Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Apropo,stii ca Bianca e cap de lista in topul numelor favorite pentru bebelina?Adica,io inca mai sper ca am fata...
Ahaaaaa...deci nu mai e Teodora...de cand ne vedem asa rar, nu-s la curent cu noutatile
Otiliav spune:
Ana, este mai bine, a baut ceai aseara si nu l-a mai vomitat si putin dintr-o banana. Sa vedem astazi. Aah, si mi-a spus o colega de servici ca aici nu ne primesc la camera de garda daca nu are 24 de ore de cand a inceput sa dea la rate
.
Tot de pe net am citit sa-i fac ceai din coaja de mandarina si am pus putin in ceai.
Revin ca am vazut poze cu Bianca tunsa, interesanta tunsoarea si-i sta bine oricum ca doar frumoasa foc. Roxana ai doi copii mari, sa-ti traiasca comorile!
Am observat ca ti-ai mutat pozele.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
danette spune:
Salutare!
ne-am intors cu bine si fara peripetii cu Iris. Am reusit chiar si o excursie cu ea.
Sunt foarte multumita de alegerea hotelului, a fost super bine si frumos. O gradina minunata si la 2 pasi de mare. Plin de flori, palmieri..
Suntem asa de incantati incat ne-am hotarat ca la anul tot inAntalya sa mergem. Poate schimbam hotelul...
Ieri erau 55 de grade in Belek![]()
ad_rianna spune:
ginerica-paulica 
sa cresti mare, sa fii sanatos, si sa aduci muuulte bucurii parintilor tai.
si sa fii iubit
si sa-ti poti indeplini visele 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by danette
Salutare!
ne-am intors cu bine si fara peripetii cu Iris. Am reusit chiar si o excursie cu ea.
Sunt foarte multumita de alegerea hotelului, a fost super bine si frumos. O gradina minunata si la 2 pasi de mare. Plin de flori, palmieri..
Suntem asa de incantati incat ne-am hotarat ca la anul tot inAntalya sa mergem. Poate schimbam hotelul...
Ieri erau 55 de grade in Belek
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
dana bine ai revenit. am asa o intrebare rapida ca am vazut ca ati fost in belek: si sora mea vor sa mearga acolo si nu se pot hotara la un resort...nu-mi zici unde ati stat voi? i-ar ajuta niste referinte din partea cuiva care chiar au fost, nu doar din povestile celor de la agentie
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by danette
Salutare!
Ieri erau 55 de grade in Belek
Ma bucur ca v-a placut si v-ati simtit bine! Chiar asa de cald a fost? si mie mi-e teama ca vom muri de caldura, cred ca pe plaja nu se poate sta mai tarziu de 11, nu (asa imi aduc aminte de cand am fost ultima data )
Asteptam cu interes poze, sa ne clatim privirile in asteptarea vacantei!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
monica-elizabet spune:
La multi ani! Paulica, sa cresti mare si sanatos
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
Adriana, noi am fost la Papillon Ayscha. Si am fost multumiti. Dar sunt multe hoteluri faine. Langa noi era CORNELIA De Luxe si l-am vazut partial, intr-o scurta expeditie, desi nu prea e voie sa treci dintr-un resort in altul.... si e super fain si Cornelia de Luxe. Rixos e iarasi frumos, Papillon Zeugma...
Singura mea problema a fost ca in permanenta auzi vorbind ruseshte. E plina Antalya de rusi, bielorusi, ucrainieni, uzbeskistanezi... si alti vorbitori de rusa. Se pare ca zilnic anterizeaza cca. 10 avioane rusesti in Antalya.
Nah, singura problema e ca sunt f. galagioasi si seara beti. majoritatea.
In rest numai de bine. Am avut toate conditiile sa avem un concediu super si sa nu ne batem capul ca copilului ii trebuie aia si aia, si aialalta... ne puteam servi cu orice al orice ora, inlcusiv noaptea.
Pe plaja, la piscine e mereu distractie, sunt animatori pentru diverse sporturi/jocuri de apa. Nu ai timp sa te plictisesti, chiar si cu copilul...
Roxana, e deja f. cald acolo. Termometrul de pe plaja arata 38 de grade la 8.30 dimineatza. La 12 era cca. 47 grade. Nisipul ala se incinge si de pe la 10 nu-l mai poti calca fara slapi. Nu degeaba poti face cafea turceasca cu ibricul in nisip. Cred ca la sol ajunge si la 90-100 de grade.
E o caldura umeda si e f. greu suportabila. In primele noastre zile acolo a fost destul de bine. Cam de luni am simtit caldura asta mai accentuata. Inclusiv noaptea, bate un vand f. cald dinspre mare.
Avem o mare mare realizare in acest concediu. Iris a invatzat sa faca pipi si kk unde trebuie, adica la WC. Nu-mi vine sa cred... numai noptea mai poarta inca pampers.
Otiliav spune:
Paulica, sa cresti mare si sanatos!
Dana, vezi ca pana la urma a fost totul bine. Si te simt cu bateriile incarcate si optimista dupa asa o vacanta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:

paul
sa cresti mare si sanatos
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Adica,io inca mai sper ca am fata...