Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
bamboletta spune:
Salutare
Marti plecam la mare yuuuuupiiiii
Cred ca vom lua toata casa cu noi nu mai termin de pus in valiza
ne-am luat piscina micaun colac cu chilotel inauntru si copertina deasupra
sper sa am timp pana plecam sa mai intru daca nu va tuc pe toate si ne reauzim la intoarcere
aveti grija de voi
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
urat. foarte urat.
si a doua: e caaaaald iaaaaaaaaaar
diana si david 03.12.06
Pentru Diana
dandusa spune:
Ruxandra,Bamboletta,
drum bun ,sa va distrati si sa va intoarceti cu bine acasa...Mi-ar fi placut sa ne vedem cu voi,sa facem si noi o plaja impreuna...,lasa...,data viitoare...Distractie maxima
Donia,
am dat Nurofen la puicuta ,ca altfel nu se mai putea...,ce-a mai miriit si azi...si chiar a urlat...,nu o credeam in stare...,probabil ca o durea tare...,offf
Asiza,Ariadna,
multumesc de definitie...,m-am lamurit,dar n-am inteles de ce este asa o problema faptul ca mai mult de 50% din romini nu stiu acest lucru...
Madaluta,
mortal Darius...,mortal...,super avionul lui si poza cu putzica sugrumata...Stii ca m-am dus chitita sa-i cumpar si eu colac Crinutei...,dar m-am ales cu o piscina mare si frumoasa...Miine o inauguram...,dar de data asta intru si eu...
Asiza,
deci ce i-ai dat de mincare cuscrului meu,azi?...ziceai ca ai afumat pilaful...
[red[Dianarus,
mai ai pilota?...sau brusc te-ai hotarit sa-ti cumpaeri una noua?
Ktrinel,
mai,dar ce-ti ia asa de mult sa nimicesti un armasar?...,scoate sabia si rade-l de pe fata pamintului...,da' sa nu cumva sa-l sufli si pe asta incoa'...,ca ne suparam,auzi!
Lavinia,
hai lasa-ne cu alea doua kg,ca te stim cit esti de gagika...,lasa-le acolo,ca astea-s farmecul...,recunoaste...,sa te mentii mai bine zi...
Teutz,
despre voi,nimic?!?...,ce face printesa?,puuupam
Alexandra,
am votat pe Mark
Chris[/red],
de acord ...,pacat...
Mindrete de Crinuta
alexandra_25 spune:
In primul rand multumim de urari....Asiza,Teutz,....
Multumim pentru ursulet.....a_deju,Laura,Bambo,Dandusa,Laura....
Impart jucariile cu voi......
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
marinelaf spune:
Buna dimineata
dianarus,anateo,laviniasanatate puiutilor, sa se faca repede bine.
ruxandra, bamboletta drum bun si distractie placuta.
dia felicitari pentru botez. Pina la urma a iesit soarele la Timisoara asa-i?
laura,alexandra v-am dat si noi cite 2 ursuleti (unul pt ieri si unul pt azi)
yagmur s-a racorit la voi si te-a apucat azi cheful de lucru ? Ne-ai promis ca ne scrii azi. Lucrezi si simbata? Ce face Luca?
dandusaaratati super amindoua, te pricepi nu gluma la facut fotografii artistice.
asizapapa Denis legumele?
M-am laudat cu Rares ca papa legumele cu pofta,ei bine nu mai maninca decit citeva ligurite. Sa vedem cum reactioneaza daca-l fac de ris, poate le vrea din nou.
Merg la culcare ca miine am musafiri. Stiti cine vine in vizita?
Socrela cu care ma inteleg tare bine ca stam la 70 de km de ea si vine in vizita de 2 ori pe an. Daca am sta mai aproape de ea ar fi jale. Imi face cite o faza si ea si cumnata de-mi vine sa le iau lape urma ele se fac ca ploua iar eu le iert dar nu le uit.
