Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!
am prins scutecul!
noi suntem incontinuare bolnavi.fimea,febra,frisoane,tuse urata rau,am incercat sa nu-i antibiotic,dar n-a mers.acum problema e ca tuseste si seba-el e in colectivitate-sper sa nu ajung iar la antibiotic ca o iau razna.
cand am vazut ca teo s-a imbolnavit,in wekend am inceput sa-i dau lui seba ceva sa manance,ca stiam eu ca se va potcovii si el si nu o sa pot sa il diversific.asa ca am inceput cu supa de legume,de fapt initial morcov si apoi dovlecel.nu se omoara,se stramba ceva de nedescris zici ca ii dau ceanuraacum nu imi ramane descat sa il testez cu astea doua zilnic pana se face bine si putem avansa.
am vazut poze de bebelusi frumosi si dragalasi
condoleante Alinei.nu cred ca pot nici macar sa imi imaginez ce e in sufletul ei.
pupici la toti fulguletii bolnavi!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
In iasi a plouat, eracoare si bine, Dani a papat, mai stam un picut sa vedem daca nu se porneste iar ploaia si apoi iesim afara. Am avut si noi o noapte mai linistita, ca de 3 nopti iar nu dormeam. nu sunt chiar fresh, dar pe aproape.
Anateo, offf, iar bolnaviori. multa sanatate si pupici.
miro unde-s pozele cu iubita lui Dani???!!!!
va doresc o zi buna, buna si racoroasa!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Alina, suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine, nu imi pot imagina durerea prin care treci..am citit aseara, inclusiv comentariile celor de la ziarul telegraf ()si nu am mai avut puterea sa scriu...ingrozitor !!!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata.Pascal Andreas si Sophia Maria, Gabriela Bianca , Cristina Nicole

am facut vaccinul, nu am avut nici o reactie adversa. foarte cuminte a fost, a plans decat putin. am cantarit-o si a luat 150 g intr-o saptamana, dupa spusele doctoritei foarte bine. ne-a dat liber la iaurt, branza, carne de pui si vita. si cred ca azi o sa incerc sa-i dau putin iaurt sa vad daca ii place. si inca ceva, ieri s-a rostogolit de pe burta pe spate prima oara. ca nu reusea decat in sens invers. acum de dimineata am fost sa cumpar iaurt. dupa mine vine o alta mamica cu carutul si cere "iaurt campina pentru copii" daca se poate "cu fructe" . cat despre socializarea cu mamicile din parc, pana acum nu am abordat nici o mamica. dar nici alta pe mine .
Anateo multa sanatate puiutilor .
Laura trimite un pic de racoare si pe la noi. ca nu se mai poate...
Condoleante Alinei. Dumnezeu a mai avut nevoie de un suflet bun si l-a chemat pe Robert la El .

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

buna dimineata!

In sfarsit am o clipa de liniste, cu cafeluta in fata. David s-a invatat domn, nu mai doarme decat cu AC pornit. Il inteleg de altfel. Curg apele de pe mine la greu. Asta e strategia, Donia!!!! 34 de grade in casa, iar in frigider numai iaurt, rosii, castraveti, caise si piersici. Biscutii sau ciocolata, in dulap, ca sa nici nu-mi treaca prin cap sa ma apropii de chestiile alea topite.....si apa,apa, apa. Din punct de vedere al stilului de a manca, sper sa mai tina canicula, ca nu-mi vine sa bag decat iaurt rece.A, si in frigider mai am cremele de fata si tonerul, ca se transformasera intr-o baltoaca in baie, unde e mult mai cald decat in restul casei.

Hai sa zic eu astazi Meniul zilei:
6 - lapte (a servit doar 140 ml)
10 - o piersica, o caisa, branzica din 250 ml lapte
14 - piure de legume (morcov, cartof, telina, ardei, dovlecel)cu carne de vita si o lingurita ulei de masline
18- o portie mare de cereale Milupa cu mar si morcov ( cam 12 scafe )
22 - lapte (maxim 150 baga de obicei)

