Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hai ca intre timp am ajuns acasa de la serviciu.
Lavi, Camelia, Ripley , mersi de raspunsuri. In sinea mea stiam ca fac bine, dar vroiam si parerea voastra. Bine zici Ripley, nu e prima data cand patesc chestia asta cu sora-mea. Din pacate vad ca din ce in ce mai mult traieste prin Kriszti, prin noi, nu prea mai iese nicaieri. Daca ii spui ceva se supara. Banuiesc ca si maica-mea va fi suparata, o inteleg si pe ea pe undeva. In orice caz cred ca e f greu sa fii singur, mai ales ca ea are 40 de ani. Of-of.

In alta ordine de idei, ma bucur Delia, ca ai gasit o bona asa cum iti doreai.Ca tare multe peripetii ati avut si voi cu bonele astea. Apropo de cum se comporta Ana, sa stii ca il recunosc pe Kriszti in totalitate in descrierile tale. S-o fi inteles oare?
Si zici ca mai mult de 4 zile nu ai fost in concediu? E obligatoriu sa faci cumva sa mergeti si voi, chiar daca va fi doar o saptamana, dar trebuie sa te mai odihnesti si tu.

Maria-Alexia, imi pare rau ca al tau pitic nu vrea sa manance.O fi si de la caldura.Parca nici nu iti vine sa mananci pe canicula asta. Lasa ca isi revine el, mai ales ca spui ca alte simptome nu mai are.

Tania, deci si pe mine ma asteapta o vacanta in care trebuie sa il pazesc non-stop pe Kriszti sa nu cumva sa intre prea mult in apa. Cred ca o sa fie ca Che al tau. Ii place apa la nebunie, ce nisip, ce lopatica sau grebla...nu frate apa-apa-apa. Aseara am iesit la barajul de pe Somes, desi era trecut deja de 7 seara era full, lumea facea baie, plaja. Abia am reusit sa il tin departe de apa, ca vroia sa se bage incaltat.

Apropo de Joy, i-am trimis un mesaj pe mobil.Sa ne dea un semn de viata sa stim daca eok. Sper sa primescmesaj de la ea.

Hai sa va spun ultima isprava a piticotului meu: ieri dimineata a sterpelit de pe masa crema de protectie solara (aceea albastra de la Nivea) si tacticos (stric supravegheat , de taticul lui, care statea tolanit in pat si se uita la TV) a desurubat capacul si a varsat tot continutul pe cearsaful de pe pat, pe covor. Am crezut ca si mor cand l-am vazut. Asa ca azi am fost nevoita sa ma duc sa ii iau alta crema ca nu-l pot lasa fara. Gaura in buget.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Ripley, acuma vad, v-ati hotarat deja la nume? Sunt frumoase. Maria o cheama si pe mama mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata fetelor...
acum am apucat sa citesc nitel.

MANDY acu vazui mesajul de la tine (telefonul a stat pe silentios si eu la treaba in buc).

FETELE, Vlad este bine, nu are herpangina eu ii povesteam Madau-ului ce am tras si eu cu aftele astea.
Slava Domnului Vlad este ok, ieri nu a prea mancat - dar na..resimte si el caldura chiar daca in casa este in general f bine - azi mai bine cu papa decat ieri.

DORDIA mama ce harnica esti tu...eu nu as sta pana la ora aia sa fac treaba, neam.
dar inainte sa raman cu vlad, si noi faceam treburi noaptea pe la 12.00 ca sa avem duminicile libere...(ca de, daca lucram si sambata!)

FELI deja mi se face scarba de sistemul sanitar!! nu-mi vine sa cred ca ati patit!
cata nesimtire...de fapt nu are nimic nesimtirea in comun cu ce ati patit voi.
da chiar ce-o-ti fi sarit asa ca are copilul febra???? idioata...
bine macar ca ati dat de unu cu capul pe umeri. mai bagai si antibiotice in Ili degeaba.
cretinii!!!

MADAU uite de aia este bun un dr bun. ca sa-ti puna un diagnostic cum trebuie. nu cum mi-a facut mie cu vlad ca are puroi in gat (ca se vad deja pungute cu puroi!!!) si bagam antibiotic in el si saracutu avea herpangina asta.

GANDACEL sper ca esti bine. si tu dar mai ales Bogdan. nu am apucat sa citesc tot.

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

meyyyyyyyy astia anunta vara asta 45 GRADE!!!!!!!!!!!!!!!!!

hai ca am terminat de citit...
GANDACEL offf.....mai bine te-ai duce la dr, unde ai incredere tu.
ca parca nu-i a buna ca nu bea apica Bogdan.

RIPLEY frumos numele. cu rezonanta.
ce bine-mi pare ca ati gasit bona de bona. si cu Anutache care face ce vrea, asta e doar o faza.
nu cred ca va ramana ea cu naravul asta ca este fetitza cuminte.

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Joy, am receptionat mesajul. Acum am ajuns acasa cu piticul...pitic care e super nervos si urla ca nu vreau sa ma joc cu aspiratorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

maria Nan fara lactoza bea Nati cand are diaree.
Milupa & Humana HN - nu-i plac.

mandy sugereaza-i surorii tale o excursie organizata, cu autocarul, printr-o agentie, daca n-are ea grup de prieteni cu care sa mearga.
Mama Alexiei (prietena Silviei de la gradi) are o sora, tot la 40 de ani si tot nemaritata si vara asta a facut ce-a facut si s-a dus in 2 excursii organizate.

Ripley am citit cu atentie tot ce-ai scris mai ales ca esti asa raruta pe aici.
Frumoase ambele nume, dar impreuna n-au prea multi de "r"? Daca ti se pare OK, e OK. Si pe Silvia mea o cheama Maria. Si pe mine, al doilea nume, pus doar la biserica, la botez.
Da-te fata peste cap sa plecati macar o saptamana legata, sa te desprinzi si tu un pic de toate problemele.

Mergi la inceput

Lavi, acusi ma enervez si ii caut io ceva pe Net pe la vreo agentie. E o idee buna, sper sa ma asculte si sa nu mi-o ia in nume de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, n-o sa va vina sa credeti dar abia am venit de la spital. Am fost iar la Victor Babes la camera de garda ca lui tati i s-a parut ca kk Ilincai are firisoare de sange.apropo, stiti cumva un psiholog bun?
Asa ca am dus scutecul sa-l vada un dr. Da, sunt cateva firisoare dar mici-mici, au zis ca nu trebuie sa ne ingrijoram dar sa facem totul ca sa manance si sa bea minim 500 ml de lichid pe zi. Maine adun pe hartie cat bea, ca nu se mai poate. Azi n-a mancat mai nimic, doar niste paine prajita, in schimb in seara asta i s-a facut mila de noi si a halit efectiv o banana juma. Maine ii fac paste cu branza ca sunt preferatele ei.
A zis dr ca n-are rost sa ne internam ca in spital ar primi tot negram, tot oral, deci acelasi tratament. Asa ca l-am linistit si e tati (trag eu speranta). Daca va vine sa credeti a mai slabit o bucata, dupa ce ca se facuse ca un tar in urma operatiei din februarie. Mama, si fii-sa nu are decat 1 an, dar ce-o face la 18 ani cand o intarzia acasa?

asa ca Gandacel sper ca l-a vazut pe bogdanel un dr ca nu mi-a placut deloc ce ai scris Ai incercat sa-l hidratezi cu seringa?

ripley frumos nume, de unde te-ai inspirat?
Ma bucur ca e ok noua bona, macar in aceasta privinta sa te mai linistesti si tu.

joy ce bine ca e vladone ok, eu chiar ma miram ca nu vazusem nimic ca ar fi bolnav tot cautam mesajul unde ai scris asta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Felicia, las ca isi revine Ilinca, daca zici ca a ineput sa pape banana. Tati cand o sa aiba Ilinca 18 ani o sa o urmareasca cu detectiv particular.
Cu Joy, ... asa patesti daca citesti pe mega-diagonala , adica io...mama io nu reusesc sa tin pasul cu voi...da' las ca va intoarceti si voi la serviciu , si vedeti ce fain e cand mai furi 5 minute pe DC.

Io ma retrag, piticul e alimentat. Am luat banane in drum spre mama si le-a pescuit din plasa...bineintelEs ca pana ce n-a dat gata una nu s-a lasat. Apoi a mai ras un Bibe de lapte...io chiar nu ma pot plange acum ca nu mananca. Chiar prea mult. Hai ca va las, ma duc sa il culc.Poate mai reusesc sa intru maine de la job.

AMR 12 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

bune seara fetele,am citit putin,aveti o viteza ,nu ma pot tine dupa voi ,vreau sa va urez din suflet sanatate puiutilor bolnaviori ,Ilinca,Miruna,Stefan daca mai sunt imi cer scuze.

Riplay,Maria e un nume foarte frumos pentru fetita!

eu care ma plangeam peaci intruna ca Sorana nu are dinti ,masele ei bine acum ii ies doi canini si doua masele deodata.nu a facut febra,mananca,dar o dor saracuta sa o auziti cum zice "au,au,au' si ia aratat lui sotu unde o doare ,imi venea sa plang.
a avut mai multe scaune ca deobicei si se trezeste din somn urland si nu mai vrea la ia in patut,o iau cu noi in pat insa se foieste intruna,sper sa treaca repede ,caninii dor tare asa am auzit.

in rest e bine ,spune tot mai multe cuvinte ,iei isi zice NANA.

SOSO

Mergi la inceput