Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mersi Karra! Am uitat sa-ti spun cat va invidiez pt pozitia aia in carut! Noua nu ne place pe burtica si nici macar nu avem curiozotatea sa incercam sa ne intoarcem. De pe nicio parte pe nicio parte. Dar poate ca nu ne place decat sa privim in sus, nu-i asa? Deh, ma consolez si eu cum pot!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ela, am gasit acuma pe net ca la zona zoster "Veziculele dispar dupa aproximativ patru-cinci zile." Cred ca de atunci nu mai e contagios.

Si da, poti sa il iei si de la cineva care a intrat in cotact cu persoana infectata...

EDIT: - In perioadele in care veziculele sunt sparte, lichidul din acestea contine virusul si poate infecta pe altcineva, dar acest risc este mic deoarece virusul rezista putin in mediul extern (in atmosfera). De preferat ca persoanele care sunt bolnave sa nu ingrijeasca copii mici pana la vindecarea veziculelor sparte.

Deci nu mai e contagioasa dupa ce se usuca toate bubitele.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

La multi ani pt sarbatoritele si sarbatoritii de azi! Multa sanatate si sa aveti parte numai de lucruri bune!

Fetelen,nu va ami ganditi la lucruri asa triste si urate cum ca s-ar putea intampla.Oricand se poate intampla ceva,asa ca nu va mai chinuiti cu astfel de ganduri.Eu pot sa insirui aici cate pierderi am avut,dar e un forum de bebelusi si nu vreau sa-l transform in ceva trist si am ajuns la concluzia ca daca e sa se intample,atunci se va intampla.

Ela - nu te mai chinui cu astfel de ganduri

Ioanaradu- o gluma mai proasta ca aia eu nu gasesc.Sunt curioasa cine a putut glumi asa cu familia lui.Daca mai glumeau intre prieteni intelegeam dar cu familia??

Deci fetelor,hai sa ne bucuram de fiecare clipa,de bebelusii nostrii,de familiile noastre si sa lasam gandurile urate deoparte.

Paxela - eu am folosit Nan pt 2 saptamani dar m-am oprit pt ca mi-l constipa pe Carl foarte mult,iese afara doar cu niste picaturi.Cred ca e un pic prea puternic dupa ce pana acum am alaptat doar de la san.
Pe cel romanesc ce scrie,unde e produs?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

stefaniya n-am aflat cine a facut "gluma" cu toate ca ne-am fi dorit f mult. socrii mei stau in mizil si se pare ca au mai fost si la altii astfel de telefoane, cica ar fi tinut vreo saptamana.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Sa nu mai zic de ganduri negre... sunt si eu o mare pesimista...nici nu vreau sa ma mai gandesc...si ma tot gandesc de ce doar gadurile negre, rele imi vin in minte?? de ce nu si cele frumoase...

Multa putere , ce familie frumoasa... cu tot viitorul in fata...GROAZNIC

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput

Fetele... ma puteti ajuta cu reteta de TIRAMISU cea de la Mada Rozz, o aveam dar mi-a cazut dupa dulapul din bucatarie, nici o sansa sa o recuperez; era cea cu 4 oua, frisca , smantana si mascarpone, dar nu mai stiu cum se amesteca

Karra, super pozitia in carut mai vede si ea una alta, iar parul ce sa mai zic, super; pe mine ma inebuneste socrela sa o tund ca ii e cald, dar eu asa de mult mi-am dorit sa aibe parul mare si acum sa il tund???

Ela , sa stii ca e o grija in minus daca nu se intoarce pe burta... a mea vrea, o ajut, sta cat sta si maraie, si iar inapoi cand iar maraie si tot asa , plus ca tre sa fiu tot in fundu' ei...

oare trebuie sa o sun pe dr sa-i amintesc de vaccin? ne spropiem si noi de acea zi, dupa iar nu va manca??? mi-e groaza, luna asta nu stiu daca pune 300

PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput

kmi78 am vizionat ultimele poze cu timeea ... zici ca e papusica. ce sa tunzi copil de 4 luni????? asa si socrii mei o "invata" mereu pe cumnata mea sa tunda fetele (una 9 ani/una 3 ani) si ea se executa si le cioparteste tot timpul, ca e greu de ingrijit parul lung la fete. acu' cica sa o tunda pe cea mica pe piele. dar nu e nevoie, ca ea are un par des si frumos si nu-i cade deloc.

poze cu matei

Mergi la inceput

PUNKISTA LU'MAMA

Ioana, daca a vazut socrela ca nu vreau sa o tund , se da pe langa sotu' sa-i bage in cap... DA' EU NU VREAU, SI GATA!

PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput

aaa ... la noi nu se intervine la sot, sau cel putin nu aflu eu, dar se "lucreaza" la mama mea, care ea oricum nu se baga.

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina
[br

Astazi am citit si pov unei mamici de ian-feb 2006, AncdreeaC, care a murit la nastere.....

Nu se poate sa nu te doara sufletul cd auzi asemenea povesti....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

unde ai citit-o? ca vazusem si io mai demult ca se intrebau mamicile de acolo ce face copilu', da' n-am gasit povestea!

io m-am hotarat sa nu mai citesc alte forumuri, de cand am dat peste o fetita care locuieste in canada, diana, care a avut accident de masina acum cateva sapt si si-a rupt coloana si acum e paralizata de la gat in jos!! doamne fereste!
dumnezeu sa-l odihneasca pe robert si sa-i dea putere si credinta alinei!
si io am devenit cam pesimista in ultimii ani, am avut chiar o depresie urata acum un an jumate si mi-am promis ca nu mai trec prin asa ceva... pana la urma, nu te poti impotrivi vointei lui dumnezeu...asa ca, acum muncesc la inducerea optimismului in viata mea si stiu ca va fi bine! nu ma mai gandesc la moarte si ma concentrez asupra mariei care imi umple viata de fericire.
incercati, fetelor, sa va alungati gandurile negre, ca nu va ajuta si aveti incredere in DD!

haha! vorbesc io acum, da' de fapt...

noi ne pregatim sa mergem pt vaccinul de 3 luni! am emotii, ca data trecuta a plans mariuca o intreaga dupa-amiaza!

pupam,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput