Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 9
onitza spune:
Salutare
Va multumesc mult pentru urarile de ieri, pentru Paul, o suprirza foarte frumaosa, o pup pe cuscra dulce, Adriana, mesajele tale aduc culoare in viata mea, pupicei.
Urez vacanta frumoasa celor care au plecat deja, copii sanatosi!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
paxela spune:
inca putin si ajungeam pe pagina 3....
unde sunte-ti fetelor? in concedii, sau ati dezertat![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
dana m-am indragostit
din nou de fita si de buclele ei
, aveti un mare talent in a face poze , de fapt cu asa fotomodel
orice poza e super reusita
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Otiliav spune:
Dana, o frumusete Iris, o floricica intre flori aici. Mi-au placut tare mult pantofiorii ei si toaletele, ati avut ceva bagaje
, asa cum ii sta bine unei fete.
Ati mai fost si cu prieteni?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
danette, si tu si iris sunteti doua frumushele
...si ce peisaje...ma bucur ca v-ati simtit bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ochi_verzi spune:
'neata! Va invit la
.
Danette, frumoase fotografii, iar voi sunteti minunate.
Eu am pus punct invatatului

.Nu mai pot.Nu am timp sa invat tot pt ca-s toata ziua cu Diana, sotul a inceput lucrarile, asa ca invatam doar noaptea, dar sunt terminata
.Nu mai asimilez nimic, sunt obosita si foarte nervoasa si am ajuns la concluzia ca nu se merita.Am pus totul in balanta si am renuntat pt ca, de merg la examen si-mi pica un subiect aiurea si iau sub 5 imi pierd si postul meu.Asa ca anul asta merg tot pe detasare si voi merge la anul cand trebuie sa invat si pentru examenul de grad...impusc 2 iepuri dintr-o lovitura.
Diana e bine, toata ziua se joaca si este cuminte.Acuma vrea iar codite si chiar sta cu parul prins.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
onitza spune:
MIHAELA dau un tzuc
mare sa treaca oboseala si sa asimilezi ceea ce citesti!!! te sustin 100% si din cate te vad, oricat de obosita ai fi , tot te impinge inainte dorinta de a da examenul, pentru ca esti genul de persoana care nu renunta , am ajuns sa te cunosc, esti coplesita de greutati, nu ai ajutor, insa e pacat de cat ai invatat pana acum; curaj, capul sus, hai sa mergem inainte ca rau nu ne va fi!!!!!!! pupici , mai vorbim pe mess!!

DANETTE am vazut pozele cu voi , sunteti tare frumosi si se vede ca v-ati simtit tare bine!! Iris e atat de gingasa si delicata, este cea ami frumaosa floare din cate am vazut in poze!!! am admirat tot la ea: parul , ochii, vestimentatia, si mi s-a parut din poze ca a fost si cumintica, adica am vazut-o ca statea la masa, cu voi, nu am prins-o plangand in nicio poza
super pozele!!
PAXELA mi-e dor sa o vad pe printesa ta dar si pe Silviu, si nu in ultimul rand si pe tine!!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ad_rianna spune:
dana fetita ta ma uimeste de fiecare data. se face tot mai frumoasa...eu chiar nu mai am cuvinte, sunt atat de frumoase pozele, si ea e atat de frumoasa...de ochii ei chiar ca nu mai stiu ce sa spun...ce sa mai, sa va traiasca si sa se faca pe zi ce trece tot mai frumoasa.
ati fost in aceeasi perioada cu colegul meu, si el tot la papillon ayscha a fost. asta e si pe lista lui sora mea, ei ar fi vrut parca la celalat...zeugma parca-i zice...inca nu am vorbit cu ea, o sa o sun indata sa-i spun. iti multumesc mult.
onitza 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)