Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura13 spune:
dia nici dani nu are dinti inca. si suntem si mai mari. ei.... or aparea ei la un moment dat. intre timp, maraiala
chinico multa sanatate shefei.... bine ca nu a patit nimic. oricum..... pt ridicare!
fug la .............. dentis!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dianocica spune:
bogdana io ziceam de pdful cu diversificarea...
carla trebuie monitorizata atrnt 72h
mai avem pe cineva la saptamana light
diana si david 03.12.06
Pentru Diana
dianocica spune:
donia multumesc mult pt raspunsul cu somnul. am gasit printre randuri puterea sa o iau de la capat cu calm. si a functionat. azi i am pus buna dimineata/te iubesc si a adormit in timp ce dansam cu el in brate. ca atuunci cand era mic. m a topit....
diana si david 03.12.06
Pentru Diana
Ktrinel spune:
Dianarus, sanatate multa!
Dia, tot 55 arata cantarul meu...deci mai am 2 kg...nu stiu unde sunt...dar daca zice el......nu am facut deloc sport spre rusinea mea, in afara de urcatul si coboratul scarilor din casa...iaca la ce a fost buna casa cu etaj...urmatoarea nu va mai avea, jur!
alexandra , fetitze, auzi ...multumesc.
donia, ce fain v-ati distrat ...abia astept sa creasca Julia sa mergem si noi la din astea...deocamdata admiram peisaje, stam in natura ...din fericire avem parte de multa natura in tara asta...si , ce e mai placut, foarte accesibila...
nu , nu am fost pe malul Oltului (stiai ca sunt nascuta pe malul Oltului , la rm valcea..). ieri am fost la un lac Memphremagog.
dianocico, nu vrei sa faceti un switch cu Donia, ea vine in ro, tu vii aici..ca te vad topita rau de caldura...fara chef de viata, de scris...donia, mi=am permis sugestia...auzi, tu ii propui sapt verde...pai ea are nevoie de o sapt polara ...
dandusa, cum mai sunt bubitzele?
Ktrinel spune:
azi e zi off pe Quebec, asa ca de buna traditie romaneasca..daca sarbatoarea pica duminica, se da si luni liber ...bai ce ne asemanam...
salutari la Cluj, asiza, yagmur!
timisoara : bebinuta, flore, voi ce mai ziceti? tot rapuse se caldura? mirona , gata revizia?
laura, ce mai stii de lorym?dar ramsan ?
nici constanta nu prea mai iese la apel...a_deju?daphna?
dbunny?chinico...studiezi etichete?
apropo de etichete ...am gasit aici haine de bebeii tagless..adica fara etichete...ca sa fii sigur ca nu ii deranjaza nimic, funny isn't it?
azi e luni, poate aveti treaba ...numai eu ma simt ca duminica...
carla2005 spune:
Ceva amuzant http://video.neogen.ro/user/Stan_Dumitrel/ltlsdko0npk8ipnyic4q0qhzjvgi8jit/ si http://video.neogen.ro/user/Stan_Dumitrel/xemr3mlofx5shkqrba5d863r5gz1olqm/// !
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Teutz spune:
Dianocica, e mortal d mic in poza fat people watching tv! Woau, deja papa Fitness! L-ai bagat si pe el la cura?
Ariadna, Alexia avea 6 saptamani fix la botez, era miiiica, mica!
Dia, nu e cazul sa te ingrijorezi din cauza dintisorilor. Pot iesi de la 4 luni, dar pot foarte bine sa iasa la 11 luni sau un an. Nu e o regula generala. Depinde de la copil la copil.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Teutz spune:
Donia, vrem poze cu Roxana la serbare! Sa nu plangi, ca din cauza lacrimilor n-o sa poti incadra pozele cum trebuie, meeey!
Chinico, multa sanatate shefei!
Carla, felicitari pentru ridicare, chiar daca s-a lasat cu un mic accident! Super haioase filmuletele!
Poze Alexia
bamboletta spune:
Salutare
Fetelor maine plecam la mare va pupam sa ne reauzim cu bine
bagajele sunt aproape gata
multa sanatate la bb-ii bolnaviori
vazut si poze cu bb-ii si mamici frumoase
Dia-felicitari pt botezul Oanei super pozele
Carla-imi pare rau ca a cazut printesa,Antonia ii trimite multi sa treaca
f tare
Mamici din Constanta poate ne vedem sa ne cunoastem
Gata am fugit
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Teutz spune:
Bambo, drum bun, vreme frumoasa si distractie maxima!
Poze Alexia