Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Ana gasesti aici povestea. eu citisem si cand eram insarcinata si nu se mai intelegea sotul cu mine, ca ii tot ziceam ce sa faca daca eu nu ma mai intorc de la spital.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Povestea respectiva a Andreei C mi-a dat mie depresii pre-natale. Mi se facuse o frica cu o zi inainte sa nasc! dar totul a fost bine, multumesc lui Dumnezeu.
Acum, ori de cate ori am ganduri negre, ma uit la minunea asta din viata mea si vad lucruile in alta lumina.

anamana, voi aveti alta schema de vaccinare acolo daca la 3 luni faceti al doilea vaccin.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANAMANA - e super draguta Mariuca ta in rochita aia, si are niste ochisori.... Rochita bleo e din in? ca pare f racoroasa....

MIHAELA- si Stefania e f expresiva si asa cumintica la tati in brate....

Si Giulia are ochii albastri? Mor dupa bebeii cu ochi albastri.., Mariuca nu are cu cine semana sa-i fi avut si ea asa...

Ce vesela e Criss (KARRA) cand sta pe burtica... mariuca nu mai e asa incantata ca nici nu prea am mai pus-o de cand a inceput sa vomite. Acum incepem iar ca sa se rostogoleasca si ea....

GATA, atat m-a lasat Maria sa studiez. Avem niste albinute si bondarei pe cinste. Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si cumintei.

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

varicelela e contagioasa inainte de eruperea bubitelor, din momenul contactarii( initial se manifesta ca raceala, tuse, muci,si deci usor transmisibila), si dupa aparitia bubitlelor pana cade ultima cojita de obicei eruptia tine 3 saptamani , si nu apar toate odata ci pe bucatele, perioada de incubatie este 14 zile

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

quote:
Originally posted by paxela

varicelela e contagioasa inainte de eruperea bubitelor, din momenul contactarii( initial se manifesta ca raceala, tuse, muci,si deci usor transmisibila), si dupa aparitia bubitlelor pana cade ultima cojita de obicei eruptia tine 3 saptamani , si nu apar toate odata ci pe bucatele, perioada de incubatie este 14 zile

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

AlinaTXA, condoleante, este foarte dureros prin ce treci. Imi pare foarte rau.

Varsatul nu se ea la copii pana la 6 luni. Nepotica mea de 5 luni a fost luata in brate si pupata de nepotica mea mai mare de 3 ani si nu a luat. Tot atunci a fost si un verisor de al meu care a luat varicela de la ea. Dar dupa o saptaman el nu stia ca luase si a venit sa se joace cu nepotica mea de 5 luni. El a facut varicela dar ea nu. Se manifesta dupa 2 saptamani de la contaminare. Ei au imunitate si nu se ea pana la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu n-am stiut pana acum povestea fetei care a murit la nastere... si tot azi am citit si despre viitorul sot al mamicii de ianuarie-februarie. Tocmai ce visasem noaptea trecuta rochie de mireasa... stiam eu ca voi auzi ceva rau!!!! Condoleante familiilor indurerate!

Ma simt trista... ma doare cand citesc ceva asa trist... am plans minute in sir... pentru ce am citit... pentru ca as putea fi si eu in situatia mamicii ce-si creste, de acum, singura copilul. Ori de cate ori pleaca sotul in delegatie sau la cursuri prin tara stau cu o grija foarte mare. Ma linistesc abia cand ajunge acasa. Iar la scenarii sumbre (pana soseste) sunt maestra.

Sa ne dea D-zeu tuturor sanatate si viata lunga sa ne crestem copiii!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,
maine plec la munte!!!! si sunt tare fericita. Ma duc cu o prietena si cu asta mica. Abia astept. Sper sa nu aiba nimic, caci astazi i-am facut vaccinul de 2 luni. Oricum, asa sper ca scapam si noi un pic de caldura.

Va pup si aveti grija cat scrieti aici, pana ma intorc eu luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

quote:
Originally posted by gabdyd

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!!!

Ce "roboate" dom'le?
Eu ii rad marul si alte cele ce se preteaza pe razatoare de sticla, e super, nu isi pierd din calitati, etc. si i-l servesc direct din ea, iar sucul o sa il storc in canuta cu storcatoare de-alea de plastic, ca pentru lamai. Piureul prin "sita" initial, apoi "la furculita", in farfurie, cat e mai mica, mai incolo cu zdobitoarea universala.
.......................

si eu la fel voi face.ptr.o lingurita de suc sau piureut spal la robotul ala de-mi vine rau!!!!!

karra80................ce frumusica foc e!!!!ce mult imi place aia cu omida!!!

elyanne............ce ochisori mari au!!!si ce sprancene bine conturate!!!! sunt tare dulci!

Kitty.................e o dulcica Giulia!

ioanaradu.............un inconstient ala care a facut o astfel de gluma.

fug sa-i dau sa manance si apoi iesim putin ca adie bine vantul!

Carmen si Darius/5.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Uitasem sa va spun... noi pe 21 iulie facem cununia religioasa... la 2 ani dupa cea civila. Poate de aceea ma doare tare prin ce trece AlinaTxa...

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput