Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ei vedeti, la noi e fte clar "puhla" sau in cel mai rau caz "pila" spus la greu cand si-l aminteste, adica de cateva ori pe ziRipley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Asa va trebuie daca vorbiti urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CUSCRAAAA, de cateva ori pe zi???? Da' tine minte pushtoaica, nu gluma . Banuiesc ca bona vb asa frumos nu voi, nu?

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CUSCRAAAA, de cateva ori pe zi???? Da' tine minte pushtoaica, nu gluma . Banuiesc ca bona vb asa frumos nu voi, nu?

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mor de ras la ce zic pruncii vostri!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Asa va trebuie daca vorbiti urat

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare "colectie"

Io-s de azi de dimineata pe drumuri, m-am intors acasa lesinata de caldura, si am mai si stat pe la Adm. Financiara s ma cert cu niste tute..of asa mi-e de sila de ele..ca-s proaste

Cami nu m-am uitat la filmuletul Dariucai..vreau sa ma uit cu Mirunici odata, poate mai invata si ea cate ceva

Crizele la copii la noi sunt la oridnea zilei, mi-a fost si rusine sa va spun, dar vad ca nu-s singura...pur si simplu nu inteleg de ce face asa. In 2 sapt s-a transformat de la un copil super bun si cuminte la un , care tipa, se incordeaza, daca nu-i dau ceva sau n-o las pe ea sa manance singura, incepe si trateste ce apuca, ma bate..anarhie totala ce sa mai...ieri am pedepsit-o si am pus-o la ea in pat..dar ce s-a invatat minte?. Nu mai stiu ce sa-i fac, nu stiu daca am gresit, unde am gresit? Ca de rasfatat excesiv n-o rasfat, nu stau decat cu ea, asa ca geloasa nu e

Ripley, Taniuk, Noki sunteti de belea cu "pua" voastra..a mea mai zilele trecute in imita pe tasu....si striga prin casa "futu-i"...dar asa mandra era de ea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

noki, merci de indrumare

Cred ca atunci am sa-l pun cu mine-n pasaport....

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, asta e doar inceputul, multe mamici cu copii mai mari mi-au zis ca au un talent de a retine cuvine "exotice".
Si noi am patit-o (ma rog, nu chiar asa ca altii): Ilinca tot a repetat cateva zile "tatu, tatu" iar noi habar n-aveam ce zice. Pana am mers la socrii si bunicul zice "du-te la tac-tu". La care ilinca victorioasa "tatu-tatu"

Noi suntem ok, nimic noi, fara febra, doar tuse de care nu cred ca scapam asa usor.
Insa Doru a luat viroza de la Ili, of, nu se mai termina bolile astea

Cine zicea ca si-a luat aparat Salin? Cum e?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!!

VA salutam si noi din concediu aici e frumos, e soare si bate putin vantul chiar fix cat sa ne racoreasca, Dimitrie e super fericit, noi suntem obositi, noroc ca suntem cu bunicii si ne mai iau din sarcini.

Vad ca aici se discuta de crize, si noi le avem, insa cand le face ii spun ca m-am suparat pe el si nu il mai bag in seama. Nu am mari rezultate, dar macar pe moment.

Am intrat numai sa va salutam, pupam toate burticile si toti bebeii si mamicile.

Mergi la inceput