Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani tuturor bebeilor care au implinit ceva lunisoare zilele trecute si astazi.Sa ne traiti, sa fiti sanatosi si ascultatori
CASA DE PIATRA DIANA_JORS SI MICULUI CRESTINAT O VIATA IMPLINITA.
DUMNEZEU SA-L IERTE PE ROBERT SI PE MAMICA SA O INTAREASCA SA-SI CREASCA COPILA.

Noi nu am mai intratdeoarece Victor a facut rinofaringita si stau sa-l pandesc cand doarme sa nu se sufoce.Il aspir de 3 ori /zi si din pacate tot au scapat mucisori pe care ia inghitit si a dat in diaree.Am fost la spital si am luat tratament;sper sa nu se complice ca ne-a zis ca ne interneaza daca apare febra mare sau se sufoca.Din pacate a luat doar 50g in ultimele 2 saptamani si se pare ca tot de la boala asta e.Dr. a zis ca trebuie sa urmarim daca nu e un "adenoidian" si ca asta se rezolva chirurgical dupa 1 an.Daca stiti ceva de adenoidita sau un medic bun care poate stabili diagnosticul spune-ti-ne.Mor cand il aud cum haraie si ma topesc cand ii vad fetisoara dulce care se bucura dupa ce scot mucisorii.

Diversicarea o incepem dupa ce ne facem bine cu supe de legume.Pt piure vom folosi ca si Gabdyg razatoarea de sticla.Se pare ca nu e indicat sa toci la bebe cu metal ca oxidaza ceva in compozitia alimentelor si poate face rau la stomac.Eu asa am auzit si ma conformez.Pana la 1 an razatoare de sticla si blender cu paleta de plastic.
Daca ne vom simti bine venim duminica in IOR daca se mai tine intalnirea.Avem urmatoarele mamici inscrise:
-Elyanne
-Paxela
-Carmenefr
-Iunia
-Martutza
Se mai anunta cineva?
Fetelor avem copii adorabili.Hai sa lasam depresiile si gandurile negre.Hai sa ne bucuram de viata si de faptul ca am trecut peste tot pentru ai avea si D-zeu ne va ajuta sa trecem peste orice greutate pentru ai creste.Cand va prinde depresia sau dorul de duca uitati-va in albumele cu bebei,recititi odiseea si sigur va veti razgandi.Va pup.
Multa sanatate.
MAi intru cand pot.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

SUCUL DE MORCOV cum il obtineti? o lingurita ca nu m-as apuca nici eu sa fac la storcator sa am ce spala dupa;

pana la urma am facut tiramisu dupa cum mi l-am amintit si am amestecat ingredientele dupa cum am crezut eu, oricum se mananca cu lingurita...

ma tot gandesc sa incep diversificarea cu cerealele dar pe vremuri se incepea cu sucul de mocovi si alte fructe, asa ma sfatuiesc bunicile ...

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

io pe ce lume oi fi... Am uitat ca duminica, acu' e 1 iulie si am promis unor veri ca mergem pe la ei... nu i-am mai vazut de mult... Si parca stiam ca am ceva de facut... dar nici prin cap nu-mi dadea de intalneala
Asa ca noi nu venim de data asta

Martutza sanatate multa.

Cheburashka drum bun.

Paxela am vazut si io aseara reportajul despre nan... Acu' ma chiorasc la fiecare masura de lapte

Despre Alina si despre AndreeaC... of... uneori viata asta e atat de nedreapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mihaita al meu nu se intoarce inca. Doarme mai mult pe partea dreapta. Am mancat caise si a facut colici de am stat cu el toata ziua in brate. Cum mananc ceva care nu ii place, cum face colici.

