Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Camelia, m-a impresionat la culme Daria cea vorbareata!!! Bravo, bravo, e incredibila! Bravo si voua! Cred ca talentele ei o ajuta la asa performante!
Chiloteii tin de procesul de dezvatare de olita?
Noi.. nici macar olita n-am cumparat-o inca
Vesti ceva mai bune si de la noi: a inceput sa pape puiul !!!
Maria_alexia multumim !

Da, chiloteii tin de procesul de dezvatare de olita si de faptul ca nu mai suporta pampersul !
Mandy, asta e, avem copii cu personalitate in colectie ! S-o vezi pe mandra mea cum probeaza papucii lu' Mica (bunica) si zice ca o "stange"!
Cami mami & Daria (02.01.2006)

www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
Bic, fain site, acum ma tot uit la filmuletele demosntrative cu semnele si-mi plac tare mult (m-am mai uitat si la alte site-uri, dar numai din scheme nu prea pricepeam cum se semnalizeaza).
Cred ca ai perfecta dreptate cand spui ca frustrarile lor sunt legate si de faptul ca nu pot comunica.
Cristi e un scump cum se chinuie el saracutul sa-mi explice ce vrea, ma ia de mana, imi arata... Totul e sa ma las condusa de el.
Insa uneori nu e asa de simplu, am patit-o aseara. Ma straduiam sa-l culc, ii era somn de nu mai putea, dar nu putea nici adormi, se tot foia. Imi tot spunea "apa-apa", a baut in cateva randuri cate putin, am tot incercat din biberon, din cana, din sticla... Tot nu intelegeam de ce nu poate sa adoarma...
Apoi mi-a picat fisa: era foarte cald (ieri a fost canicula maxima la noi, chiar nu-mi amintesc o zi la fel de calduroasa, caldura s-a pastrat pana seara tarziu) si el vroia sa se racoreasca !!
I-am udat putin fruntea, bratele si gleznele si a adormit fericit intr-un minut!
Din pacate in limbajul semnelor vad ca "warm" indica mai mult ceva cald pe care-l mananci (cel putin asa pricep eu), ori pentru asta noi avem deja "limbaj": spune "au" si sufla
. Nu prea vad cum ar putea sa faca el legatura intre disconfort termic si ... "arde" in cazul asta
.
maria_alexia spune:
Evident ma refeream la "dezvatare de pampersi / invatare la olita" si mi-a iesit... "dezvatare de olita" 
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Evident ma refeream la "dezvatare de pampersi / invatare la olita" si mi-a iesit... "dezvatare de olita"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
Ca tot stam degeaba pe-aici
, vin si eu cu o intrebare off-topic (sper sa nu deranjez prea tare): daca aveti aer conditionat in ap., ce model de aparat aveti? Merita platit 50% in plus pentru unul de firma (1500 RON) fata de unul no-name (care e cam pe la 1000 RON) ?
Aseara eram disperati de caldura, deja ii cautam un loc din care sa reusim sa racim si dormitorul si livingul. Azi ne-a mai trecut, sunt maxim 20 de grade afara
, dar n-as vrea sa ne prinda urmatorul val de caldura tot asa...
leea_cv spune:
Roxi ti-am vazut printesa si e tare dulcica.A stiut sa tzopaie pe farfuria ai mare? Ca nu stiu cum sa-i zic altfel.Si sanatate.
Daria lu' Cami nu mai necesita nici o lauda.Toate fura atribuite.O declar definitiv "papusa vorbitoare".Cami cine-i cuscra ta? Ca a bagat-o fii-su pe mineca cu asa nevasta.![]()
Ginda daca a mincat cit de cit,e semn bun.Pe de alta pate oricit te-ai stradui tu sa te imparti "egal" intre ei doi,tot de Stefania te ocupi mai mult.Iar Bogdan vede si simte asta.Si poate pe undeva e normal sa-si manifeste nemultumirea atacind obiectul atentiei tale.
Urlatul il coafeaza bine si pe T.Face asta ori de cite ori are un motiv cit de mic.Si are niste tipete de-alea atit de acute ca am impresia ca-mi crapa timpanul.
Feli cum e Ili?Deja trebuie sa-i fi trecut toate baiurile nu?
Bic fain dictionar.Trebe sa invat si eu.Sint semnele pe care le folosesc nevorbitorii?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
camelia_daniela spune:
Leea eu sunt neincuscrita
, n-a avut Daria petitori! Iesim noi la petit!![]()
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Noi suntem ok, repetam cuvinte destule si destul de clar dar...doar repetate deocamdate. Avem repertoriu nou: iabauuu = tramvaiul, troleul,masina..., tatie=statie, mane= maine, lapte, bie=bere, mamaie, uta, chie=cheie, si cam atatea imi aduc acum in minte pe langa cele deja relatate.
In rest progresam cu olita...adica pampers folosesc am 1 pe zi in rest sta in chilotel in casa iar afara punem pampers. In ultimele zile..la somnul de la pranz nu a facut nik in pampers asa ca...speram ca nu e o intamplare.
Roxi sanatate multa Alexiei!!! Cat despre firme de recuperare...pai eu sunt firma de recuperare. Sunt una si buna...si recuperez bani din 33 filiale din tzara la o firma cu CA cam de 4.5 mld pe zi. Deci...sunt tare nu???![]()
Hai ma ma intorc la ale birouui...ca...e tarzior!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
maria_alexia spune:
Camelia, tu ti-ai migrat pozele pe flickr? L-ai lasat pe yahoo s-o faca automat? Tare faina Daria 
BTW, ca tot sunt eu in cautare de site pentru gazduit poze: acum vad ca versiunea free de la flickr te lasa sa vezi doar ultimele cele mai recente 200 de poze
. Mai multe detalii www.flickr.com/help/limits/" target="_blank">aici