Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria_alexia, multumim!
Din greseala i-am dat sa-mi transfere pozele .... acuma nu stiu ce sa mai fac sa le duc in alta parte !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cami, oricum pe yahoo nu le puteai pastra, ca se inchide in toamna .
De transferat automat in alta parte iarasi nu cred ca se mai poate...
Ce sa spun, stai linistita ca si celelalte site-uri care ofera gazduire free au limitarile lor. Eu incep sa ma gandesc sa-mi cumpar ceva spatiu pe web - inca sunt in cautari si teste. ...[Si] de asta nici n-am mai pus poze de o gramada de vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sunt la zi cu cititul, doar ca nu prea am timp sa postez.

Multa sanatate celor bolnaviori si putere mamicilor si taticilor lor!

Cu mutatul pozelor, cu riscul de a crea polemica (stiu de ex, ca Lavi e de acord cu mine, a fost si prima de la noi care a atras atentia asupra acestui fapt): de ce tineti voi neaparat sa va expuneti pe voi si copiii pe net? Sincer eu am renuntat la asta si mai am doar pozele din contul nostru comun. Am citit fte multe, ia ganditi-va cat de usor sunteti de localizat si cu copii asa de reusiti eu cred ca e totusi fte periculos. Fiecare face cum vrea, insa dc vrei sa le vada cineva drag, le sharuieshti in fereastra de chat, le trimiti pe mail... mi se pare suficent. Repet, e parerea mea, insa e mult gandita si tati a fost primul care m-a certat cand am pus poze pe net.

Ripley 23+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Ripley, si pozele de pe net pot fi protejate. Nu le faci publice si gata. Altfel, le trimiti de fiecare data pe mail/chat, multiplici traficul de zeci de ori ??
Pentru mine e mult mai placut sa le pun undeva pe net si cine are chef si e autorizat se uita, cine nu, nu.

Mergi la inceput

Maria, cred ca 90% din pozele de pe net sunt neprotejate, cel putin in cazul mamicilor de pe DC, mjoritatea au sub semnatura linkuri cu poze, stii si tu, si la acestea ma refeream. Putine sunt cele protejate, cum spui tu si astea clar nu intra in categoria de risky.

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Asa cred si eu . Ne luam cu entuziasmul de a ne vedea copii crescand frumosi, vrem sa-l impartasim tuturor si... uitam ca altii pot sa vada si cu alti ochi lucrurile, din pacate.

Mergi la inceput

Exact asta e si ideea, suntem mandre de copiii nostri, mai ales acum cand incep sa vorbeasca sau sa faca tot felul de chestii haioase, sigur ca simtim nevoia sa le aratam si celor dragi. Dar zic eu ca e mai important sa fie in siguranta (fara sa devin paranoica, desigur) decat sa fie vedeta online

Numai cand o vad pe Dariuca Cameliei, de ex, ma topesc ce dulce e ea cum povesteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, esti de belea...noi gandim la fel si avem preocupari comune, vad. pai saptamana trecuta am intrebat io de AC - multe fete au raspuns si tot saptamana trecuta ma vaitam de Flickr si de limita de 200 mb.Te-am prins ca nu ai citit in urma!Sunt un detectiv!Tra-la-la-la-la-la!

Poze pe net- io personal nu ma stresez si cu asta. Am destule altele. Mi-ar lua prea mult timp sa ma apuc de trimis mailuri la toata lumea care vrea s-o vada pe Titi.Plus ca recunosc ca nu ma gandesc niciodata la ce nebuni se perinda pe net. Treaba lor.Dar respect decizia altor mamici de a-si proteja bebelacii d epriviri indiscrete.

Cami- toate ca toate cu vorbitul mezinei...dar cand s-a cocotat la tine in brate si a zis suav "mami" a fost suuuper.

Roxi- am uitat sa-ti zic ca si Sarah zice "pace" la ce-i convine. Si cand nu vrea ceva zice "nu-mi da!!!" pe un ton inperativ!

Preferinte vestimentare- de vreo saptamana avem si noi. Mai ales la pantofiori.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Preferinte vestimentare- de vreo saptamana avem si noi. Mai ales la pantofiori.

La noi preferinta primordiala e "lipsa pantofiorilor" - a ajuns sa-si dea jos absolut orice din picioare, in casa. Pe afara e prea ocupata cu fugaritul celui care e cu ea ca sa se descalte, in schimb da cu palariutele de pamant ca un mocan din ala suparat pe viata, asa din mers si apoi ne rade in nas.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Maria, esti de belea...noi gandim la fel si avem preocupari comune, vad. pai saptamana trecuta am intrebat io de AC - multe fete au raspuns si tot saptamana trecuta ma vaitam de Flickr si de limita de 200 mb.Te-ai prins ca nu ai citit in urma!Sunt un detectiv!Tra-la-la-la-la-la!

Faza e ca am ratat fix 6 pagini din capitolul anterior, nu mai stiam care sunt .
Cu AC m-am mai luminat aici, voi ati ales pana la urma ceva?

Cu preferintele la pantofiori eu as spune sa-i ascultati, ca stiu ei ce stiu. Lui Cristi tocmai ii luasem o pereche noua de sandalute mai inchise (sa mearga si pe ploaie) si dupa 2 zile a inceput cu "nu-nu-nu" de cate ori vroiam sa-l incalt cu ele. Am perseverat si rezultatul l-am vazut curand: a facut bataturi de la ele, puiul scump!

Mergi la inceput