Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

quote:
schimb da cu palariutele de pamant ca un mocan din ala suparat pe viata, asa din mers si apoi ne rade in nas.

Io am perseverat cu Sarah si cu chiu cu vai isi tine palariutele pe cap. Idem ci cu agrafele, pe care la inceput le detesta.
Dar recunosc ca prefer sa-i iau palariutze cu elastic sub gat, desi nu-l tocmai estetice.

Maria- asa este. Cred ca si sarah a facut bataturi de la perechea de pantofiori bebetom. Pe aia nu-i mai sufera. ca doar au costat un milion. Pe aia de 500.000 d ela Tara piticilor ii adora, ca doar sunt largitzi ca draq...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

am dulce si pe Ripley si Noki !
Noki, filmuletul e de ieri de cand m-am intors de la serviciu si Dariuca se bucura tare ca eram cu ea!

quote:
La noi preferinta primordiala e "lipsa pantofiorilor" - a ajuns sa-si dea jos absolut orice din picioare, in casa. Pe afara e prea ocupata cu fugaritul celui care e cu ea ca sa se descalte, in schimb da cu palariutele de pamant ca un mocan din ala suparat pe viata, asa din mers si apoi ne rade in nas.

Ripley si Maria voi aveti dreptate cu pozele pe net - e foarte periculos! Ore si pe DC sa circule ciudati d-aia???

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

salutare de la mare!

Ce-mi vor lipsi mie zilele astea cand ma voi intoarce acasa si nu voi mai avea timp sa stau la taclale cu voi...deh, lucrurile frumoase tin putin.

Roxi sanatate Alexiei, sper sa nu fie ceva grav. E o scumpa in parc, cu caruciorul.

Ca o vazusem pe Alexia la plimbare, mi-a venit in minte o intrebare pe care tot vreau sa o pun de o vreme: mai sunt copii de vartsa alor nostri ca nu merg/se plimba NICIODATA, doar alearga??? Asta e Che al meu, as vrea si eu sa-l vad MERGAND, dar vad ca nu am sanse iar riscul de cazaturi si bushituri va imaginati care e... Oare isi revine?

Noki am bucur ca Saralina e mai bine.

Corap chiar vroiam sa te intreb de Ardeias. Deci e beton baietul...

Joy multumesc de urari . Inca nu stim ce e in burtica. La fel de misterios ca si Che in viata lui intrauterina. .

Lavi, AMR=3???

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna again...

Dar explicati-mi si mie cam ce se poate intampla cu pozele pe net?? Ca eu sunt cam si nu prea stiu...si mi-ati bagat un cui!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

[quote]Originally posted by tania-z

mi-a venit in minte o intrebare pe care tot vreau sa o pun de o vreme: mai sunt copii de vartsa alor nostri ca nu merg/se plimba NICIODATA, doar alearga??? Asta e Che al meu,

Tania 27+ &

Asta e si nor'ta... numa ca nu pica, ma tot crucesc ca are doar picioarele vinete de la genunchi in jos si doar 2 "bubha" zgariate, dar nimic semnificativ

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tania, stefan alearga de rupe...mai sta cand oboseste dar aleargeaincontinuu....nu stiu ce are, de zici ca l-am facut fugind. Aceeasi intrebare:oare isi revine???? Eu zic c ao sa cresca...si se potolesc asa ca astept.

Noki, nu inteleg ce taxe ai pus acolo: cum 3 lei noi...nu 30 lei noi...ca mi se pare putin.
si noi trebuie sa ne facem toti 3 pasaport...la stefan ii fac separat acum. Vrem sa mergem din sept la mare in croatia cu masina.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Taniuk drag, stii cum imi zic io cand Sarah face crize: "am mai vazut io om mare tavalindu-se pe strada si facand istericale????"
Ei bine nu! Asa-ti zic si tie: ai vazut tu adult numai fugind, in loc sa mearga???
Problema mare la mine e ca in dreptul cuvantului "rabdare" e o liniutza in creierul meu.

Hilde- daca-i fai separat se taxeaza ca pentru adulti - 32 lei noi si 64.2 ron. Daca il treci la tine pe pasaport, taza de de 3 lei - adica 30.000 vechi. E corect, atat de putin e. Iar daca faci ca mine ca-mi shcimb si io amu pasaportul, ca mi-a expirat si o trec si pe ea e chiar gratis!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ahaaaaa, deci nu suntem singurii alergatori. Uf, stie cineva cand e perioada de "relaxare", aceea in care merg in cadenta normala?

Cuscra nici noi nu prea avem urme de cazaturi, dar eu stau cu inima stransa ca jinerica nu alearga simplu, el are always betze in ambele maini, pe care te miri pe unde si le poate infige.

Noki si la mine e prezenta aceiasi liniutza. Si persita

Bic thanx!

Asaaaa si inca o "cucerire" lingvistica: Daca aude pe undeva pronuntat "sa-mi bag" se grabeste sa completeze triunfator: "PUIA - PUIA- PUIA !!!" Si apoi tot: "bac puia" aud.
Nu va spun ce urecheala a primit tat-su pe tema asta!

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud: azi ne-am imprietenit cu bar-bar = aspiratorul. Pentru ca lui Sarah ii era super frica de zgomotul scos de el, i-am explicat frumos ca bar-bar o ajuta pe mama si ca papa coco - adica absoarbe mizeria.
Daca va mai zic ca am si smotruit cu ea de fatza, ma credetzi?
Problema mare a fost la final la baie, ca mi-a furat mpul si nicicum nu i-a mai dat drumul si ca sa nu faca tot o aparaie prin casa, i l-am luat cu scandal.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Taniuk, de belea fii-tu! Si noi zicem mandre "pua" si cristalin de clar "cooooi"!
Asta cand mai trag io cate o injuratura, ma aude tati care e mereu pus pe prostii si-i zice lui Sarah sa repete!

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput