Piticodromul de sept-oct 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Buna zanelor!
As putea studia si eu treaba cu dintii ca tot ati pomenit de ea; eu habar n-am daca i-a iesit vreo masea, oricum cei 16 dinti i-au iesit demulttttttttt. Eu nu prea stiu cand ii ies dintii, intelegeti voi ce inseamna asta.
In total trebuie sa fie 20.
Alinam, eu sunt miflorescu pe mess doar ca nu prea stau pe-acolo.
Drum bun si distractie la mare!!!
Ce ma enervezi ca pleci maine...![]()
Ruxandra, ce faci, esti mai bine sa inteleg. Nu ne-am vazut de un car de ani...
Jadi, bafta, sa fie usor!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Alinam distractie placuta la mare!!!
Aici cred ca vine iarna... Maine: Realfeel: 13°C High: 15°C si noaptea Realfeel: 3°C Low: 7°C 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Irina, uau. As schimba locul cu tine oricand pt. cateva ore 
Mihaela, fi'miu a fost sambata in militari, a studiat intens cum sapau aia pe apusului, cateva ore bune. Eu insa nu am fost in zona, de-aia nu am dat semn.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
marinela79 spune:
Buna ziua fetelor,
Noi avem 18 bucati de mestecatori,adica noua au inceput sa ne iasa molarii.Da,trebuie sa fie 20 pana la 2 ani jumate parca asa am citit si eu pe undeva.Ma bucur sa aud ca mai sunt mamici care se mai si detaseaza de cotidian,noi nu putem.Nu am fost la mare de 3 ani si nici in concediu tot de atunci.Acum avem viza in pasaport si in august vom pleca in sfarsit in Ca.asa ca poate vom avea o minivacanta pana ne dezmeticim.
IOANA,am zis eu ca merge greu dar am descarcat unul si a mers chiar repede.
O pup si pe Jadi care va naste curand.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Ioana75 spune:
Zino, de cite ori turuie Miruna singura in chineza ma gindesc la Banana ta, cum e ea vorbareata de mica
.
Marinela, felicitari pentru vize! Mai aveti atit de putin, ca tregbuie sa te apuci de bagaj
. Mult succes cu mutatul, si sper sa iti pui repede net in noua casa, sa ne dai vesti despre voi, cum v-ati acomodat.
Irina, bucura-te cit mai poti de frigul de acolo ca aici e jaleeee de cald.
Ma duc acasa sa-mi pun frontala sa numar dintii copilului
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
alinam spune:
Irina tine frigul acolo sa nu cumva sa vina la noi cand ma duk io sa imi scald
in mare :). Mai am o invitatie de mare la bulgari in august, cu prietena mea cu fiicasa si vladi, adika fara masculii din dotare ca ei muncesc atunci da nu ma prea incanta ideea ca ar trebui sa fiu "de servici" 24/24 asa acasa macar de seara de la 8 pana dimineata la 8 e tati de tura
la vladi.
Asha, am citit la odisee, hehehe se cam certa fetele pe acolo, Jadi a noastra e foarte optimista si in plus cica ele sunt mamici de iulie-august da au inceput sa nasca pe banda rulanta ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Ruxi nu se poate cateva ore... la cat sunt eu de disperata sa ajung acasa... te-as lega aici
.
Alinam am inteles... il tin aici... desi l-as cam trimite, macar pana la vecinii nemti
.
Marinela felicitari pentru vize si bafta multa!!! Spor la facut bagaje
!
Ioana
. Acum ca tot stau si gandesc "la rece"... as cam inclina catre ploaia lor decat catre caldurile insuportabile de la noi, dar sa ma mut cu toata familia
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
ancadm spune:
Gabi sa stii ca merg cu mare placere numai sa imi zici cum se cheama :0) Cit mai costa sa iti faci suvitze pe acasa ca aici las suta la frizerie si parca ma bate gindul sa incerc o frizura mai europeana?
Vreau sa va spun ca n-am mai fost de 5 ani acasa si am emotii! Trebuie sa merg prin magazine si sa cumpar diverse iar fetele mele nu coopereaza deloc! Monica una doua vrea sa se dea jos din carutz si tipa "NUUUUU" cit o tin plamanii cind intram intr-un magazin, iar Andreea pofteste tot ce vede. Sotul ajunge aproape de 7 seara acasa asa ca varianta sa le las cu el si sa merg singura cam cade...
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
ancadm spune:
La capitolul greutate cred ca noi stam cel mai prost...10.400 kg pe cintarul de acasa 
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
mary ilie spune:
Salutare tuturor!
M-am gandit sa mai scriu si eu una alta, ca tot n-am somn, de citit va citesc, da tot la ore d-astea dupa ce culc piticu.....
In primul rand, felicitari si din partea noastra proaspetelor mamici Anya si Valen, sa va aduca numai bucurii micile minuni, impreuna cu surioarele lor- iar sunteti in tandem![]()
Noi suntem bine, Andrei are 13,600kg si 90 cm, vineri ne-am cantarit/masurat, la picior poarta 22.E negru deja ca noi suntem toata ziua cu plaja, dar mai ales cu baia in piscina sau mare, mergem o zi da una nu .
Am renuntat la patut, dormim in patul de baiat mare, cu salteluta de la patut asezata strategic
, a cazut de vreo 2 ori, da nu zice nimic, se urca la loc si se culca![]()
Inca bem lapte din bibe, ca altfel nu bea deloc, inca mai avem pampers, ca nu vrem la olita...Casiana, credeam ca sunt singura care patesc asa, dar vad ca si tu
....Andrei se ascunde dupa perdea cand face kk, si il vad si il iau repede sa-l pun pe olita si plange si zice Nu categoric
uffff...nu stiu cum o sa facem sa-l dezvat de pampers
Mai nou am probleme la mare/piscina ca indiferent cate jucarii caram de acasa, tot ale altor copii sunt interesante.....problema e ca unii copii nu isi dau jucariile asa ca ne punem pe urlat, dam cu fundul de pamant, si zau ca nu stiu cum sa-l dezvat, ca nu intelege ca nu e a lui...jucariile lui le da oricui, n-are nici o treaba....
dati-mi o idee, ce sa-i fac? azi eram cat pe ce sa plecam acasa din cauza circului pe care-l facea pentru o jucarie rupta a unui copil
Avem 3 seturi de jucarii de plaja, varii dimensiuni si culori,masinute de plaja, forme de nisip, barcute, colaci, mingii, etc.....dar nuuu...azi vroia un robotel de plastic, fara picioare saracul
Mary si
Andrei(29.09.2005)