Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

buna dimineatza la tot stupul....

Nu-mi vine sa cred inca ce am citit la mamicile de ian-feb ......mi-au dat lacrimule[plang]....cum poate fi viatza asta?Cat e de nedreapta.....am vaz pozele cu ei 3...ce fam fericita......Doamne Dumnezeule sa nu treaca nimeni prin asa durere mare.......
AlinaTXA - condoleante si multa putere.....

Noi suntem bine.....cat se poate pe caldurile astea....dam drumul la AC dar dupa ce-l oprim intr-o ora e la fel de cald.....noi cu intoarcerea de pe burta pe spate am mai reusit dar de pe spate pe burta a fost doar o data si de atunci nimik.....deci mai asteptam...intentii are ca tot isi ridica picirosule si fundul si se trage lateral dar inca nu a mai reusit.....

intru mai incolo merg sa ne jucam putin ca ma striga

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

elpower te inteleg perfect. credeam ca numai eu am pb asta (teama sa nu-mi pierd sotul). pana acum 2 luni lucra la o alta firma si pleca f des in delegatii prin tara. eram tot timpul incordata si stresata, pana il vedeam inapoi acasa.
acum sa va povestesc o patanie idioata de cand avea bb 5-6 saptamani: pleaca sotul dimineata la serviciu, vorbim pe la 9.30 si pe la 10.30 ma suna socrul meu. cica "ce faci ioana? adi ce face?" ... eu "bine ... la serviciu ... am vb cu el acum 1 ora". la care el cica "uite ... a primit maica-ta un tel (soacra-mea adica) de la morga ca cica a avut adi un accident si trebuie sa venim sa-l luam". in momentul ala mi-a trecut toata viata prin fata ochilor. incep sa-l sun pe sot, are 2 tel, sun pe amandoua in disperare, nu raspunde ... nu stiam incotro sa o apuc. aveam o lista cu nr de tel ale colegilor lui, dar nu o gaseam (si era sub ochii mei) si ma gandesc ca 2 colege de-ale lui le aveam pe messenger. ma apuc si-i scriu uneia sa se duca si sa-l caute pe sot. n-am apucat sa-i spun de ce, ca aia a si plecat ... credea ca am patit eu ceva, ca stia ca sunt singura cu bb acasa. m-a sunat sotul ca e bine, n-are nimic, nu stie cine a facut o gluma proasta ... am zis ca inebunesc!!!! toata lumea era alertata, socrii mei, cumnatii, mama mea ... va spun, am trait atunci un semntiment pe care nu-l doresc nici dusmanilor mei. nu mi-am revenit mult timp!!! dar ... multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost adevarat!
revin ...

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....si eu am aceleasi sentimente......de cand ne-am extins firma pleaca fff des prin tara in BV, Bucuresti, Focsani, Baia mare....si stau tot timpul streasta cand e pe drum....il sun din ora in ora numai sa stiu ca e bine...si acuma cand am citit tragedia Alinei am incep sa plang si ma rugam la D-zeu sa nu pateasca al meu sotz nimik......e groasznic sa ti se intample asa ceva......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Am ramas cu inima stransa de aseara, de cand am citit dspre tragedie.
Ioanaradu, o gluma mai proasta nici ca putea sa-ti faca cineva. Ce-o fi in mintea unora?
Plange fata, revin.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ioana cred ca unii nu au suflet si constinta daca pot face asemenea "glume". Chiar se poate numi gluma asa ceva?

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Inca una cu aceeasi frica.....
Chiar zilele trecuta a facut sotu o asigurare cum ca daca ar pati el ceva sa nu ramanem noi pe drumuri...sa pot plati casuta mai departe...etc.
I-am zis sa nu faca nici o asigurare ca nu vreau....ca daca ar face m-as simti ca si cum s-ar intampla ceva curand ,nu stiu cum sa explic...dar el a zis ca e mai bine sa faca...
Si ui asa din vorba-n vorba am ajuns la discutia ce am face daca unul dintre noi ar pleca...acum imi tremura mainile cand scriu despre asta...I-am spus ca eu as pleca cu copilul in ro ca n-as mai putea trai aici,cu atatea amintiri...si am lasat balta discutia,mai bine sa nu vb despre asa ceva,ca si asa ma gandesc eu destul la intamplari horor..
Numai la gandul ca i s-ar putea intampla ceva mi se face pielea de gaina...asa ca cred ca prin ce trece acum Alina....e groaznic pt ea...
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Robert si ei sa-i dea putere sa poata merge mai departe...oricat de greu ar fi!!!!

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna stup

doamne ce trebuie sa fie in sufletul Alinei, era atat de tanar , Dumnezeu sa il odihneasca

numai tragedi si nenorociri aud in ultima vreme

asta mi-a pus capac, caci sotul meu e motociclist, bine recunosc nu are super motor cu super viteza dar si 100 la ora e suficient, si asta dupa ce acum cateva saptamani, a avut si el un accident, o tanti dintr-un tico a deschis usa, exact in fata lui, nu si-a spart decat nasul , si la durut o perioada mana de la impact , dar se putea intampla mai rau daca avea viteza, efectiv nu a avut cum sa evite, a fost vorba de o fractiune de secunda , cand tanti in mijlocul drumului sa gandit sa coboare, exact atuci fara sa se uite cand a deschis usa, asa ca daca aud chestii dastea cu motociclisti sunt disperata, si asa stau mereu cu grija ca el e si foarte nepasator si neatent, ca se simte stapan pe el , si nu pricepe ca nu din vina lui ci din a altuia care e neatent poate sa doamne fereste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am ramas blocata cand am citit de AlinaTXA... nici nu vreau sa ma gandesc... noi azi ne-am depus actele, saptamana viitoare sambata avem cununia

ioanaradu: da, la cuseta... au incercat sa ma convinga sa merg cu IC, dar am calculat ca prind 4 mese cu el pe tren, plus stresul ca unde-l tin, plus stresul ca unde-l schimb... asa ca am ramas la cuseta, asa stresez maxim o persoana, ca noaptea e cumintel... Tati o sa mearga numai sambata, ca lucreaza.
Si legat de "gluma": a patit-o si un frate de-al mamei, dar pentru ca i se furase portmoneul cu actele si s-a complicat treaba, nu a fost ceva intentionat. Oricum, e absolut stupid.
Si legat de intors: Alex nici nu incearca de pe spate pe burta, deci banuiesc ca pur si simplu nu vrea Deci clar n-o sa se intoarca curand... Asta e

Aseara n-am reusit nicicum sa il adorm... si cum la un moment dat mi-a venit ideea sa suflu niste aer rece pe el si am vazut ca face gura pana la urechi si efectiv se chinuieste sa ridice capul de jos sa vina mai aproape de sursa, l-am lasat doar in scutec si a adormit instant... apoi ma tot stresam cum sa-l imbrac fara sa-l trezesc, ca n-am vrut sa-l las sa doarma asa, ca degeaba pun scutez de finet peste el ca nu ii place si da din picioare pana se dezveleste.

Va , ar trebui sa fac bagaje, dar n-am chef... pe caldurile astea...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu parinti sanatosi tuturor copiilor! Felicitam azi pe cei nascuti pe 27!
Pentru 4 lunisoare - sa ne traiasca Nicolas Mihai de Suzy78!
Pentru 3 lunisoare - sa ne traiasca Ana Maria de Mihaela_ce si fetita de Diana69!
Pentru 2 lunisoare - sa ne traiasca Raluca Ileana de Dallina!

Mergi la inceput

Fetelor, care stiti, imi spuneti si mie cat timp e contagios virusul varicelei? Ca a facut cumnatul meu Zona Zoster, provocata de virusul varicelei ramas in organism de cand ai facut varicela si reactivat intr-o perioada de scadere a imunitatii. Habar n-aveam ca asa se face boala asta! Si sta cu ai mei si acum mama nu mai poate veni pe la mine, iar sora-mea tocmai luase vacanta si ar fi putut sta mai tot timpul cu mine. . Si nu stiu cat timp e contagioasa pt asta mica. Ca sunt asa suparata din cauza asta. Ca ii uita asta mica si dupa aia cu greu se mai acomodeaza cu ei. Si as mai fi avut si eu cate ceva de facut, gen tuns, epilat, dar acum... Am simtit ca cand am auzit. Ce ghinion!

Mergi la inceput