Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli am eu o prietena care si-a luat aparat Salin si cica e super bun..l-a luat chiar de pe situl lor, am inteles ca a fost undeva la 800.000-1 mil parca si tot de acolo ia si filtre. Cica n-a mai facut bb deloc muci de cand il au, nici macar putini. Si parca e si aerul mai respirabil..adica dimineata de ex, nu mai miroase asa a "statut"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bun Madau il iau si eu, ca la sinuzita mea e tocmai bun

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Salutare!!

VA salutam si noi din concediu aici e frumos, e soare si bate putin vantul chiar fix cat sa ne racoreasca, Dimitrie e super fericit, noi suntem obositi, noroc ca suntem cu bunicii si ne mai iau din sarcini.

Vad ca aici se discuta de crize, si noi le avem, insa cand le face ii spun ca m-am suparat pe el si nu il mai bag in seama. Nu am mari rezultate, dar macar pe moment.

Am intrat numai sa va salutam, pupam toate burticile si toti bebeii si mamicile.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Aura
concediu placut!!! Unde sunteti?

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Canuta concediu placut in continuare...unde sunteti?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Canuta concediu placut!

Camelia mama, ce desteapa e Dariuca, mai deja stie poezii!

[b]Noki/b] bravo ptr prietenia Sarah-aspirator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, sunt victima directa a caldurii: cand am ajuns la biblioteca am constatat ca le-au picat generatoarele si e inkisa din lipsa de curent.asa ca am venit acsa la invatzat...adica forum.

quote:
Crizele la copii la noi sunt la oridnea zilei, mi-a fost si rusine sa va spun, dar vad ca nu-s singura...pur si simplu nu inteleg de ce face asa. In 2 sapt s-a transformat de la un copil super bun si cuminte la un , care tipa, se incordeaza, daca nu-i dau ceva sau n-o las pe ea sa manance singura, incepe si trateste ce apuca, ma bate..anarhie totala ce sa mai...ieri am pedepsit-o si am pus-o la ea in pat..dar ce s-a invatat minte?. Nu mai stiu ce sa-i fac, nu stiu daca am gresit, unde am gresit? Ca de rasfatat excesiv n-o rasfat, nu stau decat cu ea, asa ca geloasa nu e

Crize...ehehee ... deci care mai sunteti agitati scoateti capul si semnati condica de prezentza!Ca io cand ma vaitam zilele trecute nu zicea nimeni nimik...
Io l-am intrebat pe doctor ce-mi sugereaza la crizele astea de nervi si a zis ca ignorare TOTALA. Cateodata merge, cateodata nu. Culmea e ca daca ma supar pe ea, cade in extrema cealalta: urla de disperare mami-mami-mami, pana o iau in brate ca sa vada ea ca nu mai sunt suparata ca m-a enervat tot ea! Cat banditism, nu?

I-am zis io azi lui Adila ca sefa se face fii-mea...de-aia a draq, de urla la angajatzi...

Canutza- te individiez in sens pozitiv!Distractie placuta!

Ripley- na, ca ne-a taiat-o Anutzache! Nu ai povestit...cum se comporta cu burtica? O iubeste? Nu e geloasa, nu?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

of...sunt in pauza de curatenie.
Cristi a plecat cu covoarele la spalatorie, am mancat si zic sa fac o pauza

Vlad este super bine zice bunica-sa. se joaca, rade, este happy.
imi zice: mama, dar a mancat binisor sa stii.
eu: ce a papat asa bine?
ea: o lingura de iaurt (de la milli)
eu: pai doar atat?
ea: nu... a mai mancat si fructele pe la 11:00 (no, acum este 17:15)
eu: pai mai mama, el a mancat o data o cutie de fagaras si una de iaurt (deci eu una sunt super multumita de cum papa el, nu-i in fiecare zi la fel, dar este bine)
ea: pai da mama dar a mancat si miez de la o felie de painica, acum ii dau un danonino si apoi ii dau supa
eu:

dar per ansamblu, este bine. mai rau este ca trebuie sa-l tina in casa cateva ore cand este caldura asta sufocanta si este mai greu neavand jucariile si calculatorul cu BE si Shakira...sau Snoop Doggy Dog...sau altele.

ELA este suparata ca Daria a vomitat dimineata la 5 minute dupa ce a mancat 100 ml lapte. si tuseste cam naspa.

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

...
Camelia mama, ce desteapa e Dariuca, mai deja stie poezii!

....

Feli, !
Lasa ca niciunul dintre copii colectiei nu e mai "prejos", insa Daria cred ca are ureche muzicala , si retine mai usor!

Joy, fii tare, nu te speria ! Eu cred ca e bine Vladutzu, poate mama soacra nici nu stie cum sa expuna ceea ce se intampla!

Of, Ela, ce rau imi pare sa aud si de Uka ca are problemute! Snatate multa si tie, mamico, multa putere iti doresc!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, ma imbolnavesc de nervi...au afisat pe site-ul Kusadasi oferte last minute pentru diverse locatii. Si e un hotel de 4 stele in halkidiki, cu avion, 7 zile cu HB la 300 euro, de-mi vine sa-mi fac bagajele...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Of, Noki, te cred! Da' voi cand plecati in concediu si unde?

Mergi la inceput