Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'Neatza!

Ce faceti azi, fetelor?...hmmm, in Bucuresti tot caldura mare dupa cum se vede...aici e super ok...nici prea prea nici foarte foarte......

Dandusa, cum adik ce i-am dat ieri de mancare cuscrului tau??? Pilaful afumat, ca doar nu crezi ca m-am apucat sa fac altceva ...
Marinela, da, Denis mananca legumele acum, dar eu pun si vreo 20/30 ml lapte.
Alex, n-o s-o spun zilnic...da' o s-o fac zilnic......stii tu, treaba cu ursuletul! Deja are 2 de la mine!
Dianocica, of...davidutu' nu doarme...habar n-am ce sa-ti zic...nici eu nu-s cu "Lasa-l sa planga"...nu dispera, poate e doar o perioada si isi va reveni!
Bambo, drum bun si distractie placuta!

V-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ieri am fost sa ne luam scaun de masa, polly, evident. dar m a enervat asa de tare vanzatoarea vaca de am zis ca o sa comand de pe net. problema e asa. pe un alt forum zicea una ca si a luat si preturile variaza intre 4,700 si 7mil. e, intrebarea e, unde l a gasit ea cu 4,700? cica pe bebelusul tau ar fi 4 900 dar mie nu mi merge site ul lor. la chicco e 5.150 mil. deci: stie cineva ceva? nu e cine stie ce diferenta, dar se mai face de 2 bodyuri, o jucarie, ceva...

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
eu scriu pt ca nu mai am ochi la aragaz pe care sa mai pun un rand de mancare..... fierb, fierb si iar fierb. bineinteles ca, in casa, caldura este INSUPORTABILA!
dianocica nu cred ca ar avea cineva curajul sa iti spuna sa il lasi sa planga, ne este prea frica de , ca tare mai ustura pe spate! acum serios vorbind: i-ai schimbat programul de somn cat ati fost la mare? incearca sa il pui in patut cam la aceeasi ora in fiecare zi, cu suzeta sau un bibe de ceai/apa, eventual cu niste jucarele nu f interesante (dani mai adoarme in timp ce zdrangane cate ceva), sau sa stai langa el sa ii spui o poveste, sa ii canti. poti incerca sa te culci si tu langa el, poate daca te simte aproape...eu inainte sa il culc pe dani il dau cu dentinox. si el se trezeste dupa 30 min, dar ii dau suzeta imediat cum aud ca se foieste si readoarme la loc. stiu ca iti este greu, dar incearca sa nu folosesti tz pe post de suzeta, ai vazut cate fete sa plang ca au ajuns si noaptea sa faca acelasi lucru. la noi a functionat trasul draperiilor ziua.... doarme mult mai bine. liniste totala in casa (stiu ca nu e bine, dar asa l-am invatat). off, pupici si multa rabdare sa iti dea DD si putere.... lasa ca refaceti voi cumva programul. eu alte idei nu mai am.
pupici!
a! stiu ca acum avem concurenta serioasa, dar nu uitati.... votati!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna dimineata!

dandusa, nu-i o tragedie ca multi romāni nu stiu ce-i aia desinenta...eu ziceam doar ca tocmai din acest motiv (ca n-au habar de ea) prefer explicatiile in termeni simpli. :) Si cu asta am terminat cu gramatica.

Eu am luat Polly double phase de la Chico (C-ta) cu 4,6 mil. Cica era la oferta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Buna dimineata!

dandusa, nu-i o tragedie ca multi romāni nu stiu ce-i aia desinenta...eu ziceam doar ca tocmai din acest motiv (ca n-au habar de ea) prefer explicatiile in termeni simpli. :) Si cu asta am terminat cu gramatica.

Bogdan Andrei (29.11.2006)

...vaaaaiiii,doamna profesoara...,ma scuzati...,va rog...
...intr-un mesaj anterior spuneai:"bine ca nu m-am facut profesoara de lb. romāna! Desi, acum cativa ani eram aproape de a deveni una. Am constatat insa ca nu e ceea ce imi doresc...si, la scurt timp dupa primirea repartitiei pt. o scoala din orasul meu, i-am anuntat ca renunt la postul respectiv"...,maaareee gresala ai facuttt...,eu zic ca ti se potriveste de minune aceasta meserie,zauuu...
...apoi:" N-am eu treaba cu cine, ce si cum scrie"...,dar se pare ca nu-i asa...,tare mult iti mai place sa corectezi"lucrari"...,zauuu

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Alexandra, Laura, v-am dat si eu cate un ursulet.
Dianocica, de vreo saptamana si noi ne confruntam cu maraiala si plans inainte de somn in timpul zilei. Nici nu ma gandesc sa o las sa planga pana adoarme. O iau in brate, o mai legan, o mai pun in patut si o mai mangai pe capsor si pana la urma adoarme. Mi-a cam scos peri albi, dar asta e. Ma bucur ca doarme noaptea macar. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, sper doar sa treaca repede perioada asta.
Dandusa, despre noi nu sunt prea multe de spus. Avem doi dintisori, aproape ne ridicam in 4 labute si ne batzaim de mama focului, vrem sa stam tot timpul in fundic, chiar daca nu avem cine stie ce stabilitate, iar diversificarea merge binisor. Crinuta frumoaaaaasa!
Intr-adevar, urat ce s-a intamplat in cazul proiectului Sara. Un "multumesc" din partea parintilor ei ar fi fost de bun simt, dar... Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa micutei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare si sa fie sanatosi: Andrada Ioana de Lavyada, Ana Julia de Ktrinel si David Ionut de DeeaA!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

dandusa, multumesc pt. aprecieri... Te-ai simtit vizata de vreo chestie pe care am scris-o? In legatura cu restu`, nu cred ca trebuie sa fii profesor de lb. romāna ca sa folosesti lb. materna corect, da` ma rog...
Si ziceam ca terminasem cu subiectul respectiv....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa nu merg pozele de la semnatura!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dandusa nu merg pozele de la semnatura!

ba da,merg...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput