Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 22
dordia2000 spune:
BUna seara!!!
Multumesc pt raspunsuri...se pare ca sunt ignorata total. Dar...nu-i bai ca eu tot scriu...chiar daca nu citeste nimeni.
Azi Stefan a spus alte noi cuvinte...si anume: papuci foarte clar, tzitze...si stie unde sunt, buic - buric, coa=cola, pesi=pepsi si cam atat din repertoriu de azi.
In rest suntem bine, sanatosi, voiosi si mancaciosi.
Chiar acuma am in cuptor o praji cu visine ca ii place tare mult si mananca 1-2 bucatele pe zi cu iaurtel.
Camelia am vizionat si eu filmuletul...si am ramas muta cat de bine si frumos vb Daria. Felicitari si
fetita dulce.
Despre prostioare...al meu inca nu a repetat dar...incercand sa il invat unde-s ochii,nasul,etc...i-am zis intr-o doara acum vreo 2-3 luni si de "putza" si pe asta e singura care a retinut-o si pe care o arata si zice "puta".
Cam atat...ca sa nu va plictisesc prea tare!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Mandy sanatate multa puiului!!!
NegaraC nici eu nu spal nici o cutie atunci cand folosesc. Eu iau lapte de la ovaca asa ca...folosesc cutiile doar cand raman in pana dar nu le-am sters/spalat niciodata.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
Noki_Lara spune:
Cristina, nu cred ca se refera si la cele de caton pentru alimentele UHT.
Oricum, eu folosesc Milli, care are tzamburush pentru deschidere-inkidere, deci nu intru in contact cu laptele...
Lavi- lasa, mami drag, ca asta face parte din pozne a la Silviuk sau placerile parintilor de 2 bebelaci...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Dordia ce-ai soro de te suparasi, la ce nu ti s-a raspuns?
Ca io n-am retinut decat treaba cu pozele...dar parca a raspuns Ripley, sau cine zicea ca nu e bine..sau am retinut eu prost?
. Hai ia de aci o
si lasa supararea, ca vin dupa tine si te iau de ciuf![]()
Negara ptr ce sa spal cutia????????
.
Bai asta imi aduce aminte de prietena mea, paranoica din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, care de fiecare data ne pune sa spalam sticlele de suc sau apa inainte de a le pune pe masa...ca cica au stat pe jos, prin baxuri...ptr mine asta e de domeniul " cine n-are treaba isi face"
. Care e treaba cu cutia, ca io nu ma prind? Ca doar nu atinge lichidul cutia
Lavi lasa ca o dregi tu..o tunzi mai cash asa, ca si asa se poarta bretonul "trendy"
. Oricum e frumoasa, si cu si fara breton
Mandy iti dau eu lista pe mail daca vrei..e ditai listoiul, dar mai bine sa fie decat sa nu ai.
ma duc sa bag pitica la nani
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
negaracristina, Noki si madau n-a tuns-o stramb, doar cam scurt, i-a cam lasat fruntea goala, zice Silvia: "ii intra parul in ochi.." ceea ce nu-i chiar adevarat da' n-am putut sa ma supar pe ea 
In schimb m-am suparat ca a pocnit-o de vreo 2 ori azi, asa ca ne-am suparat "rau" un pic.
Pe de alta parte, tot azi, vine Silvia cu caruciorul de papusi (ala vechi si cvu panza dusa): hai, Nati, urca-te! Pune funduletul aici! Pana la urma a convins-o sa se urce si a inceput sa dea ture cu ea prin casa.. si radea Nati...
Asa ca... e cu - si cu +.
Asa-i viata!
lavi02 spune:
Dordia hai nu te supara
de multe ori se intampla ca cineva sa puna o intrebare si sa nu-i raspunda nimeni! Suntem multe, fiecare vine cu cate o problema/idee/glumita... si asa unele probleme/intrabari/glumite sunt ignorate.
Cu pozele e destul de clar ca odata ce sunt disponibile pe web oricine poate sa le ia si sa faca ce vrea din ele: sa le puna pe site-ul propriu (de ex exista site-uri de pedofilie cu poze de copii "oferiti" brr!); poate sa le editeze foto si sa iasa cine stie ce...
Plus ca mie nu mi-ar place ca cineva care ma stie din alt context (de ex de la servici, etc) sa ma identifice pe baza pozelor. Scriu aici lucruri pe care n-as vrea sa le citeasca ei si sa stie ca sunt eu, de ex unele intimitaturi, mici barfe, etc. De-asta ma si cam feresc, de multe ori simteam nevoia sa barfesc cu voi dar m-am oprit gandindu-ma ca persoana ar putea citi.
Trebuie sa nu uitam ca ne poate citi absolut oricine.
leea_cv spune:
No hai ca am ris singura de rasuna casa la ora asta din noapte.Motivul? Lavi cu fata recoafata de sor-sa si Noki cu pasarica ei.Stiu ca-s motive de suparare.Da ma ierati va rog,ca-s dupa 2 beri baute cu colegii.
Cutia de lapte n-oooo spal.Amu nici chiar asa!
Feli io i-am luat aparat salin lui T.De pe site-ul lor.Io is multumita.De atunci n-am mai avut probleme cu raceli si mucoshenii.Nu stiu de asta e motivul.Ideea e ca aerul ramine f curat in camera lui.
Mandy pai era de asteptat.Sa-i treaca repede lu' Kriszti!
Joy buna alegere ca l-ai trimis la bunici.Lasa-l in pace si nu mai intreba ce a mincat.Daca i-e foame nu sta el sa rabde.Iar daca te tot stresezi ca aia nu-i bine,aia nu-i bine,o iei razna.Pe mine ma apuca nervii cind imi zice mama ca la ea doarme bine,maninca bine,e cuminte,face kk ...adica tot ce nu face la mine.
Cert e ca ,daca sintem si eu si mama cu el,e dezastru.Cu cite una merge treaba,dar de ne are pe-amindoua la indemina,face ca toate alea.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
dordia2000 spune:
Fetelor...nu ma-am suparat...dar...m-am simtit aiurea...si nu e prima oara cand sunt total ignorata! Oricum...nu ma supar eu asa usor...dar...chiar eram curioasa ce se poate face cu pozele...si ms mult Lavi ca m-ai lamurit!!! Nu-mi inchipuiam ca se poate sa se intample si lucruri d'astea!!!
Ma duc sa incerc sa mai pun niste poze mai recente...ca poate va e dor sa ne vedet!!!![]()
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Madau cand vii sa ma iei de ciuf??? ca imi e asa dor de voi...Am fost Duminica in parc si m-am vazut cu Addya si Ank si celelalte mamici ale grupului. Tare mi-a placut si mor de ciuda ca nu pot veni decat in weknd. In cursul sapt....cand nu merg la sala merg la acupunctura asa ca...sunt rupta ca numai pe la 9.00 ajung chiar 10.00 cand merg la sala. Zilele astea l-am scos pe Stefam pe la 20.30 pana pe la 22.30 si...asa ii place la leagane...ce ne dispera si abia il luam de acolo.
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Gata am pus poze la semnatura in albumele mai si iunie!
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"