Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

din ce s a mai intamplat prin centrul de activitati saptamana asta.... , fat people watching tv, si urasc slabii (ma enerveaza infiorator yahoo-ul ca imi pune pozele intr o ordine doar de el stiuta... si nu pot sa va prezint evenimentele in ordine cronologica...)

uitasem: oana a fost desavarsita la botez

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata....!
Fetele din Canada....ce locuri frumoase!
Ktrinel....am vazut poze cu 2 fetite....frumusele foc!
Donia....se pare ca [ccc] Cristi a fost tare entuziasmat....
Dianocica...eu sper sa-ti revii cat mai repede....am vazut pozele cu Dmic....imi vine sa-l mananc....e asa de grasunic si scump!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

m-ati incurajat, multumesc

marc a avut o noapte ceva mai linistita. nu s-a mai trezit in tzipete de durere, doar s-a marait ocazional - asta e vestea cea buna.

vestea proasta este ca nu mananca DELOC:
la 1am (azi noapte) 150ml lapte; la 4.30am (azi noapte) 150ml si de atunci NIMIC, nici lapte, nici ceai, absolut nici o picatura de nimic. sunt aproape 8 ore! interval in care a luat si antibioticul, fortat, pe stomacul gol.
am incercat sa-i dau in somn, nu suge.

a_deju, cum manca eric in perioada aia??

cat pot sa-l tin fara hrana/lichid? teoretic, care e maximum de timp?

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

marc a avut o noapte ceva mai linistita. nu s-a mai trezit in tzipete de durere, doar s-a marait ocazional - asta e vestea cea buna.

la 1am (azi noapte) 150ml lapte; la 4.30am (azi noapte) 150ml si de atunci NIMIC, nici lapte, nici ceai, absolut nici o picatura de nimic. sunt aproape 8 ore! interval in care a luat si antibioticul, fortat, pe stomacul gol.

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

in primele doua zile, foarte aiurea... nu sugea la biberon, manca doar cu lingurita... durerile sunt foarte nasoale in timp ce sug, pentru ca suptul produce nush ce presiune care apasa rau pe ganglionii deja inflamati, ideea fiind ca urechile dor si mai rau cand sug.... (hai ca m-am exprimat.. de nota 20...). incearca sa-i dai cu loingurita, cat se poate, si ce se poate... hidratat trebuie sal tii, mai ales pe caldurile astea.. in mod normal, tratamentul ar trebui sa dea cat de cat roade macar de maine, si sa inceapa sa manance... daca si maine situatia se prezinta la fel, mai vb cu doctorul o data.... multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Haideti ca m-am dat grozava ca fac prezenta si abia acum am reusit sa prind un moment de repaus.

Doamne, am facut deja doua dusuri eu, o baita David.....si l-am plimbat de l-am ametit cu patutul prin camera ca sa prind un colt in care sa nu fie curent, astfel incat in coltul in care stau eu sa fie...... Acum doarme. Sper sa-l tina cat mai mult. M-a omorat dimineata. In 3 saptamani de concediu, l-a obisnuit taica-su in brate, asa ca dupa vreo 20 de minute de stat in carut incepe spectacolul.

V-am spus ca am scapat de fornait? Radeam eu de tratament, dar uite ca in doua saptamani de coacaz negru, nu mai sfaraie nimic in nasuc. Partea proasta e ca acum stau noaptea ca paranoica sa vad daca respira .

Dianarus, imi pare rau pentru micul grevist....dar cred ca e de inteles. Si noi mancam mai putin cand suntem bolnaviori. Incearca ceva care-i place mult de tot, poate mananca o lingurita-doua. Si vezi ca ai un PM .

Am cumparat un gel gingival de la Tiss, care pare a fi din plante. Ati folosit, face ceva? Eu l-am cumparat pentru a-l alterna cu Calgelul, cand o fi momentul....ca nu-mi dau seama deloc daca e agitatie de la caldura sau de la dinti . Aseara urla si nu se culca. I-am dat cu Calgel mai mult pe limba, ca nu ma lasa sa pun degetul pe gingia de jos, iar in 5 minute dormea dus. Cred ca ii amortise limba si nu mai putea tipa .Azi sun homeopata sa vad daca ii pot da Chamomilla, tinand cont ca ieri abia a terminat de luat repemdiul pentru E-Coli.

Slaba activitate pe aici.....stati rapuse, la umbra?

Apropo de piscinute gonflabile, ati vazut pe undeva barcuta? Ca mie aia mi-ar surade mai tare, are loc si in cada.....

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

diana neaparat apa cu linguritza. macar atat. dupa 8h incepe deshidratarea. mai bine il chinui cu linguritza/seringa decat sa ajunga la perfuzii. of, sanatate multa

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

I am back... tot pe fuga..
Votat, Dani (vazut pe fuga si poze; frumosi mai sinteti)
Vazut si admirat poze cu Roxana si Cristinel, Ana Julia, Rares, Dmic si Oana.
Diana, sper sa se simta si mai bine astazi Marc si sa pape bine.... Pupici
Ralumat, ce remediu homeopatic ai folosit ptr nasuc?
Daca am stat si vizionat poze, nu mai apuc sa scriu nimic.
Luca e bine, se bucura de timpul petrecut cu bunica (care intre timp mi-a facut curat in dulapuri, spalat faianta etc, etc). Ce sa ma fac cu el ca e tare matinal; ieri la 5.45 a dat trezirea (singura mea zi libera).
Multumesc celor care au intrebat de noi .... nu mai promit nimic, ca vad ca tare greu ma tin de promisiune (ziceam ca va scriu sambata).
Poze cu Luca cam greu.... ca nu merge netul acasa.... sper ca in curand il voi repara...
Pupici Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by dianarus78

Pozele noastre

in primele doua zile, foarte aiurea... nu sugea la biberon, manca doar cu lingurita... durerile sunt foarte nasoale in timp ce sug, pentru ca suptul produce nush ce presiune care apasa rau pe ganglionii deja inflamati, ideea fiind ca urechile dor si mai rau cand sug.... (hai ca m-am exprimat.. de nota 20...). incearca sa-i dai cu loingurita, cat se poate, si ce se poate... hidratat trebuie sal tii, mai ales pe caldurile astea.. in mod normal, tratamentul ar trebui sa dea cat de cat roade macar de maine, si sa inceapa sa manance... daca si maine situatia se prezinta la fel, mai vb cu doctorul o data.... multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

da, si oana cand a fost bolnava bea apa numai cu lingurita, biberonul l-a refuzat 12 ore... si cand a inceput sa manance, ea manca cate 20-30 ml maxim /masa
incearca sa-i dai mese solide cu lingurita si apa sa-i picuri in gura, ca e f imp sa se hidrateze... evita biberonul ca au dureri mari cand sug, eventual incerca canutza fara supapa, ca sa-i curga in gura
tinem pumnii ca sa treaca rpd
si neaparat pt otita sa-i pui picaturi in nas... eu am o prietena care e medic orl-ist si cand pediatra mi-a dat otocalm pt oana mi-a zis ca asta e ca si apa sfintita... tb puse picaturi in nas, ca pe acolo se decongestioneaza urechea la bebei asa mici
si sanatate

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ce idioti! Mi-au trimis indemnizatia tot prin mandat postal. Ce daca am dat eu cont, am bifat optiunea.....daca ei asa stiu . Mai dragut e ca azi e ultima zi in care ar mai fi stat banii in oficiul postal. Bine ca l-am trimis pe barbatu-meu dupa alocatie, care alocatie.....nu mai e! Macar pe aia sper ca au inceput sa o puna in cont. Offff, iar drumuri pe Hambarului! O sa mor naibii cu ei de gat.

Yagmur, nema homeopat pentru nas. Ci doar naturist. In fiecare dimineata, 10 picaturi de extract de muguri de coacaz negru de la Plantextract (asta e un antiinflamator) si in fiecare seara inainte de culcare, cate o picatura de Nazomer cu echinaceea in fiecare nara. Si gata...a trecut! Extractul de coacaz trebuie sa-l luam timp de o luna, Nazomerul l-am intrerupt cand nu s-au mai auzit fornaieli.

Eeee, hai acum sa va cert, ca nu m-ati ascultt cand dadeam eu de zor din gura . Am vazut in urma ca se plangea cineva ca nu a stat supozitorul in fundulet . Pai nu mi-am incins eu degetele pe tastatura spunand acum vreo 2 saptamani ca pentru a nu mai iesi, supozitorul se baga cu partea ascutita la urma? Adica cu partea tesita, taiata dreapta, inainte. Si ca sa nu mai fie nevoie sa va chinuiti cu supozitor in caz de febra, hai sa va mai zic una "a la Mama Omida" : pentru scaderea febrei, ungeti talpile copilasilor cu tinctura de iod. ATENTIE!!!! testati mai intai undeva, pe manuta, cu o picatura de tinctura, ca sa fiti sigure ca nu e alergic bebelul. Este sfat tot de la homeopata, iar explicatia nu vi-o mai dau, ca o sa radeti....., dar e ceva cu yin si yang.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

bre, mama omida, bre....pai homeopatu' mai merge, naturistu' ..tot pe acolo...da' yin si yang bre? da o n colo...

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput