Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
chinico spune:
intrebare intrebare...
criticam la greu parintii care le dau mancare cu sare bebeilor.
toate borcanele hipp, la celelate nu m-am uitat, ma refer la borcanele cu legume si/sau carne, contin sare iodata.
???
Beatrice (13.12.2006)
doradora spune:
quote:
Originally posted by chinico
intrebare intrebare...
criticam la greu parintii care le dau mancare cu sare bebeilor.
toate borcanele hipp, la celelate nu m-am uitat, ma refer la borcanele cu legume si/sau carne, contin sare iodata.
???
Beatrice (13.12.2006)
io nu ma mai joc!!!! de ce a trebuit sa imi spui?!? nu stii ca ce nu cunosti nu iti face rau?!?
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
lizzy spune:
pe scurt si fara emoticon-uri:
vineri noaptea... plans, tuse groaznica, nas infundat, nesomn toata familia
sambata ziua... manifestarile de noapte continua si se inrautatesc; refuz papa, cu greu f.putin lapte, dupa 6 ore f.putin piure de legume si cam atat; la 3pm la spital, diagnostic: otita medie, rinofaqringita nu stiu de care; antibiotic cefaclor, nurofen/paracetamol, ambroxol picaturi pt tuse, otocalm picaturi in urechi, vibrocil si aspirat; noaptea de sambata a fost de fapt un fel de zi... plans isteric din senin, se vedea pe fata lui ca sufera... numai pe brate, sau un pic in carucior plimbat prin living si cam atat; somn nu, cafea la greu...
duminica... cu greu a luat 150ml lapte la 10am, 100g piure de legume la 4pm, 150ml lapte la 9pm. cu greu ii dam medicamentele. starea lui de spirit pare un pic mai buna desi doarme f.putin si se sufoca tot timpul de la secretiile din nas si gat.
suntem si eu si sotul obositi de numa' si-mi vine s-o iau pe aratura...
NU CREDEAM CA OTITA E ATAT DE NASOALA. JUR!!! (e prima, ianis n-a avut, la marc e prima si sper eu, ultima)
sanatate ca-i mai buna decat toate...
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
a_deju spune:
offfff.. dianarus, stiu ca nu ajuta prea tare, dar crede-ma, te inteleg 250%.... pt nimic in lume nu as mai trece prin ce-am trecut cu otita motanului.... dar iti spun si tie ce mi-a zis pediatra: in 3 zile trece (cu tratamentul de rigoare, bineinteles.. care la noi a constat in picaturi pt ureche, otocalm, sticluta incalzita in prealabil sub apa calda la robinet, nurofen de 3-4 ori pe zi, si ketof seara.. in plus, a mai functionat ceva, dar care..sincer... n-are nicio relevanta pe caldurile astea... niste sosetele de-ale lui sacrificate, umplute cu cate-o lingura de sare grunjoasa, incalzite 5-10 secunde la microunde - incercat pe mana, sa fie nitel caldute, puse peste o caciulita, si deasupra inca o caciulita..... deci iti dai seama ca faza asta la cele tzashpe mii de grade din casa si de-afara..cam sare.... dar poti incerca ceva, nu stiu, o bentita de-aia ca la fetite, si niste comprese nitel incalzite in zona urechilor, caldura asta face minuni pe-acolo..)
va doresc multa sanatate, si sa treaca repede, ca e cosmar....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
danita spune:
dandusel, cu bephanten ai incercat ? si eventual baie cu tarate, nu cre ca fac rau astea ..... pupici si sanatate .
D
alexandra_25 spune:
Slaba miscare pe aici........!
Dar ce au patit majoritatea fulguletilor de au facut otita...?Din ce cauza?
Si eu am avut cand am fost mica....am facut de multe ori...si odata am avut la amandoua urechile...nu pot sa va explic cat e de dureroasa fetelor....eu nu o sa o uit niciodata...ma trezeam noaptea si plangeam langa patul mamei de durere...!
Dianarus...sanatate multa lui Marc si sa-i treaca cat mai repede!
Dia...gata am reusit sa vad pozele....ce frumosi sunteti...!
Danutz...maria sa Rares e tare frumos...Multumim de vot!
Dandusa...
Yagmur...pe unde esti?cum sunteti?
Roxanica...chefuiti?
Am citit si eu despre cazul Sara si sincer am ramas cu un gust amar....cat de mult s-a straduit Marius sa faca ceva pentru acel copil....si i-au taiat aripile din zbor......urat de tot!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
asiza spune:
Dianarus, imi pare rau sa aud ca Marc nu e bine...iar voi sunteti epuizati! ...Multa, multa sanatate!
Ralumat, bine ai venit!
Vazut poze de Oana crestinata!!! Superba....draguta de ea...vezi ca ati avut vreme buna!!!! Intrebare: ce facea nasa cu mana in pantalonii sotului tau????
Danutz...eu un dragut Rares...si e grasunel, la fel ca Denis! ...
Laura, parca tu intrebai...daca nu...nu mai stiu cine intreba , dar raspund: n-are nimic daca lasi legumele la frigider de pe o zi pe alta si i le dai treptat, scotand doar cantitatea pe care i-o servesti!
Chinico, zau??? Hipp??? Bio????...ma duc sa ma uit ca am cateva borcanele la indemana...stai asa...
1. Meniu de pui cu orez si legume...Da, contine sare iodata, iar la precizari gasim: produs fara adaos de sare!
2. Amestec de legume...NU contine sare.
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Laura13 spune:
salutari mamici!
dianarus multa multa sanatate lui Marc. putere multa tie si sotului!
danutz Maria sa Rares E BETON! frumusel foc foc. si probabil ca ai si tu dreptate in legatura cu noi, mamele, dar..... tare mi-e dor sa ma aranjez si eu la par, sa ma dau cu o oja (imi tai in continuare unghiile din carne), etc. asa ca azi m-am dat cu un pic de ruj si am facut poze
Poze noi.... si cu mami
mai fetelor..... moni e gravida!!!!!!
va pupic si somnic usor!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
sbogdana spune:
quote:
Originally posted by dianocica
bogdana de ce nu mmai merge pdf ul de la tine?
eu am incercat acum si merge, nu stiu care ar putea fi problema, poate difera versiunile acrobat reader-ului.. daca nu poti sa-l vezi in format pdf, poti sa descarci pozele de aici -brosura.. sper sa mearga, fug ca maraie, ne-a iesit al 3 lea dinte
Laura13 spune:
nu e gravida.... inca mai incearca!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!