Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 4
Gandacel spune:
Buna!
Eu nu pot sa va dau vesti bune. Bogdan face in continuare diaree, a mai vomitat doar ieri dimineata putin. Nu mananca nimic. De baut, bea, dar probabil mult mai mult elimina, pentru ca de ieri seara pana azi a facut doar un pipi, si ala f colorat.
De tratamentul dat de dr. de la Salvare nu va mai povestesc, pentru ca nu am timp. E cu cantec rau de tot. Bogdan e acum pe tratament dat de mine. Astept sa vad cum se prezinta pana maine si daca e tot rau, il duc la doctor dupa-amiaza. Inca nu i-am dat antibiotic, odata pentru ca nu stiu ce este, poate ii trece cu antidiareice. Odata pentru ca nu vrea sa manance nimic. In schimb este vesel de ieri, sare, alearga, de se intreba tati (care v-am zis ca e si el bolnav de duminica noaptea) de unde are atata energie. Azi tot vesel era, tot nu vrea sa pape, am fost pana la gradinita, credeam ca o sa se bucure, dar nu! Chiar a facut urat cand am vrut sa intru. Din pacate, cand se face bine o sa-l duc iar. N-am incotro. Sper sa nu se smechereasca si sa se dea lovit mereu.
Eu sunt varza de oboseala din cauza ultimelor nopti de diaree si plasete din partea lui Bogdan. Ziua n-am putut DELOC sa atipesc.
Feli, eu totusi cred ca a mancat ceva aiurea la gradi, pentru ca mai este un copil cu o luna mai mare ca Bogdan care a facut la fel de vineri seara, iar altul mai maricel care a facut kk moale, de cici ori pe zi in loc de 1-2 normale. Sper sa fie toxiinfectie alimentara, sa-i treaca dupa ce elimina porcariile din organism. Daca era viroza, faceau pe rand copiii ceva, nu toti in aceeasi zi.
Sambata avem si noi botez si taiem motul lui Bogdan. Sper sa se faca bine pana atnci. Macar ca va fi mai cumintel si bine dispus, ca probabil va sta toata saptamana acasa cu mine... Eu pana nu vad o zi sau doua de mancat macar putin si scaune normale, nu-l duc.
Nu stiu daca am fost prea coerenta, o sa revin alta data cu detalii, sau poate las in urma episodul asta de cosmar.
Pupam toate mamicile si copiii, iar pentru cei bolnaviori dam cate un pupic in plus, sa se faca bine cat mai repede, ca tare greu este.
mandyksch spune:
Vai fetelor, daca va zic ca nu am mai servit Marea Neagra din 1996 o sa ma credeti?
Si nu pot sa zic ca mi-e f dor de ea. Noua ne place sa mergem in concediu in locuri linistite unde sa ne putem odihni. Din cauza asta nu prea ne dorim sa mergem la marea noastra, ca din cate am auzit si de la altii se aud peste tot manele, hotelurile sunt de 4 stele pe hartie si 1 stea in realitate. Serviciile romanesti. Povestea Taniei imi confirma asta.
Io am o f mare dilema legata de concediu. Nu cred ca va amintiti dar va ziceam ca mergem in concediu in Ungaria din 12 iulie. Noi trei. Sunt toate arnjate , rezolvate deja. Maica-mea ma tot intreba daca nu o duceam si pe sora-mea cu noi. Sora-mea e necasatorita, nu are nici prieten. Azi dimi sora-mea ma ia si ea pe ocolite ca nu ar putea sa vina si ea cu noi, ca impartim cheltuielile etc-etc. Sincera sa fiu eu m-as duce numai cu sotu' si cu Kriszti, ca intr-o familie. Si sotu mi-a spus la un moment dat ca el s-a insurat numai cu mine nu si cu sora-mea.![]()
Pana ce s-a nascut Kriszti mai mergeam impreuna in concedii, dar la un moment dat acum cativa ani eram la Balaton si intr-o seara am iesit la plimbare singuri cu sotu' (nu cred ca am lipsit mai mult de o ora) si cand ne-am intors am gasit-o pe sora-mea plangand, ca am lasat-o singura, n-am luat-o cu noi la plimbare, ca nu imi dau seama cum se simte ea? Nu imi venea sa cred. Si uite situatii de genul asta as vrea sa evit. Ma doare sufletul ca o vad singura, dar ce sa fac. Am si eu familia mea, macar in concediu as vrea sa stam in trei caci in trei stam numai in week-enduri.
Acuma cred ca e bosumfalata si suparata pe mine. Ce credeti am procedat bine sau nu?![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
mandy eu zic sa mergeti doar voi 3 in concediu, sa-i explici surorii tale ca sunteti toate ziua imprastiati pe la servicii, macar in concediu sa va regasiti si voi putin.
Sora ta mai bine ar iesi intr-un grup, poate isi gaseste pe cineva
.
gandacico multa sanatate lui Bogdanel!
camelia_daniela spune:
Gandacel, sanatate infinita lui Bogdanel!! 
De Joy ce mai stiti? Sper ca e bine Vladonele! 
Mandy, eu zic ca ai procedat corect, Lavi are dreptate! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
am uitat: Meems bine ai sosit![]()
Am si eu o intrebare ptr toate fetele din diaspora: cum vi se pare Ro? Anul acesta vi se pare schimbata?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
Multa sanatate bolnaviorilor. Cu Joy nu a vb nimeni? Ca de la ea nu avem vesti.
Gandacico, tu cu 2 micuti, singurica si cu baiatu bolnavior pe caldurile astea.... of, multa putere.
Corapito, vazut pozele sunteti o familie superba, ma bucur ca macar voi reusiti sa evadati.
Cu cuscra am vb putin pe mess, am rugat-o sa nu detalieze ce bine e la mare ca intru de tot in depresie.
Mandy, eu la nicio mare n-am fost din 99, si dc ma gandesc bine nicin in vreun concediu mai lung de 4 zile... acuma intelegeti de ce sunt deprimata rau-rau, ca uite vesnic noi si vacantele noastre suntem pe ultimul loc

Cat despre sora ta.... e greu ca se simte singura si acum si data deoparte, si tin minte ca nu e primul caz in care va impune inconstient sau nu prezenta ei, insa are dreptate sotul tau: voi 3 sunteti o familie, ea din pacate e pe dinafara la aspectul asta. Ea parca e mai mare decat tine, bine zicea Lavi - un grup poate ar ajuta-o sa se simta mai bine. Acum pe scurt despre noi: bona e super, ne-a pus Dzeu mana in cap. Ordonata, curata, pedanta, cumsecade, constiincioasa.... e casa luna si bec, asa cum o tin si eu, ba acum sunt si toate hainele calcate - asta la alegerea ei ca io n-as fi rugat-o. Face pt ca vede ca trebuie si pt ca asa e ea, nu sta cu orele la tv cand doarme Ana de la 14.30 la 17. Are mare grija de Ana, si uite ca sunt din nou linistita si eu. din punctul asta de vedere.
Ana: s-a facut un dracusor fara pereche, e cumva de nerecunoscut. Personalitate la greu, tipa de ne sparge urechile din diverse motive, ba s-a mai si intins pe jos pe covor de cateva ori, evident ignorata fiind de mine (inca tot imi vine sa rad cand o vad crizata). Vorba lunii este NU-NU, la orice, si dc de fapt vrea DA, chiar azi-nopate vorbea ceva in somn si s-a auzit "ana, nu-nu".... deci e clar ca i s-a implantat bine in creieri.
Nu pot zice ca nu e cuminte, insa debordeaza de energie, mi-e tare greu sa-i fac fata, si mai ales din comoditate sa nu cedez la anumite faze, ma mai si enervez dar inca reusesc doar sa schimb tonalitatea, sa nu strig la ea. S-a invatat sa deschida usile, de-abia ajunge la clanta dar a prins smenul si acum ma alearga prin 160m continuu.... ca deh, io vin odihnita de la birou, nu ca ea dupa 3 ore de somn de pranz
Pana si bona, care e acum la al-5lea copil a zis ca nici al baieti, nici macar in parc n-a vazut un copil care sa alerge atata... parca are un motoras in scutecel asa viteza prinde... daca mai si cade, chiar si in curte pe pietre, nici macar nu-i pasa, se ridica si o ia din loc cu puteri sporite. Acum 1 sapt a cazut pe 3 scari, s-a rostogolit cu capsorul poc-poc-poc si a plans max. 10 secunde dupa care inapoi sus pe scari.
E foarte-foarte sensibila, asta cumva ma sperie pt viitorul ei in lumea asta de sacali
, plange daca ma lovesc eu de ceva si zic "au" sau daca m-a vazut ca imi dau lacrimile la cine stie ce la tv, daca o certam pe ton mai sec.... nu plange mult, nu e un copil isteric, nici vorba, insa e sensibila si la chestii marunte si are o nevoie sporita de afectiune, se lipeste seara de mine de n-o pot desprinde uneori, numai sa nu mergem in patut.
Despre burtica: in general e mare agitatie, cu caldurile astea un pic mai liniste, oricum eu ca stare generala nu ma simt fte bine, din cauza caldurii si a oboselii nu mai am nervi de nimic si chef nici atata. Desi nu am motive de suparare.... simt nevoia de o evadare numai noi 3 si burtica, si nu ma las pana nu ne relaxam macar 2 ture de cate 1 sapt.
Am scris 1 tona, dc citeste cineva tot, merita o diploma de rabdare 
Meems: sper ca ne vedem si anul asta. Ripley
23+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
dordia2000 spune:
Ripley ce bine ca ne dai vesti....si ma bucur ca ati gasit bona buna in sfarsit!!!
si am citit tot chiar daca sunt la scarbici cu o colega in coasta mea...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
maria_alexia spune:
Am ajuns acasa si mi-am gasit puiul... nu tocmai bine
. Simptomele enterocolitei au trecut, n-a mai varsat de alaltaieri, scaunele sunt normale de azi, DAR... nu mananca nimic! Noroc ca mai ia cate o gurita de apa din cand in cand.
O sa plec imediat cu el sa ne vada doctora, sa nu fie si ceva prin gat. Sau macar sa ma linistesc eu ca totul e in regula.
Motive de greva foamei ar cam fi: pe langa convalescenta, ii ies si o gramada de maselute si canini, e si pe-aici extrem de cald... Sa vedem care e verdictul.
Aa, si e bleg de tot, asta ca tot ma plangeam ce energic a fost in concediu. Si s-a si ascutit puternic de la atata miscare + greva foamei, ii ies coastele ![]()
Relatarea Taniei mi-a adus aminte: si Cristi a fost fix-fix la fel: nedespartit de apa (am fi putut petrece tot concediul langa o tasnitoare sau un robinet la inaltimea lui
) si cu mofturi la mancare la greu.
Am scos-o cat de cat la capat cu Milupa HN - ii place tare mult. De cate ori sarea o masa, i-am facut cate un biberon, macar sa-l stiu hidratat.
Azi nu l-a mai vrut nici pe asta. Intrebare: ce formule HN au mai baut copilasii colectiei cu placere? La noi Humana HN n-a avut nici o trecere, Humana Electrolyte e horror, de Milupa HN vad ca i s-a acrit... Ce-as mai putea incerca?
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
Morgano spune:
Dordia 
Maria, sper ca nu si voi! 
Hidratarea zic eu ca e sfanta cea cu apa, dar recunosc ca Ana altceva nu bea cu placere, poate suc de portocale de la Hohes-C dar cred ca de dragul cutiutei si al paiului mai mult.
Ripley
23+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)