Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
roana spune:
Buna fetelor,
intru si eu dupa un weekend horror si azi la servbici tb sa fiu ca noua . stiva dar stiva am de lucru saptamana asta.
sa va zic: vineri dupa masa ma culc cu copilul la pranz ca eram rupta si ma trezesc la un moment dat eu dar nu ma misc de langa el ca se trezeste si el daca plec. si la un moment dat prin somn asa face super urat ca si cum nu are aer. ridic copilu si a vomitat de numa si tare gros. ma sperii eu tare si ma gandesc acum daca nu eram cu el? dar bine ca eram cu el. in rest nimic deosebit. papat la fe, etc. zic eu de la caldura....
Noaptea pe la 2 la fel + ardea copilu. ii iau temperatura 37,5. zic la tati: hai la urgenta. nu ca sa mai stam ca e nopate ca is alea nervoase si chinuie copilu....zis si facut. eu nu mai inchid un ochi, copilu super marait normal saracutu de el. eu mamica desteapta, ii pun comprese pe frunte, stau il mangai ...se face 6 dimineata cumva si zic: gata mergem la spital.
ajungem acolo, ii ia temperatura: 38. imi venea sa mor....si el era tot un zambet de le-a dat gata pe alea. nu a scos un sunte asa cumintel a fost. concluzia: rosu in gatsi inceput de viroza. sa ii dau panadol cu nurofen din 4 in 4 ore si daca nu scade febra sa merg ca ne interneaza. atat mi-a tb ca m-am speriat de numa.
dar dupa prima doza de panadol a revenit febra. sambata afost cumintel a dormit mult dupa nopatea de nesomn si ieri si mai bine. inca marait dar...de inteles.
azi mergem la control.da doamne sa fie bine ca tare m-am speriat.
el nu avea nimic nimic doar eu...mega agitata.
bine ca a trecut.
cam asta am facut.
VA pupicesc
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
bre, mama omida, bre....pai homeopatu' mai merge, naturistu' ..tot pe acolo...da' yin si yang bre? da o n colo...
diana si david 03.12.06
Pentru Diana
He, he, heeeee, maica...unde e emoticonul ala care-si mananca unghiile? Eu sper sa nu fie prea curand nevoie de asa ceva, dar inainte sa-l impachetez in cearceafuri ude, incerc si varianta asta. Si daca o merge, v-oi spune...ia uite ce frumos e nenea asta! Am cautat o baba, dar n-am gasit.
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
He, he, heeeee, maica...unde e emoticonul ala care-si mananca unghiile? Eu sper sa nu fie prea curand nevoie de asa ceva, dar inainte sa-l impachetez in cearceafuri ude, incerc si varianta asta. Si daca o merge, v-oi spune...ia uite ce frumos e nenea asta! Am cautat o baba, dar n-am gasit.
roana multa sanatate puiului
diana si david 03.12.06
Pentru Diana
Laura13 spune:
dianocica toate sunt super faine (mergwe netul bine, deci am putut sa ma uit la ele in voie), dar cea cu fat people e ffff tare! f tare! marfa! m-am facut inteleasa? si asta e haioasa rau de tot
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Laura13 spune:
donia mor de dragul vostru. iar balaceala....... tare mi-ar place sa avem asa ceva si pe la noi.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Laura13 spune:
unde v-ati ascuns??? hai ca scot ! pai ... e frumos asa, sa ma lasati singurica??
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
marinelaf spune:
Ralumatnu ma mai certa ca eu nu-s de vina.
Sa sti ca i-am pus supozitorul cu partea tesita lui Rares asa cum am citit in invataturile Mamei Omida. Dar ce sa fac daca asta micu e mereu constipat.Cum a simtit ceva in fundulet cum s-a apucat de facut treaba.
Mai bine mai baga niste tratamente naturiste sau de care-o fi si pentru constipatie la bebei.
Teutz spune:
Dia, foarte frumoase pozele de la botez! Sa fie intr-un ceas bun crestinarea Oanei! Saracuta ce a mai plans! Sunteti o familia foaaarte frumoasa! Chestia asta ca dupa botez se linistesc copiii nici la noi n-a functionat. Am avut doua zile total aiurea dupa botez, cu plansete, maraieli, si-a dat tot programul peste cap. Bine ca dupa aceea s-a linistit, ca imi venea sa ma dau cu capul de pereti.
Dandusa, si Alexia a avut bubite de la caldura (pe fata, pe gat si pe umeri), dar au trecut in doua zile fara sa dau cu vreo crema. Referitor la mancarica si eu zic ca e ok sa o tii la frigider si cand ii dai sa pape pui in castronel cateva lingurite. fetele cochetele! Lasa ca scapati voi si de bubite!
Alexandra, Laura, am mai dat cate un ursulet. Voi da zilnic, dar nu o sa mai scriu mereu.
Ralumat, bine ai revenit! Dar te-ai odihnit, nu gluma! Bravo! Super faza cu secretul longevitatii si clismele!!!
Dianarus, offf, saracutul Marc si saracii de voi! Multa, multa sanatate!
Sbogdana, felicitari pentru al treilea dintisor!
Roana, multa sanatate puiutului tau!
Donia, pozici cu balaceala!!! Super!!! Vrem si noooooi!
Vazut pozici cu frumosii barbatei Rares si Dani, precum si cu scumpetea de printesa Julia.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Dia1609 spune:
teutz, multumim ...si acum am vazut ca zara de sbogdana e la al treilea dintisor ..wow ... oana e oare singurul fulguletz fara dintisori? ca n-are nici unul, si-i tot astept de vreo 2 luni sa iasa ... mai e cineva fara dintisori??? ca incep sa ma ingrijorez...
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
m-am uitat la poze... si iar m-am ofticat: am vazut-o pe ktrinel slaba (cand ai slabit asa???) si frumoasa, pe donia balacindu-se in minunatia aia de acolo, si ea a slabit... bai, numai io-s codasa pe-aici?? toata lumea a slabit? si eu sunt grasa si frumoasa??? huh?? hai ca am un pitic ca tocmai ce m-am vazut cata sunt in pozele de la botez si ... si de azi sunt la cura (am mancat un iaurt si acum merg in piata sa iau fructe), si imi cumpar chiar si cantar, ca vad ca nu se mai poate, daca nu am cantar mi se pare ca-s ok, ca nu sunt obeza... sa daca imi arata cantarul, poate ma mobilzez
editez ca sa zic ca de abia acum m-am uitat si la copii (rusine sa-mi fie)care-s frumosi si dulci , dar in prima faza mi-au luat ochii mamele
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a