Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cami...peste 100 de ani..pe 4 septembrie, in Antalya. Ma rog, mai aproape de Alanya, care e o superbitate de oras. Abia astept, dar mai e muuuuult...

Am uitat sa va zic - va amintiti ca va ceream o colivie pentru un pui de vrabie? Ei bine, dupa ce a stat la mama 10 zile si s-a intremat bine de tot, azi a murit saracu'. Cred ca de la caldura + faptul ca ne chnuiam sa-l invatam sa pape singur ca sa-i putem da drumul. Dar nu am mai apucat.Sarah era disperata cand a ajuns la mama la balcon - unde-l tinea, printre flori, ca intr-un mediu natural: unde-i cip-cip? unde-i? I-am spus ca a zburat...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki morala e ca e OK concediul in septembrie daca mai ai si unul, mai mititel in iumie-iulie.

Nu va tenteaza sa mergeti la munte, undeva in Ro?

Joy cand e copilul cu altcineva, nu e sanatos sa-ti doresti ca totul sa se intample ca si cand ar fi cu tine! Nu e sanatos pt mintea ta!

Daca copilul e sanatos si vesel, se joaca si se comporta normal e FOARTE BINE!

Mai mult n-ai ce sa-ti doresti, reveniti la regulile si tabieturile voastre cand va reintalniti.

Acum da-ti voie si tie sa respiri linistita si lui sa se relaxeze un pic la tara si sa descopere lumea de acolo!

Totul e OK daca copilul e sanatos si bine dispus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cred ca ne alaturam si noi grupului de bolnaviori. Kriszti are febra 38 ( a stat sa ii iau febra cu termometrul sub brat) si ii curge nasul. Fain, cred ca s-a molipsit de la mine. Altfel e bine dispus. O sa ii bag ceva Nurofen in prima faza, ca numai asta am acasa (si Novocalmin supozitor - sper sa nu fie cazul), si ii pun picaturi in nas.Of, asta imi mai lipsea.

Se pare ca am si Paracetamol supozitor.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mandy, pai cu vesti de-astea vii? Sanatate multa prichindelului!

Lavi- io sunt doar la stadiul de vise, dar Adila no way s aplece inca o saptamana. Si-asa lipsim 2 in septembrie. Ar fi varianta de a merge eu cu mama + Sarah, dar pica si asta, pentru ca nu e fair fatza de Adi si problema e fff complexa cu matusa bolnava din Cluj.
Mici evadari o sa mai organizam noi - totusi pana atuncea mai e aniversarea noastra de 3 ani de zile + ziua mea de nastere din august. deci motive sunt. Cu fondurile + timpul stam mai rau.
Si da! Sigur una din ele va fi la munte.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

mandy multa sanatate lui Kriszti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mersi frumos fetelor. Banuiesc ca era doar o chestie de timp pana ce o lua si el pe urmele mele.
Si acum daca tot am ajuns in faza asta, vreau sa va intreb care este "bagajelul" pe care il luati sau l-ati luat cu voi pt bebe cand ati fost/mergeti in concediu. Ma refer aici la medicamente, apa oxigenata etc, etc. Sa incep sa-mi fac si eu trusa pt drum.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Mandy, cam ce ai tu in casa si folosesti in caz de urgenta.
Cel mai bine cand pleci din tara e ca in caz de boala sa poti suna pediatrul copilului de acasa, decat sa te duci acolo si sa te taxeze aia nu stiu cat. de ex in Bulgaria e 120 EURO consultatia si toti s-au declarat nemultumiti. (Mai multi parinti de pe forum).

Ups! Am uitat sa fac asigurari de sanatate!

Mergi la inceput

Pana vorbeam la telefon Silvia i-a taiat bretonul Nataliei
Cum ma duc eu cu ea asa la mare?????
Cum ies cu ea din casa????
Cum vin la intalneala????

Si era asa dragutaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noki, m-ai pus pe ganduri cu mess trimis prin e-mail. Asa ca m-ai facut sa intreb: voi spalati cutiile de lapte inainte de a rupe sigiliul si de a turna in bibe? Ca eu nu.
Lavi, nu poti sa o dregi tu pe Nati?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy tin pumnii sa treceti repede peste raceala asta (sau ce-o fi)!

Negara eu nu spal nimic nicio cutie, ca nu ating lichidul, nu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput