Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irina, multumesc de raspuns. Ce faci, cum te simti?

Te pup.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asa mi-a iesit si mie la ultimul test, linia de control mai slaba decat cea de-a doua...

Irina, imi pare tare rau ca ne parasesti!!! Sper sa vii inapoi la odisee cat mai curand si sa fie totul bine!!

Eu ma lupt in continuare cu greturile. Toata ziua ma chinuie... Am ajuns o leguma, ca nu ma pot concentra la munca. Dar nu-mi pasa decat de bebe, sa fie el bine! Maine il vad la eco!! De mancat mananc normal, nu am vomitat niciodata pana acum, dar greata e nelipsita.

Pupici, gravidute!!

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu sunt in asteptare. la 5 ma duc la pirvu poate ma lumineaza el ce si cum.

Mergi la inceput

Irina, sa ne spui si noua cum a fost la Parvu. Eu parca tot mai sper...

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu nu mai sper. cu bhcg de 27 ce sa sper? asta e corespunzator a 3 sapt de la UM.

Mergi la inceput

Olgutzica, bine ai venit printre noi! Sa ai sarcina usoara si fara probleme iti doresc. Toate suntem la inceput de sarcina si avem tot felul de temeri.
Vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si din aceasta cauza apar mai tarziu...noi le vedem doar daca ne ducem in urma sa mai verificam. Dupa primele 10, mesajele iti apar imediat si o sa te vedem rapid.

Acum te trec in listuta!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Multumesc mult, Clau! Uraaaaaaaa, sunt si eu pe listuta! De cand asteptam !!!

Iti multumesc frumos si pentru urari, va doresc la randul meu tuturor sarcini cat mai usoare si bebei perfecti!

Stiu ca ma vedeti tarziu acum, dar nu-i nimic! Ma fac eu vizibila Fug sa citesc despre doctori acum, cu toate ca sunt 99% convinsa ca voi merge la Nayel. A! Si sa invat cum sa imi pun semnatura!

Cu drag,
Olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Irina Doamne Ajuta sa fie bine la dr.!

Clauclau daca s-a pozitivat asa rpd si asa puternik linia de test e o veste tare buna...hormonul de sarcina colcaie...asta e explicatia! Sa fim sanatoase si sa avem burtici cuminti!!!

Olgutza, bine ai venit printre noi...sarcina usoara si fara probleme! Sa ai un bb sanatos si mancacois!!!

Simonette 6+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Olgutzica, ca sa-ti pui semnul de graviduta la semnatura mergi si modifici in profil personal , pui la semnatura intre paranteze drepte gravi si apare semnul.

Simonette, asa sa fie cum zici tu sa colcaie hormonul de sarcina si sa nu se intample nimic rau! Noi mergem pe 9 la eco, mai este putin .

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutzika, bun venit! Vad ca esti mai veche decat noi pe forum (inscrisa)... Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Fetelor, eu acum m-am trezit si m-au apucat iara greturile, dupa ce am mancat jumatate de pepene

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput