Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

jadi, nastere usoara, ca mai ai un piic!
Irina, hai ca mai ai putin, iti tot vad AMR-ul pe mess
drum bun spre casa!
Gata, ma duc la somn.
Sper sa reusesc sa scriu mai des, dar stau prost cu timpul.....

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Felicitari, Anto pentru micuta Sonia! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Noi am fost la mare in week-end si a fost super. Am stat in Cap Aurora, nestiind ca plaja e naspa, asa ca am facut plaja in Jupiter. Sambata a fost apa sloi, insa Ioana nu voia numai in piscinuta, ci si in mare, asa ca am lasat-o cu picioarele la mal. Duminica, apa a fost super si am bagat-o cu totul. I-am luat barcuta si colac si a fost extaziata. Mergea pe strada si zicea "baie, o, baie, o, baie". Am avut noroc ca a fost o furtuna f. urata sambata, dar s-a oprit in Olimp.
Acum m-am itors la munca si pana pe 21 iulie cand plec la mare trebuie sa termin o gramada de situatii.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata slabanoagelor .

Eu sunt pe baricade, nu am inceput de fel bagajul, azi ma gandesc ca e musai sa il fac, nu de alta maine nasc .
Alina vad ca ne citesti constant, oare inconstientul il spune ca e timpul? Normal ca sunt optimista, voi ma stiti pe mine ca sunt cu zambetul pe buze mereu si cu chilotii in vine . Ne mai certam pe dincolosha si uneori recunosc ca am partea mea de vina dar eu sunt adepta unei vorbe bune si a optimismului decat sa stau sa ma sperii si sa ma plang la fiecare 5 minute. Odiseea pe care am trait-o cu voi nu a fost asa de panicoasa .

Va multumesc de incurajari si maine totul va fi bine, asa mi-am promis!

Vlad e ok, astept cu un pic de teama, marea confruntare cu fratele lui! Pana una alta a invatat sa se smiorcaie de fiecare data cand nu ii convine ceva, nu plange dar se vaicareste , smecher copil!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Jadi, maine? Uau... Tin pumnii sa fie bine totul, nastere usoara, recuperare rapida, un Tudor sanatos si mancacios si o intalnire fara peripetii cu fratele Vlad! Am zis bine? Bagajul il faci in juma de ora maxim.
Mary, Matei e din categoria alora care nu dau jucariile , dar sa stii ca si noi am plecat din parc de cateva ori pt. ca mai veneau copii care se infigeau in ale lui si el se punea pe urlat. Asta e, incerc incet incet sa-l fac sa mai dea si la altii, de vreo 2 zile parca e mai bine in sensul ca doar s-a uitat urat, nu a inceput si sa planga, cand a venit o fetita si s-a urcat pe tricicleta lui. Ce frumos ca va duceti la plaja in fiecare zi.
Nicole, cat de aglomerata era plaja?

In w/e vreau sa plec cu sotul pe undeva, fara copil, si ma gandeam sa incerc marea romaneasca. Eu nu am mai fost pe litoral aici de vreo 8-9 ani, asa ca va rog recomandati-mi o zona ok.

Gata, ma duc sa fac mancare la copil

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Locca era super aglomerat!

Jadi, bafta multa maine!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutare!
Irina, mai sunt doar 3 zile nu?Cred ca abia astepti sa vi acasa.Vai da ce baiat mare ai, auzi sa manance cirese ca oamenii mari, nici nu-l mai recunosti cand ajungi acasa.Banuiesc ca o sa primeasca multe jucarii.
Ruxandrala capitolul dinti si masele Alexia e un caz special.I-au iesit primii dinti la 1,2 ani(ultima din grup).I-au iesit 4 dinti si 4 masele,desi normal era sa-i iasa mai inainte 8 dinti si apoi cele 4 masele.Inca nu are incisivii laterali.Se pare ca ii ies odata cu caninii ca sunt unflate gingiile.
Marinela ce putin mai aveti!Spor la bagaje!
Maryce norocos trebuie sa fie Andrei cu marea asa aprope!
Sa stii ca si Alexia da toate jucariile copiilor dar daca vede una la alt copil e musai sa i-o dea ca se pune pe urlat si chiar daca copilul ii da jucarie si se joaca cu ea nu mai vrea sa i-o dea inapoi.
Nicole ma bucur ca v-a placut la mare.noi plecam pe 6 iulie.Zici ca era aglomerat?
, Deni mai ai un picut.Imi place ca esti optimista.Sa ai nastere usoara si refacere cat mai rapida.
Bafta multa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am uitat, fetelor nici eu nu va am pe toate in lista de mess asa ca va poftesc la mine in lista.
Id-ul meu este alexuta_elenuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare

Asa degerata cum sunt intru sa ma bag in seama putin . Aici ploua si cred ca sunt maxim 12 grade afara . Sper ca la Paris e mai frumos ca altfel vai de vacanta Cristinei .

Mary . Ce fain de voi... toata ziua la mare [ala care viseaza cu okii deschisi].

Jadi nastere usoara, bb sanatos si mancacios! alea, alea...

Casiana asa ma gandesc si eu ca am lasat un bb acasa si gasesc un baiat mare. Sincera sa fiu nu am luat prea multe jucarii, mai mult hainute (o sa topai pe valiza sa o inchid ). Tot ce imi placea era mult prea voluminos si cum am de schimbat avioane nu ma incumet sa car cutii imense dupa mine.

Pot sa ma dea astia afara ca eu asa mult nu mai plec de acasa. Am zis!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Jadi, spor la treaba maine si sa-i dai lui Tudor un pupic si din partea noastra !

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Hop si eu! Bau!!!!

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput