Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Of Doamne, Dumnezeu sa il odihneasca pe Robert si Alinei sa ii dea putere sa mearga mai departe

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!

vroiam sa mai zic ceva da am uitat cu vestile astea....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna fetelor! Mai puteti? La noi e de groaza.

ANAMANA123 - multumesc pentru compliment. Azi incerc sa pun poze de la sedinta de kinetoterapie de ieri.

GHIBUADINA- In nici un caz nu-i voi da Mariai pana la 2 ani. Mi se pare f mult. De fapt cred ca-i mai dau laptic de al meu pana pe la 6-7 luni. Ca mi-e si mie greu sa ma mulg atata. Si voi incepe si lucrul.... Mai vedem. Daca sugea ii dadeam un an.

Cheburashka- ai grija cu baita sa nu o racesti pe aia mica. Adica sa nu o tii in fata ventilatorului mai ales dupa si sa nu-i faci baita nici prea calda , nici prea rece. Asa calduta. Eu o spal mai des la fundulet pe Maria (de vreo 3 ori pe zi) si asa se uda si pe picioare, o mai sterg si pe fata. oricum e bine sa se mai racoreasca si ei. E mai periculoasa supraincalzirea decat sa raceasca.

KARRA80- despre ce robot e vorba? Ca eu am unul pentru noi dar daca asta e asa bun cum zici tu l-as cumpara.

ROXANICI- legat de piureul de cartofi ai dreptate. exact asa este- iese cleios iar cel facut la mana (daca te tin muschii) iese pufos si mai aerat.

MARIA nu are nici o sansa sa-si dubleze greutatea pana maine... HA! HA! Nu am cantarit-o azi dar mai mult de 5.800 nu are. Si ar fi trebuit 6.700 deci jalnic ne prezentam.

ELYANNE- ala e mixerul care-l am eu. Nu stiu insa daca sa-l folosesc tot pe ala pt Maria sau sa mai iau unul. E f bun, am facut o gramada de chestii cu el. Doar piureul de cartofi iese prost in rest e ok.

IOANARADU-e fenomenal Matei. asa mai face si Maria si nu stiu dc sa ma supar pe ea sau sa rad de ce-i trece prin cap.

ROXYGEO- din cate stiu eu poti sa te intorci la serviiuc, apoi sa intr in CIC, apoi iar sa revii la lucru.. Cum vrei tu pana inplineste bebe 2 ani dar e mai mult de umblat cu actele de fiecare data.

Si eu incep lucrul in august. Pentru inceput doar 2 zile pe saptamana. Am gasit si cine sa stea cu fetita. Sper sa fie bine. LEGAT de asta... (RALUALEXANDREI- imi pare rau dar chiar nu pot sa te ajut, dc nu se trezeste mata iti trimit PM))

ESTECRI- imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund. Nastere usoara.

PAXELA- e f grav sa se intample asa ceva cu laptele praf. Oare cutiile alea nu erau sigilate? ce s-o fi intamplat? Ca si eu ma gandeam sa iau niste lapte praf pentru cand plecam de acasa ca mi-e frica sa tin prea mult lapticul meu . Dar se pare ca oricum e periculos. Ce porcarie...

STEFANYIA- saraca mamica. Trebuie sa fie distrusa. Si cu bebe mic, si fara sot acum. Doamne ce nenorocire s-a abatut asupra ei. Sper sa aiba puterea sa mearga mai departe. Poate o ajuta copilul.

IOANARADU- ce gluma proasta. Cum sa spui asa ceva? Doamne fereste! Ce oameni, nu pot sa cred.

Gata, asta e tot pe azi. M-a tulburat mult veste despre acea tanara. Eu tocmai vroiam sa ma plang ca Maria nu a luat decat 20g in ultima saptamana desi per total in cele 9-10 mese ale ei mananca mai bine decat inainte. Dar pana la urma de ce sa ma stresez chiar asa. E vesela, vioaie, manaca cu placere atat cat manaca... Deci nu are sens sa ma plang ca per total suntem bine. Suntem sanatosi, ne intelegem ,avem ce manca si unde sta... sunt altii multi mai suparati si afectati decat noi.

Doamne, ce-o fi in sufletul acelei mamici? Saraca de ea. O avea pe cine aproape? O avea nevoie de bani? Stiu ca sunt ultimul lucru la care ar tb sa se gandeasca dar cine stie care e situatia ei? Sigur nu se asteptau la asa ceva.

Maria (28.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Doamne fetelor....tot regretul si din partea mea....Cum poate fi viata asa de cruda....!!!!Si in lupta asta a tuturor pt bani, uitam ca lucrul cel mai de pret este viata.Sa fi sanatos si sa te multumesti cu ce ai, atat iti trebuie si esti fericit....

Astazi am citit si pov unei mamici de ian-feb 2006, AncdreeaC, care a murit la nastere.....

Nu se poate sa nu te doara sufletul cd auzi asemenea povesti....

Fetelor, credeam ca numai eu sunt paranoia si ma gandesc la ce e mai rau....Si eu totasa ma gandesc si mai ales cd sotul meu pleaca cu masina la drum lung stau incordata, il tot sun sa ma asigur ca e k.Acum eu sunt la mama, el e in C-ta.Si cum e singurel a mai iesit si el seara prin statiuni si tot il sun si-i zic sa ma sune cd ajunge.Poate prietenii lui cred ca sunt geloasa de-l controlez atata , insa eu imi fac griji de altele....Tare as vrea uneori sa fiu tare sa nu ma mai gandesc aiurea la tot felul de scenarii.Ca dc e sa se intample, tot se intampla.....De multe ori prefer sa plec si eu cuu el, asa il mai temperez si eu din dreapta.

Sa revin la subiect totusi....

IOANARADU...fiecare copilare ritmul lui, nu-ti face pbl pt nimic.Ca si eu citeam pe-aici ca alti bb fac tot felul de miscari si Alexuca mea nu.darnu mi-am facut pbl.

FETELOR....CAT TIMP POATE FITINUT VACCINUL LAO TEMPERATURA MAI MARE DECAT CEA DIN FRIGIDER???EU TREBUYIE SA-MI TRIMIT SOTUUL SA-L RIDICE DE LA DEPOZIT(BANUIESC CA ACOLO E TINUT CUM TREBUIE) SI SA-L DUCA LA CAB LA DR DIRECT(CA SA NU-L MAI ADUCA ACASA SI DE ACASA INCA O DATA LA CAB CA E DISTANTA DESTUL DE MARE).CABINETUL E CHIAR LG DEPOZIT SI AR FI O CHESTIE DOAR DE CATEVA MINUTELE.AM DEVENIT SI EU PARANOIA CA VA TOT AUD PE VOI CA FOLOSITI DIVERSE GENTI TERMOIZOLANTE PT TRANSPORT.EU CRED TOTUSI CA NU SE POATE INTAMPLA NIMIC DC E TINUT UN PIC LA O TEMPERATURA MAI MARE.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Adina mie, luna trecuta cand l-am luat, mi-au zis sa nu treaca o jumatate de ora, dar pe caldurile astea cine mai stie? Cred ca totusi, in cateva minute nu are timp sa se raceasca vaccinul pana la cabinetul medicului.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Diana, casa de piatra si sa aveti o cununie ca-n povesti [floare]

Ela, Paxela stie!

Aseara a fost iar documentaru cu piureul pe discovery . am fost atenta, nu se altereaza nimic cu robotu da e plin de amidon piureul mixat la robot

Ah, Raresu meu doarme pe burta uneori, din proprie initiativa...e marait si la un momentad jap se intoarce pe burta si gata, zici ca e hipnotizat

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Multumesc Roxanici! Dar am zis sa nu o intreb direct. Cum abia au iesit din carantina, nu cred ca vrea sa i se reaminteasca asta .

Mergi la inceput

Am vazut pozele! Mortali punkistii vostrii, dar nici cheliosii nostri nu sunt mai prejos!
Karra omida aia e chiar www.crazytoys.ro/jucarii/Electronice-1050/LeapFrog-2006/5260/Omida-numaratoare.html" target="_blank">asta de aici? Si daca e, de la ei ai comandat-o? Ca o vreau si eu si nu stiu daca mai exista si in alta parte. Mi se par mari taxele de 22ron, totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ela: din ce stiu eu - e contagios pana incep sa se usuce bubitele, asta la forma normala de varicela... la zona zoster nu stiu. Si in principiu virusului ii trebuie 10 zile sa se manifeste, deci afli daca ai sau nu la 10 zile dupa contactul cu persoana infectata. (Eu am luat vericela la 21 de ani, de la elevi la scoala... a fost momentul in care am renuntat la predat, desi pana atunci vroiam sa ma fac profa de mate )

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by elpower

Am vazut pozele! Mortali punkistii vostrii, dar nici cheliosii nostri nu sunt mai prejos!
Karra omida aia e chiar www.crazytoys.ro/jucarii/Electronice-1050/LeapFrog-2006/5260/Omida-numaratoare.html" target="_blank">asta de aici? Si daca e, de la ei ai comandat-o? Ca o vreau si eu si nu stiu daca mai exista si in alta parte. Mi se par mari taxele de 22ron, totusi.

aia este dar noi am primit-o de la o prietena din Baia Mare...si nu stiu de unde a luat-o.....
sorry

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Diana eu si sora-mea am facut varicela asta. Ea tocmai a mai avut in scoala iar epidemie de varicela si nici atunci nu a mai putut veni pe la mine tot de frica pt asta mica. Ea nu a luat-o, asa ca a facut-o, deci, cand era mica. Eu am facut-o sigur, din cate stiu, ca am facut toate "bubaturile" posibile. Si totusi analiza pt rubela in sarcina, mi-a iesit negativa. Hmm! Nu stiu ce sa zic.
Acuma s-o lua doar de la persoana bolnava sau si de la cei care vin in contact cu ea.
Evident ca mama sau tata nu se apuca sa-l imbratiseze pe cumnatul meu, dar mai stii?

Mergi la inceput