Mihaita, 31 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

multumesc pentru raspunsuri
inca nu stiu ce sa fac si mai socant este ca traiam cu impresia ca mai am destul timp pina va veni momentul sa i-au astfel de decizii....ca sa nu va mai spun ca nu ma pot sfatui cu sotu pina peste vreo doua saptamini, ca pleaca dimineata si vine noaptea de la serviciu, iar marti pleaca in delegatie
iar aku cind citeam ce s-a intimplat cu sotu Alinei m-a lovit tristetea rau imi pare tare rau de ce i s-a intimplat.
Cred ca toate percem altfel akum, aceste tragedii pentru ca ne punem in locul celor implicati. io va spun sincer ca dupa ce am nascut m-am schimbat, am devenit mult mai sensibila, iar tot ce implica copii a capatat alte dimensiuni...dar cred ca asta e normal sa se intimple cind devenim mame, chiar daca la inceput nu ne dam seama.
Apropo de ginduri negre si io am avut o multime aku doi ani, fix inainte de nunta

Dar sa ne inveselim si sa ne dragalim puiutii si ne apreciem si mai mult sotii, parintii si prietenii si sa ne aratam dragostea, de care de multe ori uitam pentru ca ne lasam purtati de viltoarea grijilor zilnice.

Apropo...si noi tot la punkisti
Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Doamne ce tragedie.Dumnezeu sa il ierte pe Robert.

Nu mai sunt buna de nimic momentan.Revin mai tarziu cu reteta de tiramisu.

Va pup.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Tzuna, da e o mare dragoste intre Stefania si tati al ei

Martutza, imi pare rau pt. victor, sa se faca bine cate mai repede!

Fetelor vrem si noi paaaaaaar! Ce pletoase frumoase aveti!
Revin mai tarziu ca plange margelutza.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Martutza multi pentru Victor! Sa se faca bine cat mai repede.

Multumesc Paxela si Riloasa pentru raspunsurile voastre. Eu am avut varicela din moment ce sora mea a avut epidemii repetate in scoala si nu a luat. Ea e mai mica cu trei ani decat mine, asa ca daca ea a facut si eu am facut sigur. Deci puiuca mea are anticorpi pana la 6 luni. Si oricum, chiar daca ar face, Doamne fereste, varicela, am inteles ca asa micuti fac forme mai usoare. Pe de alta parte, eu una plang langa ea cand se chinuie sa faca kk, asa a nu stiu cum as suporta o boala serioasa, in special pe caldura asta. Mai bine sa o feresc, nu?

I-am dat asta seara un biberon de formula si l-a ras! Tragea de tzaca si se foia si plangea si m-am gandit ca poate nu am lapte. Nici nu aveam cine stie ce ca m-am muls si nu au iesit nici 20 de ml, dar l-am gustat si era oribil. Asa ca mai trecem putin si pe formula. Poate s pentru ca toata ziua am plans si m-am intristat, cine stie.

Si ca sa schimb repertoriul trist, , l-am trimis pe tati singur afara cu copilul. Sunt tare curioasa cum se va descurca. Poate are noroc si doarme ca era moarta de somn inainte de a pleca.

Uitasem! Fetele care au biberoane de la Avent, voi cu ce tetine dati laptele de la formula, laptele de la san, ceaiul si apa? Cu aceeasi tetina? Adica 0+, 2+, 3+ sau 4+? Ca eu nu ma dumiresc? Astia au sau nu au tetine diferite pentru grosimi diferite ale lichidului? Sau exista doar astea cu o gaura, doua gauri, trei samd? Eu am si o tetina cu o gaura si o linie. Asta presupun ca e pt lapte cu cereale, dar pt celelalte? Cum le dau? Asa la gramada? Ca mi se pare ca se ineaca. Poate ma luminati si pe mine

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Si www.crazytoys.ro/jucarii/Instrumente-muzicale-1077/Little-Tikes-1017/3213/Stupul-set-instrumente-muzicale.html" target="_blank">uitati ce-am gasit!
Am comandat si eu omida numaratoare. Vine vineri! Sunt tare curioasa daca-i va placea piticutei!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Elpower - noi functionam cu Avent de la bun inceput si nu am folosit decit o singura tetina pentru toate, adik: lapte, ceai si apa...bineinteles ca le-am luat progresiv, vexi ca exista 3+ de doua feluri,unele cu trei gauri si altele cu gaurica + liniuta. Io uneori ii dau ceiut cu unu de la chicco care are tetina de cauciuc, da` ma cam enerveaza ca tetina e cam subtire fata de astea de la avent, si trage aer pe linga, scuipa, etc.

Va place de noi??? http://community.webshots.com/album/558715287IjLDpO?start=12

http://good-times.webshots.com/photo/2229935590068039225KMsPwh

pupici
roxygeo si teodora maria 13.04.2007

Mergi la inceput