Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am vazut poze de mami Laura....tare scumpi sunteti...si asa de fericti!...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna seara fetelor
Chinico Si cei de la Nestle fac legume cu pui si adaos de sare. Am gasit borcanele si cu adaos de smintina de la 6 luni.(tot cu sare)
Pe mine altceva ma framinta:
Cum reusesc fabricantii astia sa marunteasca merele fara sa-si schimbe culoarea? Au merele din borcanele o culoare atit de frumoasa.
Daca razuiesc marul in 2 minute este maro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, carnea se da cam de 3 ori pe saptamana, asa stiam, si se alterenaza cu ziele de ou, deci daca i-ai dat azi nu-i mai da si maine.
Ce frumoase pozele, mai ales cea din parc in care tu si Dani va spuneti secrete.

dandusa, ai verificat daca n-a avut Crinuta febra? Ca ma gandesc daca toata maraiala plus bubitele de azi plus lipsa poftei de mancare nu inseamna vreo boala de-a copilariei...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ce mandretze de Oana, ce flacau frumos e Dani, Rares e scumpic ...o placere sa vizionezi ...

calul...tot la mine in gradina, asa ca prestez de la calc sotzului.

avem si noi poze recente in albumul 7 luni.
http://community.webshots.com/user/crisdor

revin cu amanunte cand scap de cal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Noi azi am fost la gradina zoologica si am vazut doua vaci pitice (asiatice) si un ponei plus vreo cateva zburatoare, dupa care ne-am oprit la tasnitori si nu ne-am mai dat dusi de acolo. Noi ca noi, dar mai ales Roxana care a efectuat si un soi de bunjee jumping pentru juniori. Foarte incantata de tot dar mai ales de balaceala, si noi la fel, de dragul ei. L-am bagat si pe Cristinel putin cu piciorusele, el era fascinat de apa, chiar daca initial n-a prea apreciat faptul ca i-am udat picioarele. Insa dupa aia a inceput sa-i placa, data viitoare cred ca ii iau scutec din ala impermeabil sa-l balacesc mai bine.
Si poate candva, vara asta, sa mai ajungem sa vedem si leii, girafele si restul de animale, ca parea destul de fain.
Daca aveti chef, balaceala.

dianocica, incearca si ce am facut eu de vreo 3 ori cu Cristi, cand era prea obosit sau prea surescitat sa adoarma. M-am pus in pat si l-am luat pe el sub o aripa, strans langa mine. Mai bine zis eu stateam pe spate, si el tot pe spate, dar cu capul pe mana mea si lipit de mine, si il si tineam langa mine cu mana, sa nu se mai agite. In felul asta Cristi adoarme in cel mult 2-3 minute. Si chiar azi dimineata am facut-o, ca era marait si n-avea chef de nimic, iar in patut sigur n-ar fi adormit de unul singur. Si apoi a dormit vreo 2 ore, ca l-am lasat singur in patul mare.
Nu e ceva de facut zilnic, dar uneori poate chiar trebuie. Stii, la fel cum se recomanda si la nou nascuti sa fie infasati daca nu se pot linisti sa adoarma.

Dianarus, sper sa ii treaca repede lui Marc, saracutul, ce mai chin pe capul lui...

danutz, ce dulce e Rares, are niste ochisori curiosi!

Dia, frumoasa si eleganta Oana, si voi la fel! Dar tu ti-ai pastrat bine cumpatul la biserica... Ha, ha, diversificare cu vin!
Si Cristi a avut o noapte grea dupa botez, dar parca numai una a fost, iar apoi si-a revenit, sper ca a fost bine si la voi.

Ktrinel, ce faina e Julia! La multe lunisoare!
In unele poze tine gurita exact cum o tine si Cristi. Iar tu... supla si frumoasa, parca ai iesit la agatat pe malul Oltului Pe unde v-ati plimbat?

Arunc scutecul... l-a prins cineva?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Prinsei scutecul mirositor...

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bine ca l ai aruncat aici, sa se imputa.....

nu mai pot de cald. nu se mai termina...

moooa, acum vad...ce sugative....am zis si io ca dau un suc de alocatia lui d si ..ma uit in portofel si...pauza..m ati vazut cazuta de cald in coltul barului si v ati pus pe comandat... ce oameni...

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

neata... hop si eu... cam franta, Oana saraca s-a trezit si azi-noapte de cateva ori, nu asa de des ca ieri, sper ca suntem pe drumul cel bun spre minunatele noastre obiceiuri de somn
a fost ruupta dupa 2 zile de petrecere, la baitza facuta de nasi ii picau ochii in gura.. a fost f fain ieri, am fost numai cu prietenii apropiati, pe o terasa f faina, o sa pun poze mai tarziu, vremea a tinut cu noi , nu a fost cald (vezi dianocica, dc nu ai venit la botez ...) si oana s-a comporta exemplar, s-a plimbat la toata lumea in brate, s-a jucat cu cine s-a niumerit (si acum vrea sa manance plantele de pe jos {:)].. a primit o groaza de jucarii f faine, ma gandesc sa i le dau pe rand...
plecam in parc acum, pun poze cand ne intoarcem daca ma lasa Oana
si multumim ca v-ati uitat la poze si ne-ati laudat

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chinico, legumele de la hipp care i le dau eu Oanei nu au sare... dar de ce trebuia sa zici??? vorba lui chris, daca nu stiam... acum o sa caut pe fiecare amarat de borcanel ... eu credeam ca astea de la hipp n-au sare nici unul ... si ma bucuram ca-s bio ... iar alea de la nestle au si sare si zahar ... zi repede, la voi ce borcanele se mai gasesc? dr. gerber se gasesc? ca pleaca un prieten si vreau sa-l incarc si cu din astea, ca pampersii si laptele praf nu-i ocupa destul loc

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dupa cum ati observat, io s tare nesuferita zilele astea. de la caldura mi se trage....de aia nici n am mai laudat copii super, n am mai raspuns la nimic... d e si el lesinat, macar de ne am racori noaptea da' si atunci e super cald....
dianarus va tin pumnii sa treaca repede

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput