Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Ivona1977 spune:
Alina, condoleante, si putere sa iti dea DD!
fara cuvinte
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
gabriela_s spune:
alina,sunt alaturi de tine cu sufletul,sper sa fii tare in clipele astea...
eu am intrat sa raportez ca halit pitica o jumatate de borcanel din ala de piure de banana !a fost f incantata!acum i-am facut un dusulet si am lasat-o la joaca...
aelitabunica sotului tau e prea in varsta sau nu e in putere,ca sa vina ea la voi?ma gandeam...
poate anul asta ati merita undeva o vacanta in trei,intr-un loc special ,sa va tihneasca,sa fie bine si pentru piticuta.acum,cu banii de bilete,ce sa ii faci?la ce companie ai facut rezervare,poate aflu ceva,cum ai putea sa le schimbi sau ceva-cumnata mea e la lufthansa.
liudapai bine i-a zis dr aleia...ce oameni!
catalinami-aduci aminte de babele cu care ma lasa maica mea sa stau,matusile ei.asa sila mi-era cand ma murdaream de praf la joaca si veneau sa ma stearga cu saliva,mereu le dadeam peste mana
copil rau...si de curand mi-a povestit mama ca atunci cand eram bebeloi faceau si faza cu suzeta.
of,nu prea am nici un chef de invatat...cred ca o sa bag somn mai incolo si ma trezesc la noapte sa mai "tocesc".
merci de complimente!adriana seamana tot mai mult cu tati al ei.chiar ne uitam si la pozele lui de cand era bebe,si el tot asa avea ochii si genele lungi lungi.nu mai zic ca au urechile la fel amandoi,am doi clapaugi!
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
aelita spune:
m-ati innebunit cu mestecatul mancarii si cu suptul suzetei sa o spele de praf.mai bine o lasa dracu de pe jos !
si cu ala ica sa stea cu sula lu ta-su-n mana .
numai una si-una ,bai !!
catalina,ma bucur ca nu o sa ii dai ou.
ai dreptate,fructele ii prind foarte bine.
pe caldurile alea nu stiu cum mai mananca puradeii vostri!!
poate se face racoare acolo in august,cand viu io!
cin' dracu m-a pus sa iau eu bilete ,sa las eu aeru meu condi si casa mea,sa stau pela socra-mea prin ograda,inghesuiti..la tantari,cu conditii deh..
are camere mici,nici nu stiu cum o sa dormim cu copilul,ca ma gandeam sa ii cumpar un patut de voiaj ,ca o sa-l mai folosim si pe aici cand plecam ,dar acolo nu am loc sa il pun in camera! si vom fi multi in acelasi timp acasa,si cumnata-mea cu copil,barbat,si soacra-mea,cumnatu,nevasta...adica vreo 9 cu copii cu tot in aceeasi casa.
ete,m-a scarmat in cur,zau asa!
barbatu-meu cica noi ajungem primii si luam camera,restul sa se descurce,sa doarma-n batatura.
da patut unde mai pun?dorm cu copilu_n pat? sunt doar 10 zile,intr.adevar,dinc are cateva or sa fie prin Bucuresti,alte cateva pe la munte,probabil.
mama ar vrea sa dormim si pe la tara,uite-acum,eu nu dorm acolo nici sa ma plateasca,nu am mai dormit de douajj de ani ,nu pot eu,dar cu copil!
bine macar ca nu ma mai duc o luna ca in toti anii.
mai,eu as vrea sa vin des des,sa stau cate o luna,dar sa stau in vacanta,la munte,la mare,cu prietenii in Bucuresti,sa lenevesc,sa ma simt bine,sa mananc la restaurant sa ma satur de mancare romaneasca !!
dar de unde,mai mult obosesc !!
cand ieseam si noi la terase,cu prietenii,apai ne reprosau ca da,noi iesim,ne distram,in loc sa stam cu ei.
toti vor sa stam in casa cu ei,sau sa ii caram peste tot dupa noi.apai cand ma intalnesc cu prietenii mei,nu iau si neamu'ntreg !lasau botul de cate ori plecam.
sau ne propuneau sa mergem la mare ,care mai de care faceau planuri pe noi,pe masina,pe tot,bineinteles pe banii nostri .
bai,dar imi place la mare eu cu cine vreau eu ,si in conditiile mele ! ca de-aia faceam 4 mii de km sa ajung acolo! sa vadpe cine vreau,sa petrec cum vreau.
pai era totul chestionat!
aaa,va duceti la restaurant,sa dati banii !!! aci nu va place mancarea!! ce atata iesit la terase cu prietenii?
ii zic mamei ca trebuie sa caut ceva de tantari sa pun pe carut .si ea zice: pui o perdea.lasa-ma,dracu ,cu perdeaua ta,ca nu oi iesi cu perdeaua la terase! zice: pai ce ai de gand sa iesi cu copilul noaptea la terase??
pai doar noaptea sunt tantari?????? si ce crezi ca vin in romania sa stau cu tine pe batatura??
a lasat botul,clar.
dar DEGEABA i le zic !!!!!!!!!!
tata azis ca stie ca nu avem timp sa trecem pe la el,ca si el cand era tanar la fel facea,nu avea timp de ma-sa,ca lasa sa umblati cat vreti ca stiu cum e,si eu am facut ce am vrut in tinerete!
na,cu el seman!!
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
Ivona1977 spune:
Eu nu am apucat sa intru de cateva zile si m-a pocnit fix in palarie vestea asta ingrozitoare despre Alina. Nu pot sa ma detasez deloc
Dana am vazut cat are Lucas, bravo, ati reusit sa cresteti mai putin...Ella a avut ieri 9.5 kg, a cantarit-o taica-su.
Liuda, cu tipa aia care nu spala copilul...ce rusine, serios...Pe caldurile astea, bietul copil, o fi si oparit mititelul!
Aelita, du-te mama in Grecia la distractie ca e frumos tare si ieftin, mergi la Paris, la Amsterdam, la Bruxelles, unde ai ce sa vezi! Daca nu vrei in Romania, nu te du! Eu merg doar pentru bunicii mei ca sunt batrani, dar de concediu de distractie, prefer altundeva. 20 de ani am vazut marea neagra in fiecare an, acum mai vad si altele...
Nadiuta ma gandesc la Lidiuta, lasa ca nu mai ai mult! Si o sa mergeti, o sa stati si in fundulet si in picioare...
Cristiana, gata bubutele? 
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
aelita spune:
gabriela,am luat la KLM.
dar mai ramane de convins barbatu-meu sa nu se duca in tara.
bunica luia re 80 de ani,si nu ar pleca de acasa ,ca ii e frica sa nu moara pe aici,desi e sanatoasa siin putere,munceste de rupe mai mult ca toti,tine toata casa ,mancare,curatenie,curte.
noi cand ne ducem ea en face tot .mai ales mancarea !!! in fiecare zi gateste.
ce sa zic,nu ar veni,eu am adus bunicii aici de vreo doua ori,au stat la mama,acum bunica mea nu mai e , amurit in noiembrie,si bunicul nu ar mai pleca de acolo,ca simte ca o lasa pe bunica undeva ..
asa sunt astia batranii,nu se misc adin casa lor.
al meu e legat rau de bunica-sa,ca maica-sa e aici dar nu o viziteaza des,ii mai zic eu sa mergem pe la ea,ca dupa el..
soacra-mea e aici ca sta de 3-4 ani cu nepotii(copiii cumnata-mii) ,ca altfel nu ar sta. acum au luat copiii vacanta si a plecat cu ei in Romania pana in septembrie.
sa vedem ce zice al meu cu mersul.daca ii zic de caldura,credc a zice sa luam un aer condi la soacra-mea.si asa se gandeas a ia o masina acolo,ca sa avem cand mergem cu avionul(pana acum mergeam cu masina) si la fel l-am convins ca e INUTIL,sa las omasina pe care o vor conduce altii,si eu sa vin vara sa bag piese in ea ca sa merg si eu cateva zile.mai bine stau in casa.
voiam sa va intreb.cum sunt trenurile?? bai,nu am mai mers cu trenul acolo de prin 98cred.parca atunci am mers odata.
si stiu ca erau groaznice.
au aer conditionat?
la mine nu e moft asta,dar mie mi se afce rau la caldura mare,habar nu am de ce,probabil imi scade tensiunea,sau nu se iriga creierul,cert e ca vad negru si pic.
trebuie sa ma asez imediat jos oriunde as fi si sa beau apa .
v-am impuiat capul...
incerc sa nu ma mai gandesc la necazuri...dar tot la Alina imi e gandul...
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
Maryela spune:
Doamne , Alinatxa, nu pot sa cred!!!
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste nenorocirea asta.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Catalina spune:
A vorbit cineva cu fetele? S-a intors vreuna?
Doamne, e cumplit de cald afara, cred ca e groaznic la cimitir!
Alina, multa putere!!
gabriela_s spune:
aelita eu pt carut am confectionat (dupa modelul protectiei de la patut la care aveam asa ceva din dotare)o acoperitoare din voal,careia i-am cusut o banda de elastic pe margini ca sa stea fixa pe carucior si gata!banuiesc ca pt tine care te mai si pricepi bine la cusut nu ar fi o problema;)
cat despre rude,ce sa mai zic...stii vorba aia "rudele nu ti le alegi,asa ti le da dumnezeu". asta nu inseamna ca si trebuie sa le suporti toata viata si sa le lasi sa ti se suie in cap.marog,stiu si eu cum e cu rubedeniile...
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Daconst spune:
Aelita,nasol fata,daca ti-e rau asa.Eu n-am nicio treaba,desi fiind nascuta iarna,parca mai tare-mi place frigul decit caldura.
Cu neamurile e nasol la tine,mai bine iti iei camera la hotel fata si te duci la ei in vizita.Ce sens are sa va inghesuiti asa,cind poti avea liniste.
La mine mama sta singura si soacra-mea la fel,dar tot nu m-as duce la vreuna din ele sa dorm,sincer.De asta am preferat sa tin apartamentul din Ro,e cu garaj,e peste drum de parcul din oras,deci chiar ma bucur cind merg acolo.Am mult mai mult spatiu acolo ca aici,in chirie.
Eu i-am invatat pe ai mei de la inceput ca eu vin sa ma simt eu bine in tara si nu sa-i fac pe ei sa se simta bine.Iesim cu fiecare trupa(ai mei si ai lui) la gratare si iarba verde,o data de doua ori si apoi gata.Cu prietenii iesim sa ne simtim si noi bine.
Cred ca depinde de voi,cum stiti sa va faceti programul,fara sa tineti cont de nimeni.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
AELITA, mai fato, daca deja esti plina de nervi pe ce-o fi si cum o fi in vacanta in Romania, mai bine trimite-l pe sotz sa-si vada neamurile cateva zile, si apoi va duceti voi frumusel intr-o vacanta pe unde sa va cada bine tuturora si sa n-aveti parte de surprize. Litoralul romanesc e tot cel mai scump si mai infect, vara asta or fi niste calduri mai ales in sudul tarii, si seceta de te pomenesti ca n-o fi nici apa sa faceti mortarul pentru reparatii (sunt comune in care deja se duce apa cu cisterna), si mai si depinzi de masina altuia. Si cum zici tu, inghesuiala, tantari, du-l pe ala, du-o pe aia. Eu sunt a dracu', nu m-as lua cu copil de sase luni sa fac expeditia asta. Cat despre plasa pentru carut, se gaseste, precis e si la voi, www.semwa.eu/index.php?cat=c207_Protec--355-ie-insecte.html" target="_blank">uite aici costa 35 RON.
CATALINA, saliva e sterilaaaa? Cel mai pagubos obicei al oamenilor dpdv al sanatatii e sarutul, prin care partenerii fac "schimb" de bacterii. Eu nu las pe nimeni sa-l pupe pe David pe maini, ca dupa aceea isi baga manutele-n gura, nu e bine. Pupati-l in crestetul capului si atat.
LIUDA, am murit de ras cu nebuna aia al carei copil face baie numa' cu tac-su. Mare gradina.
IVONA, gata bubuletele, am bifat prima boala a copilariei!
cristina mamica de
David (21.12.2006)