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata.......azi pot spune ca e mai buna.....!
Mirona...de abia acum am reusit sa vad pozele....sunt superbe...si locurile la fel si se pare ca a fost o vacanta tare frumoasa,Kara pare fericita!
Adinazot...vai deja ce mare e Alessia...vad ca exploreaza casa....e atata de scumpa!
Fetele din Bucuresti...mama e groaznic la voi...calduraaaaaaaa......eu ma plangeam ca si la noi e...dar macar seara e racoare....va compatimesc!
Anateo...tot bolnaviori???....sanatate multa si sa va treaca cat mai repede!
Dupa raspunsurile pe care mi le-ati dat ieri parca sunt mai linistita.......sper sa fie numai o dereglare!
Va pup si va doresc o zi racoroasa!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

off..numai vesti groaznice...infiorator..ieri tot mutand canalele televizorului, mi-au atras atentia povestirile adevarate( nu le-am privit niciodata pana acum si mai bine nu mai uitam nici ieri). Erau cazuri de mamici si copii mutilati pe viata din cauza unor medici...am ramas socata...
Acum citesc despre Robert...De fapt auzisem tot la Tv acum 2 zile, dar cand am citit k alina e forumista de-a noastra durerea s-a amplificat...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa vegheze asupra alinei si a copilului lor. Alinei ii doresc sa poata trece candva peste toata grozavia.Cip a avut o profesoara in academie care a patit ceva asemanator in saptamana nuntii si a innebunit...Doamne fereste!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Sa fim alaturi de Alina la ora 14.00, chiar daca o facem doar cu gandul...doua flori si un moment de reculegere



Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna ziua tuturor!

A_deju, Asiza, Ariadna multumesc pentru raspuns. Parca stiam ca am scris gresit, de asta am si intrebat :).

Din pacate Victoras a facut febra dupa vaccin si l-a durut rau piciorusul. Ieri seara nici nu si-l misca si plangea cand il atingeam, cu toate ca nu e deloc umflat, se vede doar intepatura. Azi noapte l-am plimbat in brate vreo ora, caci era tare marait. Nu s-a mai intamplat asta de cand era mic-mic. Astazi dimineata se simtea mai bine (dupa un supozitor cu paracetamol). Si-a miscat si piciorusul, dar cu grija. In schimb a mancat binisor (mi-a spus mama), chiar daca nu i-a placut mancarea, caci nu era chiar pasta. Sper sa-i treaca pana maine piciorusul si sa nu mai faca febra.

Apropo de palariuta, nu le pun copiilor decat cand stau in soare. Asa incat mai mult fetele poarta, caci ele "au treaba" prin tot parcul.

Din cauza caldurii prichindeii mei s-au umplut de bubite. Mai ales Ioana, care are pe fata, pe gat si putin pe burtica. Victoras are doar la ceafa si se scarpina mititelul aproape continuu. Asa am patit in fiecare an cu fetele. Maria vad ca e mai bine vara asta, poate datorita faptului ca a crescut. Caci anii trecuti ma intrebau mamicile in parc daca sunt bolnave.

Si apropo :) (asta ca sa mi se intipareasca bine in minte) de mamici, cred ca sunt una dintre putinele care stau bine la capitolul asta. Chiar m-am imprietenit cu cateva mamici din parc si am ajuns sa ne vizitam la aniversarile copiilor. Am evitat putinele persoane cu care nu m-am inteles (pe care nu le-am simpatizat de fapt, caci n-am apucat sa ma certat sau sa discut in contradictoriu cu nimeni :) ). Va doresc si voua la fel, asa incat iesirile in parc sa va faca multa placere.

Noi dormim cu geamurile deschise, dar numai putin, caci avem paturile chiar sub ele. Chiar si usile le tin intredeschise. Cand simt ca bate vantul, atunci insa le inchid. Aseara aveam 33 grade in camera, nici nu stiu cum au dormit copiii :(. Mai mult ca sigur ca in toamna o sa instalam un aparat de aer conditionat, caci nu se mai poate asa. Amanam totusi pana atunci, sa scapam de santier in casa pe caldurile astea. Nu stiu daca se poate monta si pe rigips, caci dormitoarele noastre sunt la mansarda si peretii sunt din rigips. Jos, in camera de zi, este respirabil, cu 3-4 grade mai putin decat la mansarda.

Ma bucur ca va plac minunile mele. Adevarul e ca-s numai fulguleti superbi printre noi. De cate ori am ocazia ma uit cu mare placere la pozele tuturor puiutilor.

Multa sanatate,


Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pt cele care vor sa cumpere scaunul de masa polly de la chicco, in selgros este la 440 lei ..cel putin in timisoara

Dia de Oana (29.11.2006)



poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput