...
... si cati prieteni avea Robert! Erau atat de multi oameni... pe strada era o masina albastra pe care scria IN MEMORIA LUI ROBERTXA... si strada era neincapatoare, de-abia am trecut cu masina...
Imi pare atat de rau...
Sper ca Alina sa aiba putere.
N-am mai stat sa vorbesc cu ea, o lasasem pe Arianna in masina cu un coleg si m-a sunat ca incepuse sa tipe (nu-i place in masina parcata, ii place numai cand merge). Eram si foarte impresionata, am plans, mi-era teama ca am sa vorbesc cu Alina si am sa incep sa plang si cred ca fix de inca cineva care sa planga langa ea nu are nevoie... au ramas fetele, Alinuk, Kate, Eli, Marybell si sotul ei, si parca mai era cineva dar nu mai stiu, am asa, un fel de ceatza in cap.
Eu ma rog rar, foarte rar, poate prea rar... dar azi ma rog pentru Alina si fetita ei, Roberta.
Alina, suntem alaturi de tine.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Si eu cu gandul si sufletul alaturi de Alina...Multumesc fetelor noastre inca o data, de la distanta nu poti face multe...
Azi l-am cantarit pe Adam si are 7,000 kg la 5 luni si juma (pe 30 iun de fapt).
Acum ma pregatesc de iesit afara, m-am saturat deja de caldura, ma gandesc cu jind la iarna...
Va pupacesc si va citesc cand revin, tarziu la ceas de noapte... Adam e mai bine cu adormitul seara, chiar si ziua, in camera cu Matei... Cu papa nu facem progrese, stau si ma intreb daca nu ma incapatinez degeaba cu legumele...Fructele le accepta, poate ar trebui sa i le dau pe alea, si in timp ar accepta si sucuri, ceai, apa...ca pe caldurile astea nu vrea decat san la cam 3 ore. Cam putin nu?
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Catalina spune:
Messa, mi s-a facut pielea de gaina ... offff Doamne ... ce groaznic. Bine macar ca a fost multa lume ... ce sa zic. Dumnezeu sa il ierte ... si sa o intareasca pe Alina ca alte sperante acuma nu pot fi ...
Fetelor, bravo voua ca ati mers, chiar mi-a parut rau ca nu am mers si eu ... asa de rau.
Lili, eu zic sa nu il mai chinui cu legumele. Fa ca mine, pauza. Ca acuma uite, merge mai bine si cu legumele. Eu am facut pauza 2 saptamani timp in care i-am dat numai fructe. Pe care le mananca cu placere. Si la tv a zis dra Jianu de la Municipal ca daca copilul nu vrea sa manance ceva anume pe caldurile astea nu trebuie fortat.
Aelita, am aplicat metoda ta de dush ... ma lua rasul cand ma gandeam la tine iar fimeo era taaaaare curios.
kateryna spune:
Am ajuns si eu acasa...Alina era...cred ca a descris mai bine Messa starea in care era ea. Cand a ajuns la biserica a intrat masina cu Robert si ea a aparut pe urma sustinuta de doua doamne. Nu stiam ce sa facem, daca sa mergem la ea sau ...Ne-am blocat. Era si este distrusa de durere. Cu toate astea ne-a vazut si a intins mainile spre noi ca sa mergem la ea...Nu am avut puterea sa-i spunem nimic. DOar am stat langa ea...
Off...imi vine sa plang numai cand imi amintesc. In timpul slujbei o priveam si mi se parea ca e...stiti cum e senzatia aia cand tu stai pe loc si parca totul se invarte in jurul tau, dar tie pur si simplu nu-ti mai pasa de nimeni si nimic? Se inchisese intr-o cochilie si il privea pe Robert. La final cand sa plece spre cimitir a cedat...In momentul in care s-au ambalat motoarele motocicletelor de acolo a cedat la auzul lor. Vreau sa va spun ca au fost peste 100 de masini si nu stiu cate motociclete. Robert a fost un om iubit...Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nu stiu cat de lucida am fost in exprimare. Inca sunt sub influenta celor intamplate...Din cate am inteles s-ar parea ca botezul o sa ramana pe 8 iulie, dar inca nu se stie sigur. Mai mult ca sigur o sa fie doar slujba de la biserica si atat.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
eli1977 spune:
am ajuns si eu acasa..
Alinuk si Delfinuta sunt in Cismigiu, asa ca mai dureaya pana vor scrie..
mai, fete...sunt asa de trista..
am creyut ca sunt mai tare..am ajuns mai devreme si am asteptat in curtea bisericii..cand au venit, a intrat in curte masina cu Robert si imediat, pe jos, sustinuta de un brat si de altul , mai mult se tara, Alinuta nostra..
era, asa cum bine zice Messa, intr+o stare emotionala...de neinchipuit, parca era in transa..ne+a vazut si ne+a chemat cu mana si ne+am dus langa ea..
spre deosebire de Messa, eu n+am avut taria=desi ma gandeam la Alina ca n+avea nevoie de noi, asa- n+am putut sa ma abtin, cand am vazut-0 am bufnit instantaneu,
am stat toate langa ea, am tinut+o de mana..
pe urma au intrat in biserica si apoi au iesit..
cand sa plece spre cimitir unul din prietenii cu motoare- cred ca au fost 50 de motoare si mult mai multe masini- a mai si ambalat motorul ..atunci Alina a tipat asa de tare, un urlet de durere...m+a bufnit iar..
au plecat..spre cimitir.
Alina, suntem alaturi de tine!
a!de la prietena ei am aflat ca face totusi boteyul pe 8, dar sa mai vorbim, ca ea vrea la manastire la Snagov, dar ..nu se stie sigur.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Catalina spune:
Lili, am recitit. Eu zic ca e super la 3 ore, nu? In sfarsit are un program. Asta e bine. E agitat? Ca daca ii e sete e agitat ...