Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 22

irinabobe spune:
 fetelor va multumesc mult pentru sustinere. din pacate nu pot sa va dau vesti bune.
ieri ma simteam foarte rau, am fost la urgenta la elias, dr mi-a facut control + eco si clar sarcina nu a fost in uter, asa incat mi-a recomandata internarea suspecta fiind de seu pe partea stanga (unde i se pare ca vede ceva ecogen da nu era sigura). am plecat din spital pe propria raspundere cu promisiunea ca daca ma simt rau in max jumatate de ora ma intorc acolo. in orice caz sambata eu imi facusem bhcg si marti astept rezultatul, iar ieri in spital mi l-au facut din nou. rezultatul bhcg este 27. vazand rezultatul analizelor au zis ca se asteptau ca bhcg sa fie cam 500 la valoarea aceasta coroborata cu inca o analiza care nu stiu ce inseamna RIS-negativ, au zis ca exista sanse sa fie totusi o sarcina care s-a oprit in evolutie de mica si acum se elimina. oricum trebuie sa astept si rezultatul de la bhcg de sambata sa vedem daca e in crestere sau scadere, si pana atunci stau cat mai aproape de spital.
asa ca la mine vestea buna ar fi sa nu fie seu, pt ca este clar ca oricum nu este o sarcina viabila. deci intre 2 rele o aleg si eu pe cea mai putin rea...
in orice caz nu voi mai fi la odisee, asa ca acum sigur ma puteti scoate de pe listuta. va doresc sarcini usoare in continuare!

clauclau spune:
 Buna dragele mele, am revenit si eu!
Irina, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat, n-am cuvinte..., chiar credeam ca azi o sa se vada la eco...
Andreea, 
, si eu am stat cumintica sub umbrela, n-am abuzat de soare, am facut cateva baite in mare dar apa a fost calda. Per ansamblu a fost un weekend foarte frumos!
De dimineata m-a durut burta ca la ciclu si m-am speriat tare, mi-am mai facut acum un test de sarcina sa ma mai linistesc putin caci pana saptamana viitoare cand merg la doctor imi fac tot felul de ganduri. Linia de test a iesit mult mai pronuntata decat cea de control si a iesit imediat. Este normal asa? Cred ca ma sperii pentru ca nu am simptome...
Simonette, tu ce faci? 

Numeioana, tu esti tot cu greturi? Pup fata 

CLAU 
4+
vine bebe2!

clauclau spune:
 Ella Mirica, bine ai venit si sa ai sarcina usoara fara probleme. Si eu am avut o pata de sange si am crezut ca au venit uratii, dar a doua zi a iesit testul pozitiv 
.
Fecian, imi pare rau ca ti-a venit ciclu, dar poti sa ne prinzi si luna urmatoare. Eu te astept in continuare si te rog nu fii trista!
CLAU 
4+
vine bebe2!

ella_mirica spune:
 Ioana multumesc am sterspostarile duble. 
Aseara am avut dureri inofensive cam ca la ciclu si niste pete un pic maronii Ma duc sa mai iau un test cum a facut Clauclau ca altfel stau super stresata Ma gandeam sa-l sun pe doctor sa-i spun. Am luat in continuare 2 utrogestan dim si 2 seara pt fixare si am luat un nospa ca se da in sarcina.
Elena 
5 saptamani

fecian spune:
 Multumesc fetelor de incurajare
Oricum ce mi se pare ciudat e ca starea de rau a revenit imediat dupa weekend..La fel stare de greata continua...Am crezut ca de la mancare am schimbat si mancarea(acum nu mai mananc nimic gras, dar nimic..Asa ca la pranz si seara mananc supa de rosii). Nu stiu ce sa mai cred... Poate sa fie si de la vreme cine stie...

Irina 
. Imi pare tare tare rau ca treci prin asa cceva. Sa fii tu bine si va veni si bebe, poate ne luam amandou da de manutza si luna viitoare ne intoarcem la fete![]()
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebicii vostri. 
Sa aiba Doamne Doamne grija de voi sa ajungeti cu bine la termen
Felicia 

simonette spune:
 Buna ziua la toate burticutzele! Sa avem o saptamana buna cu surprize frumoase si sanatate la burtici!
Irina, eu am vazut  mesajul tau de dimineatza, dar n-am avut cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare! Ma rog pt. tine sa fie cum o fi mai bine, sa nu fie SEU si sa depasesti fara pb  totul!
Clauclau bine ai revenit din WE! Ma bucur ca te-ai simtit bine! Despre mine ce sa-ti spun? Am avut si eu niste dureri mai pronuntate asa in dreptul osului pubian care insa au trecut dupa 10 minute! Incerc sa nu-mi mai fac probleme si sa nu gandesc negativ! Totul depinde de Voia Lui Dumnezeu! Orice as face eu tot ceea ce vrea El se va intampla! Asa ca Doamne Ajuta!
In rest??? Ce mai ziceti??? Totul bine???
Mie mi se pare ca timpul trece f. greu, de-abia astept sa treaca cate o saptamana si sa mai adaug una la nr total....sa ajungem si noi odata sa depasim perioada critica si sa ne laudam cu marimea burticii! Ufff....greu mai trec zilele!!! Dar ne facem noi mari![]()
Simonette 
 6+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

clauclau spune:
 Ella, asa si eu cand mai fac cate un test de sarcina ma mai linistesc pentru vreo 2-3 zile si apoi iar ma apuca gandurile...Eu m-am speriat tare dimineata de durerile de burta intrucat nu le aveam nici la ciclu si am luat un no spa. Noroc ca in 10 minute mi-a trecut durerea dar se pastreaza de dimineata balonarea. Am burtica deja 
. O sa pun si eu diseara utrogestan pentru ca am avut o pata rozalie tot de dimineata si am intrat imediat in panica. Noroc ca de atunci nu a mai fost nimic, dar asta nu inseamna ca sunt linistita deloc.
CLAU 
4+
vine bebe2!

clauclau spune:
 Simonette, bravo ca esti asa de optimista, ai nota 10! Spune-mi te rog daca e normal ca linia de test sa fie acum mult mai intensa decat cea de control...Este aproape grena si a iesit imediat!
Te pup. 

CLAU 
4+
vine bebe2!

irinabobe spune:
clau este foarte bine ca a iesit mai intensa. asta inseamna ca sarcina ta se dezvolta normal si bhcg e in crestere.

Olgutzika spune:
 Ma primiti si pe mine printre voi?
UM 01 Iunie 2007, DPN 08 Martie 2007 ( dupa tabelul gasit aici pe forum ). Mai trebuia ceva? A! Data nasterii: 28.04.1978.
Citesc tot ce ati scris pana acum si revin ![]()
Olga