Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura13 spune:
dia nici dani nu are dinti inca. si suntem si mai mari. ei.... or aparea ei la un moment dat. intre timp, maraiala 

chinico multa sanatate shefei.... bine ca nu a patit nimic. oricum.....
pt ridicare!
fug la .............. dentis!![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dianocica spune:
bogdana io ziceam de pdful cu diversificarea...
carla trebuie monitorizata atrnt 72h
mai avem pe cineva la saptamana light ![]()
diana si david 03.12.06
Pentru Diana
dianocica spune:
donia multumesc mult pt raspunsul cu somnul. am gasit printre randuri puterea sa o iau de la capat cu calm. si a functionat.
azi i am pus buna dimineata/te iubesc si a adormit in timp ce dansam cu el in brate. ca atuunci cand era mic. m a topit....
diana si david 03.12.06
Pentru Diana
Ktrinel spune:
Dianarus, sanatate multa!
Dia, tot 55 arata cantarul meu...deci mai am 2 kg...nu stiu unde sunt...dar daca zice el...
...nu am facut deloc sport spre rusinea mea, in afara de urcatul si coboratul scarilor din casa...iaca la ce a fost buna casa cu etaj...urmatoarea nu va mai avea, jur!
alexandra , fetitze, auzi ...multumesc.
donia, ce fain v-ati distrat ...abia astept sa creasca Julia sa mergem si noi la din astea...deocamdata admiram peisaje, stam in natura ...din fericire avem parte de multa natura in tara asta...si , ce e mai placut, foarte accesibila...
nu , nu am fost pe malul Oltului (stiai ca sunt nascuta pe malul Oltului , la rm valcea..). ieri am fost la un lac Memphremagog.![]()
dianocico, nu vrei sa faceti un switch cu Donia, ea vine in ro, tu vii aici..ca te vad topita rau de caldura...fara chef de viata, de scris...donia, mi=am permis sugestia...auzi, tu ii propui sapt verde...pai ea are nevoie de o sapt polara ...
dandusa, cum mai sunt bubitzele?
Ktrinel spune:
azi e zi off pe Quebec, asa ca de buna traditie romaneasca..daca sarbatoarea pica duminica, se da si luni liber ...bai ce ne asemanam...
salutari la Cluj, asiza, yagmur!
timisoara : bebinuta, flore, voi ce mai ziceti? tot rapuse se caldura? mirona , gata revizia?
laura, ce mai stii de lorym?dar ramsan ?
nici constanta nu prea mai iese la apel...a_deju?daphna?
dbunny?chinico...studiezi etichete?
apropo de etichete ...am gasit aici haine de bebeii tagless..adica fara etichete...ca sa fii sigur ca nu ii deranjaza nimic, funny isn't it?
azi e luni, poate aveti treaba
...numai eu ma simt ca duminica...
carla2005 spune:
Ceva amuzant http://video.neogen.ro/user/Stan_Dumitrel/ltlsdko0npk8ipnyic4q0qhzjvgi8jit/ si http://video.neogen.ro/user/Stan_Dumitrel/xemr3mlofx5shkqrba5d863r5gz1olqm/// !
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Teutz spune:
Dianocica, e mortal d mic in poza fat people watching tv! Woau, deja papa Fitness! L-ai bagat si pe el la cura?![]()
Ariadna, Alexia avea 6 saptamani fix la botez, era miiiica, mica!
Dia, nu e cazul sa te ingrijorezi din cauza dintisorilor. Pot iesi de la 4 luni, dar pot foarte bine sa iasa la 11 luni sau un an. Nu e o regula generala. Depinde de la copil la copil.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Teutz spune:
Donia, vrem poze cu Roxana la serbare! Sa nu plangi, ca din cauza lacrimilor n-o sa poti incadra pozele cum trebuie, meeey!![]()
Chinico, multa sanatate shefei!
Carla, felicitari pentru ridicare, chiar daca s-a lasat cu un mic accident!
Super haioase filmuletele! 

Teutz
de
Poze Alexia
bamboletta spune:
Salutare
Fetelor maine plecam la mare
va pupam 

sa ne reauzim cu bine 
bagajele sunt aproape gata ![]()
multa sanatate la bb-ii bolnaviori 
vazut si poze cu bb-ii si mamici frumoase 
Dia-felicitari pt botezul Oanei
super pozele 
Carla-imi pare rau ca a cazut printesa,Antonia ii trimite multi
sa treaca 

f tare 
Mamici din Constanta poate ne vedem sa ne cunoastem 
Gata am fugit

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Teutz spune:
Bambo, drum bun, vreme frumoasa si distractie maxima! 
Teutz
de
Poze Alexia