Merg sa ma antrenez.
Noapte buna.
Ktrinel spune:
bun, calul e armasar mare...si vad ca ii si plac papadiile din curtea mea, asa ca nu scap usor de el
m-am bagat pe calc sotului...vad ca e liniste ...Donia iar s=a dus sa numere delfinii...bambo pleaca la mare ...la dianocica tot cald...nu a ajuns racoarea si la capitala ?
ia sa mai incerc o briza din departare ...
Donia spune:
Ktrinel, nu mai da racoarea de la noi, ca ramanem fara! Si mie tare bine mi-a prins azi, ca e greu cu delfinii astia...
Adevarul e ca azi a fost o zi superba, caldut, placut, mai un vanticel... Si de placut ce a fost am alergat incolo si incoace sa ne bucuram de tot ce se poate si acum iar sunt rupta. Ma si distra ca toata lumea care pleca de la Marineland abia se tara catre masini, ba mai si faceam haz de necaz.
Poze n-am facut ca am uitat acasa aparatul de fotografiat, spre multumirea sotului...
Maine incercam o distractie cu ceva tisnitori de apa, poate mergem la Zoo la Niagara si acolo au si niste ape tisnitoare, ceva gen Waterpark dar la o scara mai micuta. Sa vedem cum ne trezim dimineata.
Ma duc spre un pat sa imi odihnesc oasele...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
doradora spune:
a mai aparut o precizare, din partea administratorilor site-ului unde e povestea sarei. stiti ce? toate ca toate, dar mie mi-a cam ajuns. mai-mai ca ma face sa imi para rau, desi copilul clar nu are nici o vina. hai sa fim seriosi acum, inca nu s-a demonstrat ca ar fi fugit cineva cu banii astia! in general imi displace sa fac bine cu de-a sila, si ma intreb cu ce sentimente o vor mai face alta data membrii dc urmatoarea data. ca se va lua legatura cu persoanele in cauza, e clar. dar de ce sa nu o spun, mi-a lasat un gust tare amar. si pt ce? pt ca sunt bancile inchise pana luni? mai stai, frate, pana se deschide banca, si dupa aia da cu parul!urat...
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
1 la mana: incredibil de urat. si respectele mele pentru marius.
a 2 a la mana: mai cald de atat de poate?
a 3 a la mana: problema mare....de cand am venit de la cta d nu mai adoarme decat in 30 de minute maraiala/chiraiala/urlete. nu vrea in pat, in carutz sus, in carutz jos, in carutz intermediar, la san, in brate, la alex, la mine, la joaca pe patura jos, in tzarc, in patul mare. am ratat vreun loc? a, nu l aplimbare, nu in parc, nu in masina. raspunsul e acelasi: o mare maraiala. cu un pic de tipete sau urlete. am zis ca o fi de la schimbatul locului-nu e. din dragoste de tz-nu e. frica ca se trezeste fara mine langa-nu e. partea nasoala e ca intram intr un cerc vicios, pt ca si eu sunt din ce in ce mai nedormita si incep sa nu mai atat de multa rabdare. rezulta ca ma enervez si mai mult pe mine de tuta ce sunt. deci si mai putina rabdare, si mai multi nervi...samd. in rest, e bine mersi. am aincercat sa il las nedormit. dupa ce a ratat 2 somnuri, statea in fund si i se dadeau ochii peste cap. si nu voia sa se lase. era horror. parca era bolnav. nu mai fac asa ceva ever. eu inteleg ca acum toate sunt interesante, ca intoarce capul dupa orice, ca orice ii distrage atentia. dar. cum fac sa ii arat ca si somnul e fun? ca e asa misto cand te trezesti... nu, nu vreau sa aud de lasa l sa urle pana adoarme. am incercat treaba cu rutina. care a si mers de altfel pana acum vreo 2 sapt. de atunci...d zeu cu mila....deci: ceva idei?
diana si david 03.12.06
Pentru Diana