Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Dia stai linistita ca nici Rares nu are inca nici un dintisor iesit cu toate ca miriie si musca tot ce prinde de mult timp.
Am vazut pozele de la botez.Tare dulce Oana cum il tine ea de git pe nas.
Se vede ca e tare atasata de tati ca face ce face si tot cu minutele pe el este sau se intinde spre el.
Si Andreea e tare atasata de sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

no ciao...

Roana, ma bucur ca Alex e mai bine...Denis de cand e mic are mereu 37.6/7 rectal, dar zau ca nu mi-am facut niciodata probleme...oricum, e bine ca ai descoperit la timp si ati tratat ca Doamne fereste sa intri la noi in spital cu copilu'...
Donia, ce frumos e locul unde v-ati balacit!!! ...Cristinel parca nu parea mega incantat, dar Roxanica era in extaz...se vede...V-am pupat...
Ktrinel, mai, e frumoasa foc Julia...manca-o-ar mama pe ea de falcute...
Dmic e bestial, ca de obicei...in poza in care-a cazut in bot in centrul de activitati e cel mai tare......
Dia, fii serioasa cu ingrijoratul de la dintisori...nepotelului meu i-au iesit primii dintisori la 1 anisor. La unii le ies mai repede, altora mai tarziu....asta e...si pun pariu ca mai sunt si pe forum cel putin jumatate prichindei stirbi!
Dianarus, asa cum ziceu si fetele, inceraca sa-l hidratezi fie cu linguritza, fie cu seringa...Sanatate multa!
Yagmur, ne vedem azi?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Teutz...multumim....
Dia...nu te ingrijora....si noi suntem printre fulguletii care nu au intrat in clubul
Si eu sunt cu [ccc] cura de slabire in plop....mi s-a facut rau alaltaieri...cred ca mi-a scazut glicemia si am cam lasat-o balta........nu stiu cand voi fi cea de dinainte!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

Dia, nici Andrei nu are nici un dintisor...si e nascut in aceeasi zi cu Oana.:) Isi freaca gingiile inca de pe la 3 luni, da` nu se vede nimic. Eu am incetat sa mai caut liniute, etc.
Sunt foarte frumoase pozele de la botezul Oanei.

Teutz, coincidenta sau nu, la noi a fost super linistita noapte de dupa botez. A fost ceva mai agitat in ziua respectiva inainte de botez si putin dupa, dar a dormit bustean dupa orele 19:00. S-a trezit doar ca sa suga la san, iar la 05:00 l-am trezit eu pt. baita facuta de nasa lui...ca el nu mai avea de gand. Bine, dupa asta n-au aparut schimbari majore...s-a comportat la fel ca si inainte de botez. Totusi, Andrei era mult mai mic decat bebeii vostri...la botez; avea doar 2 luni si 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor in primul rand vreau sa va zic ca mare noroc am ca existati! Reusim si noi sa mancam 2 mese diversificate complet dupa planul facut de voi! Si mancam cu pofta!

Iar acuma din categoria mama dusa cu pluta, citeam linistita pe forum....Alexuta de-a busilea pe la picioarele mele, se ridica pe usa de la birou ma uit la ea cu inima cat casa de bucurie cum se ridica ea pe tot ce prinde si hop aluneca copilu si da un cap la birou de am crezut ca acolo i-au ramas creierii! Acum mi-am revenit, a urlat de cateva ori am fugit cu ea la baie , da-i comprese cu apa rece, copilu nua re nimic, nici nu se vede unde s-a lovit , nu plange cand o apas pe cap...cred ca mai tare a fost zgomotul de la usa de la birou care nu se inchide prea bine (usa nu se inchide) ! Sper ca am fost coerenta ca sunt inca in stare de soc! In cat timp ar trebui sa se umfle sau sa faca vanataie daca e cazul?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

shefa a racit.
ii curge nasul, stranuta...facem baie cu zeama cu ulei de cimbru pt. bebei de la penaten, picaturi, ser fiziologic, iar uleiuri eterice speciale pt. bebei seara la culcare pe pijamaluta..maraie si maraie fornaila..
dia nu am vazut dr. gerber sau cum il cheama si pe nenea ala..am mai vazut in afara de hipp si alete babyvita(nu as incerca..) si chestii super bio de la mama lor de magazine cu produse bio alnatura. dar nu m-am uitat daca au sare.

eu citesc tot timpul ce contin, scobesc dupa lapte...asa am dat si peste sare, ca doar nu o cautam bas pe ea.

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata! Ce somn imi e...
Azi mergem la scoala in formatie completa ca are Roxana "ceremonia de absolvire" a gradinitei... Nu stiu cu ce se mananca asta, dar am inteles ca vor si canta ceva... sper sa nu ma apuce plansul pe acolo, ca de obicei asa se intampla cand ii vad pe astia mici cat sunt de frumosi.

quote:
Originally posted by Dia1609
toata lumea a slabit? si eu sunt grasa si frumoasa??? huh??

poze OANA
luna a-7-a

Stai linistita, ca si eu ma uit la pozele mele si parca nu-mi vine sa cred... si ma gandesc de cinci ori daca sa le pun pe public sau nu, sa vada toata lumea cat sunt de grasa... 10 kile trebuie sa mai dau jos

asiza, Cristi era atat de absorbit de apa... era mut de uimire, era fascinat, nu reuseam sa-l fac sa se uite in alta parte, nu puteam sa-l fac sa ridice capul, m-am chinuit tot timpul ca parca se tragea in jos din bratele mele... iar azi am o oarecare febra musculara la brate.

Eu tocmai am luat o hotarare: saptamana verde! Va suna cunoscut?
Deci, ce voi face: fara dulciuri, multe lichide, fitness (banda si ceva greutati), cruditati cat mai multe, paine (mai) deloc.
Se mai baga cineva?
Astept inscrieri!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Donia...sa ii faci poze Roxanei si sa-i dai un pupic de la mine....inseamna ca a fost cuminte de a absolvit gradinita...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna fetele, ia sa mai forumim nitzelush..

Donia eu ma bag..sambata am o nunta si sunt grasa cat casa...macar fara paine (fainoase), dulciuri, grasimi...si apa la greu...a face eu mai drastic da nu stiu ce o sa se intample cu lapticul...asa ca o o iau usor...de cand mi-am propus si pana acum nu am slabit decat 3 kg din 8...

Doamne cati bebei bolnaviori..multa sanatate tuturor...da de ce se imbolnavesc pe caldurile astea? de la curent...cred...si eu fac uneori curent in casa ca simt ca vom lesina amandoi de caldura..

noi papam si legume..adica, am papat legume, ca azi nu a mancat deloc fiindca i-am adaugat radacina de patrunjel care este foarte aromata...deci patrunjeluil e istorie..deocamdata morcov, dovlecel, o felie de telina si mar...asta e formula magica...

dimineata i-am dat mere padurete ..din alea mici verzi si dulci..de la mama lor..naturale...le-a vomat pe toate...maine mere cu nandrolon, alea sunt mai "bune".....

nici noi nu avem nici un dintisor...

carla, ar trebui sa se fi umflat deja daca a fost lovitura puternica..urmareste-o...mie de cand mi-a cazut din pat stau cu ochii pe el ca pe butelie...

dianocica, te-ai topit de tot...

sambata am fost la piscina...dar fara baie..doar asa in trecere pe la niste prieteni...cata lume..Octavian era pur si simplu entuziasmat...il udau fetele pe picioruse in piscina si el era foarte incantat..abia astept sa mergem la mare in august...2 zile..

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

chinico, legumele de la hipp care i le dau eu Oanei nu au sare... dar de ce trebuia sa zici??? vorba lui chris, daca nu stiam... acum o sa caut pe fiecare amarat de borcanel ... eu credeam ca astea de la hipp n-au sare nici unul ... si ma bucuram ca-s bio ... iar alea de la nestle au si sare si zahar ... zi repede, la voi ce borcanele se mai gasesc? dr. gerber se gasesc? ca pleaca un prieten si vreau sa-l incarc si cu din astea, ca pampersii si laptele praf nu-i ocupa destul loc

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

La Nestle am gasit cu sare, in ceva borcanele facute in Italia am gasit fructe cu zahar.

Mergi la inceput