Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Laura13

dandusa nu merg pozele de la semnatura!

ba da,merg...

Mindrete de Crinuta

imi cere sa ma sign in............

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...noi sintem pline de bubite...,initial au aparut citeva pe buca stinga...,apoi au urmat altele pe buca dreapta...,pe piept,pe git si minute si azi am descoperit si in cap...
...pediatra zice ca sint de la caldura...,eu tind sa cred...,voi ce parere aveti?Mi-a zis sa o dau cu Deflamol(am dat-o si astept rezultatele) si daca nu trec sa incerc si pudra Baneocin in strat subtire)cu asta nu as da-o)...
Daphna,
ai reusit sa mergi cu Elisa la doctor dermatolog?Ce ti-a spus?

Nu mai stam cu pampers sau bluzita...,ca nu se mai poate...,o las sa stea dezbracata,aseara tot dezbracata a dormit...,asta este,n-avem incotro...
Apoi,am intrebat pediatra de papa,Crinuta maninca foarte putin...si nu stiu cum supravietuieste cu asa putin...,mi-a zis sa incerc sa-i dau chiar si din ora-n ora,citeva lingurite...,decit sa-i respect programul de masa si atunci sa infulece citeva lingurita si gata...Asta am si facut acum...,i-am facut supa..., a mincat max 5 lingurite...,apoi am lasat-o...,ne-am jucat..., am incercat iar...si a mers...,offf,acum intrebarea mea este:supa preparata cu carnita ,ou sau ficatel...,cit poate sta asa "in asteptare"...,sa pape Crinuta mea?...Este pericol ca la fructe?...sau fiindca este fiarta ...,merge sa o mai tin citeva ore preparata si deci pot sa i-o servesc?...,dati-va si aici cu parerea,va rog...
De baut ea ar bea o tona de apa...,cum ii pun canuta la gura ,cum bea...,a descoperit apa..,dar si atita apa...,nu-i bine...,isi umple stomacul si se "mentine"...,offff.Cica,compotul este muult mai satios,sa-i fac compot si sa-i dau mai putina apa...,ok,asta am sa si fac...,poate ii plac fructele din compot mai mult decit cele crude...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

dandusa nu merg pozele de la semnatura!

ba da,merg...

Mindrete de Crinuta

imi cere sa ma sign in............

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

..pai si de ce nu te sign in?
...gata,am rezolvat-o...,nu trebuie sa te mai sign in......,cred

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Dianocica,
offf,saraca de tine...,stiu ce greu iti este...,la fel face si fata mea ,dar,doar cind vine vorba de somn in casa...,miriie ...si miriie...Daca sintem afara si vine ora de somn...,rar miriie,de cele mai multe ori adoarme si gata...,nici nu stiu cind a adormit...
Eu cred ca este plauzibila varianta cu schimbatul locului...,pentru ca la noi, aceasta situatie ,dateaza de foarte mult timp ...M-am gindit ca de vina ar fi si caldura...,dar nu...,miriie ca saracuta ,nu prea mai stie cind sa doarma si cind ,nu...Se obisnuieste cu un ritual,cu un decor...apoi vin eu schimb decorul...,schimb ritualul...si ea in loc sa adoarma...,priveste peretii,zugraveala si mobilierul...,zice..."unde sint eu aici?!?"...,eu ma enerveaz ca si tine...,ca de' sintem oameni...si cind in sfirsit se obisnuieste cu noul decor...,zic marfaaaaa...,brusc schimbam decorul...si iar o luam de la capt...Eu zic ca intr-un fel este bine sa fie cit de cit invatat si cu alt decor...,dar nu cu atitea...
Probabil ca David cu siguranta se va obisnui cu "noul" decor,isi va aduce aminte de vechea lui camera...,cea minunata si somnul va fi floare la ureche,ca si inainte...,dar perioada asta de trecere...,ar trebui sa fie mai rapida...,ca altfel...,ajungem la nebuni...Multi puuupici de la noi,buboasele

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

dandusa eu zic ca poti sa ii tii legumele la frigider (pai.... cum le punem noi de pe o zi pe alta la frigider), dar sa i grija sa nu fie "contaminate" cu saliva. adica ii pui intr-un castronel separat de fiecare data cand vrei sa ii dai cate putin. priceput? ca mi-e somn de mor si nu sunt prea coerenta. hai ca acu' merg pozele!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

asa.... am si eu o intrebare: de azi incept sa ii dau carnita de vita. pot sa ii dau si maine? sau trebuie sa fac pauza, ca la ou?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am scapat de botez
a fost in final vreme super, nici cald , nici frig, dar cu soare ... mai rar asa vreme buna, numai buna de stat pe terasa..
dar sa nu va zic: a plans Oana de cand a inceput preotul sa cante pana a gatat... mai bine zis a urlat ... nu s-a linistit nici macar la mine in brate... si nu de la apa, ca n-a scufundat-o, ci numai i-a turnat apa pe cap, nici macar n-am dezbracat-o... a inceput dinainte... cred ca nu i-a placut fatza preotului, desi era tanar, si destul de bland, cu voce blajina... cine stie... offff
nu m-am asteptat sa planga asa... spre final, cand nu mai avea lacrimi, ca erau toate pe rochita si a luat-o preotul in brate s-o inchine sau cum s-o fi numind, desi m-am asteptat sa urle din toti rarunchii, i-a zambit si incercat sa-i culeaga modelul de pe straiul bisericesc cel sclipicios
si cand am iesit din biserica a fost numai un zambet si un chiot [:))]
si a fost super vesela la masa cu familia, a stat cuminte 4 ore, de ne-am crucit toti ... si bineinteles ca babele( maica-mea si soacra-mea) au tras concluzia ca s-a cumintit copilul ca am botezat-o ... dar nu-i asa, doamne fereste... nu i-a priit botezatul ca azi noapte s-a trezit in urlete de vreo 30 ori de nu stiam ce sa-i mai facem, ca n-o durea nimk, pur si simplu urla si trebuia s-o adormim la loc... pai noi asa noapte n-am avut nici macar pe vremea colicilor, ca si aia dormeau ... acum suntem chiauni de somn amandoi ca noi nu suntem obisnuiti cu din astea... Oana doarme toata noapte de obicei, de la 22:30 pana la 9 dim fara nici o trezire... o noapte din asta ne-a terminat.. si zau ca m-am gandit la fetele care se trezesc de mai multe ori pe noapte, si tare mila mi-a fost, ca acum am aflat si eu cum e... deci s-a culcat in final la 3 si a dormit pana la 6 dimineata dupa care s-a mai lasta culcata de la ora 10 la 12 ... si acum doarme de le rupe cu ta-su
in concluzie, sper ca a fost unica noaptea asta, asa, ca dupa botez, s-o tinem minte
ei, ca n-a mancat v-am zis? ieri cred ca a mancat de la ora 14 pana s-a culcat cam 100 ml lapte in total si atat... si noaptea n-a vrut decat ceai , desi la fiecare trezire ii facem lapte ca ma gandeam ca urla de foame ... si azi dim dupa o noapte de pomina a mancat mirifica cantitate de 50 ml, desi auzeam cum ii chioraie stomacul ... si la ora 13 inca 80 ml si atata tot
totusi sper ca mananca acum cand se trezeste legumele, ca avem de mers la tura a doua de petrecere, cu prietenii ... bine macar ca o sa fie odihnita ... nici macar sa ma nu pot, ca-s sofer
cam asta-i povestea noastra, punem poze cand om fi cu mintea mai limpede
so, wish me luck sa nu mai avem inca o noapte ca cea de dinainte
oricum, v-am zis ca a fost super draguta?
va multumesc ca v-ati gandit la noi si ne-ati tinut pumnii sa fie vremea frumoasa
pe toata lumea

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: am cautat pozici cu noua piscina, dar n-am gasit. n-ati inaugurat-o inca?
Si eu tin in frigider legumele pasate de pe o zi pe alta, si nu se intampla nimic
De fiecare data cand vrei sa ii dai incalzesti doar cateva linguri, restul lasi in frigider.

Dia1609: felicitari pentru increstinare si asteptam poze!

Laura13: eu cred k ii poti da si 2 zile consecutiv carnita. Eu nu i-am dat inca de vita, dar de pui ii dau 2 zile. Cu oul cred k e alta poveste, nu se compara.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hello tuturor! Ne-am intors, nu de la mare, asa cum planuisem, ci de la....tara!!!!! Am stat o saptamana in satul de origine al soacrei mele, pe malul Dunarii, si a fost superb! David a mancat de m-a speriat, cate 300 de gr de piure la o masa si a dormit cate 2 reprize de 2-3 ore/zi, plus toata noaptea. Asa ca sunt odihnitaaaaaaaaa!!!!! Doamne, a fost superb, am stat cu burta in sus, m-am saturat de somn si m-am umflat de cirese si caise. Marea o amanam inca vreo luna.

Nu am citit nimic din urma, am o groaza de despachetat, sa le dau la loc, sa fac piure pentru copil, iar caldura parca m-a capiat. Dar nu pot pleca inainte sa trimit pentru Lucia, Ruxandra si Yagmur. Fetelor, exact cand am intrat pe autostrada, mi s-au ingramadit SMS-urile in mobil, ca si apelurile ratate. Nu-mi explic ce s-a intamplat- semnal aveam acolo, ca eu am dat telefoane, In schimb, nu am primit nici un telefon sau mesaj. Abia cand am intrat la Fetesti pe autostrada au navalit. Dosarele X, mai nene.......

De maine sunt la datorie. Pe mess, pe forum, cu prosopul in preajma Doamne, groaznic de cald e.
Hai ca va pup, despachetez si incep sa recuperez ce ati scris in urma.

Inainte sa inchid: multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea, va doresc si eu toate lucrurile bune. Nu am citit, dar sunt sigura ca, dragute cum sunteti de obicei, nu m-ati uitat.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pt cine doreste, poze de la botezul Oanei

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput