Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 21
Noki_Lara spune:
Cami...peste 100 de ani..pe 4 septembrie, in Antalya. Ma rog, mai aproape de Alanya, care e o superbitate de oras. Abia astept, dar mai e muuuuult...
Am uitat sa va zic - va amintiti ca va ceream o colivie pentru un pui de vrabie? Ei bine, dupa ce a stat la mama 10 zile si s-a intremat bine de tot, azi a murit saracu'.
Cred ca de la caldura + faptul ca ne chnuiam sa-l invatam sa pape singur ca sa-i putem da drumul. Dar nu am mai apucat.
Sarah era disperata cand a ajuns la mama la balcon - unde-l tinea, printre flori, ca intr-un mediu natural: unde-i cip-cip? unde-i? I-am spus ca a zburat...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki morala e ca e OK concediul in septembrie daca mai ai si unul, mai mititel in iumie-iulie.
Nu va tenteaza sa mergeti la munte, undeva in Ro?
Joy cand e copilul cu altcineva, nu e sanatos sa-ti doresti ca totul sa se intample ca si cand ar fi cu tine! Nu e sanatos pt mintea ta!
Daca copilul e sanatos si vesel, se joaca si se comporta normal e FOARTE BINE!
Mai mult n-ai ce sa-ti doresti, reveniti la regulile si tabieturile voastre cand va reintalniti.
Acum da-ti voie si tie sa respiri linistita si lui sa se relaxeze un pic la tara si sa descopere lumea de acolo! 
Totul e OK daca copilul e sanatos si bine dispus !
mandyksch spune:
Cred ca ne alaturam si noi grupului de bolnaviori.
Kriszti are febra 38 ( a stat sa ii iau febra cu termometrul sub brat) si ii curge nasul. Fain, cred ca s-a molipsit de la mine. Altfel e bine dispus. O sa ii bag ceva Nurofen in prima faza, ca numai asta am acasa (si Novocalmin supozitor - sper sa nu fie cazul), si ii pun picaturi in nas.Of, asta imi mai lipsea.
Se pare ca am si Paracetamol supozitor.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Noki_Lara spune:
Mandy, pai cu vesti de-astea vii? Sanatate multa prichindelului!
Lavi- io sunt doar la stadiul de vise, dar Adila no way s aplece inca o saptamana. Si-asa lipsim 2 in septembrie. Ar fi varianta de a merge eu cu mama + Sarah, dar pica si asta, pentru ca nu e fair fatza de Adi si problema e fff complexa cu matusa bolnava din Cluj.
Mici evadari o sa mai organizam noi - totusi pana atuncea mai e aniversarea noastra de 3 ani de zile + ziua mea de nastere din august. deci motive sunt. Cu fondurile + timpul stam mai rau.![]()
Si da! Sigur una din ele va fi la munte.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Mersi frumos fetelor. Banuiesc ca era doar o chestie de timp pana ce o lua si el pe urmele mele.![]()
Si acum daca tot am ajuns in faza asta, vreau sa va intreb care este "bagajelul" pe care il luati sau l-ati luat cu voi pt bebe cand ati fost/mergeti in concediu. Ma refer aici la medicamente, apa oxigenata etc, etc. Sa incep sa-mi fac si eu trusa pt drum.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Mandy, cam ce ai tu in casa si folosesti in caz de urgenta.
Cel mai bine cand pleci din tara e ca in caz de boala sa poti suna pediatrul copilului de acasa, decat sa te duci acolo si sa te taxeze aia nu stiu cat. de ex in Bulgaria e 120 EURO consultatia si toti s-au declarat nemultumiti. (Mai multi parinti de pe forum).
Ups! Am uitat sa fac asigurari de sanatate! 
lavi02 spune:
Pana vorbeam la telefon Silvia i-a taiat bretonul Nataliei 

Cum ma duc eu cu ea asa la mare?????
Cum ies cu ea din casa????
Cum vin la intalneala????
Si era asa dragutaaaa
crissy77 spune:
Noki, m-ai pus pe ganduri cu mess trimis prin e-mail. Asa ca m-ai facut sa intreb: voi spalati cutiile de lapte inainte de a rupe sigiliul si de a turna in bibe? Ca eu nu
.
Lavi, nu poti sa o dregi tu pe Nati?
Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
Mandy tin pumnii sa treceti repede peste raceala asta (sau ce-o fi)!
Negara eu nu spal nimic nicio cutie, ca nu ating lichidul, nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)