Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Roxana, bine ca i-a trecut repede Biancai.
Ana a mai vomitat si de doua ori, acum doarme dar nu a mancat, se cam ingroasa treaba. Am zis ca daca nu vrea ciorbitza dupa somn merg cu ea la doctor.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Pai, Otilia, eu zic sa-i dai mancarica mai "soft", macar azi, dr mi-a zis sa-i dau ieri Biancai numai sticksuri si gratar. Asa am facut si vad ca e OK, a baut in schimb ieri 1 l Sprite (la recomandarea dr, cica e f bun la indigestii, si tare rau i-a parut maimutei mele
)+ vreun litru si jumatate de apa.
Adriana, la noi a fost doar o indigestie, din fericire, la enterocolita nu scapam asa usor...
Bitsule, petrecere frumoasa la mare, sa va intoarceti sanatosi si distrati!
Miha, noi tare greu am cazut de acord cu numele la Bianca , practic a fost singurul care ne placea amandurora.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by roserb
POZE
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ce bine seamana unul cu altul!
. asta e noua tunsoare a biancai? si cica e bun sprite zice medicul??? eu ma tot feresc sa le dau sucuri din comert dar se mai plictisesc si ei de aceleasi gusturi. o sa incerc sa le iau un sprite sa vad cada le place piticilor. desi sunt convinsa ca or sa-mi zica: "ata pisca mami!" asa mi-au zis cand am mai incercat sa le dau suc sifonat adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mariussimiuc spune:
Roxana,super tunsoarea Biancai.
Mie imi spunea cineva (nu doctorita
) atunci cand aveam greturi,ca acum,slava Domnului,au trecut
,sa beau Coca Cola ca trece greata,dar n-am avut curaj sa incerc. ![]()
Miha
si Robert 
Otiliav spune:
Si eu sper sa fie doar indigestie, pentru ca nu are satiu, seamana cu tacsu are plutitorul stricat
la rezervor si tot indeasa. Nici nu mesteca bine mancarea ca este grabita.
Tot cautand pe net am aflat ca am ceva plante otravitoare in casa www.reclama/Flori_care_dauneaza-articol-90.html" target="_blank">Plante de apartament otravitoare . Si eu chiar sunt fan flori.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
roserbina tare frumos ii sta biencutei tunsa asa...si ce mult se iubesc cei doi fratiori
...alex a zis ca-i statea mai bine cu plete...deh...barbatii astia![]()
oti, tine-o putin pe regim pe anutza
si sanatate multa
ni m fost la petrecere la gradi, a fost tare frumos si alex si ruxi s-au distrat dar acum au cazut la datorie![]()
va pup pe toate
o seara placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
paxela spune:
am vazut si eu o domnisorica tunsa
, ce dragoste pe ei, asa sunt mereu sau doar de poze? ca tare curioasa sunt cat va dura dragostea asta a lui silviu pt delia acum e mareeeee, orice sa ii zici sau sa ii faci dar totul pana la "sulioara miea"
oti, sanatate anutei
pt enterocolita si orice deranjament stomacal cola e excelenta, e testat
, nu stiu cat de indicata este la copii, dar e un bun decapant si curata si peretii stomacului
, adica tot raul spe bine
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roserb spune:
multumim de aprecieri!
Mai, partea cu dragostea e asa si asa, din pacate in poze nu am cum sa surprind momentele in care se bat
. Au momente si momente, predomina cele in care se inteleg. In ultima vreme insa Mihnea a devenit un pic cam rautacios, asta e varsta.
Si da, Cola si Sprite sunt super OK la indigestii, pentru copii inlocuim cola cu sprite , of course. Trebuie baut insa cu inghitituri mici si cate putin.F.buna pentru a scapa de senzatia de voma este si apa minerala, de asemenea bauta cate putin.
Otilia, cum mai e Ana?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
'neata!
Fug sa citesc din urmna, dar nu inainte de a-i ura okiosului de Paulica
si tuturor celor care-si serbeaza azi numele 
aime si
Vladimir