Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumim pentru voturile voastre...Asiza,Marinela,Teutz...
Azi ne-am destrabalat si noi....am facut iar baie in piscina...a fost un deliciu pentru Mark...a facut si scufundari....!
Dia....sa va bucurati de mica crestina...nu pot sa vad pozele,se tot blocheaza!O sa incerc mai tarziu....
Stii ceva de Miro?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

doarme de 4h! daca maine, cand sunt singura, se trezeste dupa 1h ma IMPUSC!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

dia am vazut pozele cu Oana....mai, dar chiar a plans!
aici parca va cearta!
in rest.... frumosi cum va stim! sa va fie de bine!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai ca am lasat totul balta si m-am apucat de citit. Deh, mi-a fost dor de voi!

Pe scurt, ca m-am uitat pe diagonala (canicula asta imi afecteaza vederea ):

Kikineata, nu ai activat PM-ul. Da-mi tu unul, noi am facut cistografie la Alexandrescu pe 5 iunie.

A_deju, am citit intr-un mesaj de manuta de la Primii Pasi. mare grija...a noastra s-a spart acolo la lipitura, unde era galbena. Intamplator am descoperit, exact cand David era mai incantat de ce curgea......Nu stiu ce e in ele, parca apa distilata, dar eu stiu?

Ktrinel, hai sa ma laud eu....lui David i-au facut analizele de sange in spital. Au zis ca e ok copilul si nu trebuie sa ia nimic....deci mai sunt cazuri.

Vorbeati la un moment dat de tavita de la scaunul de masa. V-am povestit eu ca noi am primit cadou doua scaune la botez, unul de la Primii Pasi cu jucarie electronica. Mi l-a trimis maica-mea la tara, ca sa aiba copilu' in ce sta. Absolut bestial! E o buburuza din plastic pe care se apasa si canta, zboara niste bilute pe acolo.....David era mortal, apasa numai cu gurita pe buburuza aia. Din pacate, nu am reusit sa-l prindem in poza, iar scaunul a ramas la tara, sa-l luam cand trecem spre Constanta.....super se distra baiatul, numai ca trebuia sa spal tot timpul la scaun.

M-au spart baietii mei. Tati se face ca e impuscat si cade pe spate, iar David moare de ras. Ce imi place de cand a inceput sa stie de joaca...plec sa ii filmez. O seara placuta!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

M-au spart baietii mei. Tati se face ca e impuscat si cade pe spate, iar David moare de ras. Ce imi place de cand a inceput sa stie de joaca...plec sa ii filmez. O seara placuta!

...cam asta ne lipseste noua...,offf...si lui tati ,cu siguranta...
...in alta ordine de idei,ne-a fost dor de voi,bine ati venit...,zici ca nici n-ai despachetat...,dependenta bat-o vina...,va puuupam tare si poate ne vedem la un picnic in Herastrau,ce zici?,te bagi?...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

...iar incepi?...,vrei sa inebunesc? daca miine te plingi,sa vezi ce te impusc eu......shhhttt,sa n-aud...,lasa ca o duci chiar foarte bine...,mai pune poze sa vedem si noi cum arata o fata odihnita...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Ralumat

...cam asta ne lipseste noua...,offf...si lui tati ,cu siguranta...
...in alta ordine de idei,ne-a fost dor de voi,bine ati venit...,zici ca nici n-ai despachetat...,dependenta bat-o vina...,va puuupam tare si poate ne vedem la un picnic in Herastrau,ce zici?,te bagi?...

Mindrete de Crinuta

Poate cand m-oi obisnui cu [ccc] canicula asta.....ca la cum e acum, mi se pare cumplit. Cred ca voi iesi intre 7 si 9 dimineata si dupa 21......chiar daca am AC la masina, nu am curaj sa strabat Bucurestiul pe caldura. Poate va prind macar o data prin jurul stadionului. Sau poate se mai racoreste.....cred ca visez. Incep sa planuiesc sa-mi parasesc sotul si sa ma mut la mama ....macar la ea in casa cica e racoare.

Dianarus, nu ati facut inca vaccinul, nu? Ca m-am tot uitat in urma. Ce fac, trimit Thuja?

A, sa va zic faza- barbatu-meu a gasit la tara o carte, ceva cu "viata lunga, sau secretul longevitatii", o aberatie de citit cand nu ai ce face. Cica de maine incepem sa mancam numai salate, neprelucrate termic Ia sa vedeti voi unde statea secretul curei de slabire.....insa sunt curioasa daca merge pana la capat cu urmatul sfatului, ca acolo nenea ala recomanda vreo 4 clisme

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Dia,
superbe pozele,superba Oana...,da' sandalutele m-au dat gata...,le maninci nu alta...aaa si poza cu schimbatul pampersului in parc...,mortala...,funny...,sa ne pui poze si de azi...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Laura13

...iar incepi?...,vrei sa inebunesc? daca miine te plingi,sa vezi ce te impusc eu......shhhttt,sa n-aud...,lasa ca o duci chiar foarte bine...,mai pune poze sa vedem si noi cum arata o fata odihnita...

Mindrete de Crinuta

da' ce, crezi ca am putut sa dorm???? s-a apucat florin de sforait si uite asa mi-a sarit somnul. iar poze cu mine.... nu cred ca are copilul meu 5, ca tot timpul arat ca D..cu!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dia, superbe pozele si felicitari pt increstinarea Oanei!!!
Ralumat, hai, baga poze ca altfel nu te credem cat de bine ti-a fost acolo!
Dianocica...cu somnul eu zic doar asa: rutina rutina rutina!
Laura, ce tot indrugi tu acolo cu aratat-ul prost!!! hai ca cat acusica biciul ala...pai esti mamica...mai nedormita...mai obosita ...mai cu cearcane...asta-i viata, astea suntem...defilam cu ce avem...bebeii sa ne traiasca! Ia de aici inca un ursulet!
Alex, si unul pt voi!!!
Teutz,
Si cred ca si eu pe aici am cateva fete nasoale dar nu conteaza ca Maria-sa Rares e centrul atentiei, nu?
Poftiti la vizionat

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput