Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

eli pana la urma am scris in acelasi timp.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Vai fetelor cata durere...... Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alina tot cu gandul la tine sunt.

gabriela si eu am vazut-o pe adriana si e o dulce. chiar ma gandeam la intalnirea nostra de burticoase cand spuneai ca nu vrei ca bebelina sa semene la urechi cu tati...si unte ca nu a fost ca tine, dar tot frumoasa e.

bai emmi in afara faptului ca s-a spuzit pe la gatut doarme ff bine si papa la fel de bine.

liudooooooooo, mi-e rau. cum sa tina fata copilu' nespalat? pai mie mi-a zis dr sa nu-i fac baie cat are pojarel dar tot am spalat-o la fundic....si s-a dus si pe picioare, la gat si pe fata....si s-a dus si pe maini, pe palme ca le baga mereu in gura si tot asa. pai hai ca nu-l spala la baie dar macar il stergea cu comprese cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Alina, suntem alaturi de tine si de Roberta. Chiar si de la distanta, imi plange sufletul pentru suferinta ta.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Robert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Kate, da+mi si mie te rog linkul acela..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor care ati fost la biserica, mi-au dat lacrimile cand am citit, si cred ca mare suferinta e in sufletul bietei noastre Alina. Asa cred si eu, ca Robert a fost un om iubit, cu multi prieteni, un om plin de viata. Odihneasca-se in pace!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

offffffffffffff nu stiu ce sa fac, ce sa zic. poate mai bine ca nu am fost acolo. sunt ff emotiva de fel si chiar daca nu l-am cunoscut pe robert personal, l-am cunoscut prin vorbele alinei, prin ceea ce a impartasit cu noi si sigur nu as mai fi fost om. oricum dupa ce ati descris...nu mai sunt buna de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loleka spune:

Alina citesc chiar acum toate mesajele fetelor care au fost linga tine in aceste clipe dureroase si ma impresioneaza atit de mult incit mi-au dat lacrimile. Imi pare tare rau ca trebuie sa suferiti atit de mult tu si fetita ta. Imi pare nespus de rau ca fetita ta peste ani va trebui sa-si cunoasca tatal doar din fotografii. Dumnezeu sa-ti dea putere sa reusesti sa treci peste toate aceste incercari cu bine. Te rog sa fii puternica daca nu pentru tine caci nu mai ai vlaga cred, macar pentru cea mica care deocamdata nu intelege ce se petrece in jurul ei.

Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!

loleka de www.onetruemedia.com/my_shared?z=1920c8bbb6cea0dedd5e87&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Dominic Andrei-02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

eli, ti l-am trimis imediat cum am ajuns prin PM. Nu l-ai primit?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

ce trist si nedrept...ce durere pentru alina si familie...nu stiu ce sa mai zic,imi inchipui ce simt ei,daca pe noi ne doare atat de mult.
e nedrept!continui sa ma intreb "de ce???".

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput