*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mai, e nu gasesc nici pace codul ptr trusa de machiaj Cel de pe prima pagina nu merge.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am fost la posta si s-a uitat aia pe avizele de pe 20 incoace si nimic, ciudat e ca mie pana acum imi veneau in 10 zile scrisorile...acum nu stiu ce s-a intamplat. Sper sa ajunga, altfel ma oftic rau, nu de produse, ci de sacul izoterm.
Ciudat..pana acum n-am avut probleme, am doar o comanda lipsa, data de pe contul mamei, dar asta de acum e de pe contul meu unde mi-au venit toate.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

madau hai mey ca sunt o gramada carora nu ne-a venit coletul. Eu sunt optimista

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

buna fetelor !

Nu stiu daca stiti deja, dar in Franta, soldurile de vara incep pe 27 iunie, deci peste cateva zile. In principiu ar trebui sa se aplice si la LR, deci cele care vreti sa dati comenzi, poate asteptati cateva zile sa beneficiati de reduceri...

Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Adina mersi de raspuns.
Petaluda ai dreptate, un prieten din Franta mi-a zis ca a primit prin posta ca incep reducerile din 27 iunie pe laredoute. eu mai astept 2 zile, pana atunci caut ...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nushulica, multumesc!

Comenzile mele au fost din 12, 14 si 15 si aviz am primit in 22.
Codul l-am luat de pe http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?s=5249c2bd07392ae42f401a81a844abfe&showforum=15

E interesanta geanta cu bile , e micuta, are o forma cam scofalcita, probabil ca umpluta va arata mai bine, e de mana, nu poate fi pusa pe umar. E interesanta, deosebita, haioasa- asta e cuvantul...

Indragostita sunt de geanta cu cap de mort si de tricou. DE puloverul cu decolteu in V in fata si spate si de rochitza neagra care daca mai slabesc mult imi va fi mare...

Daaaaaa, desigur ca ma duc cu ele la scoala .

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Clau dar nu ne pui te rog si link-uri la ce ai comandat?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io zic ca ptr mine e clar..dau la pierdut si coletul din 13..pai intodeauna mi-au venit in max 10 zile..acum deja sunt 12 si nici un semn, am vazut ca si Claudia a primit aviz in 22 ptr cele din 14, 15.... Nu mai sunt asa optimista...noroc ca nu era valoarea mare..sper sa n-am surprize si cu cel din 19 iunie. Astept sa apara ala, apoi sa vezi ce ma iau de galci su Sabine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

soanso - Anca, multumesc!

Adina, nu mai pun, am pus linkurile in ziua in care am facut comnada... sunt cu piticii acasa..

Mada, fii optimista, o sa vina! Eu am dat 2 dintre comenzi pe numele si adresa tatalui meu, eram sigura ca nu vot veni pana sambata cand plec din nou in vacanta (de data asta in 2 doar ) si am avut marea surpriza sa fi venit coletele cu o saptamana in avans...6 zile pana la intrarea in tara...wow...record!!!!

Edit: ma mai facui de o comanda Stiti ca imi blocasera vreo 16 euro de cam 1 luna si acum am pus cateva chestii in cos sa verific daca mi-au deblocat banii, am simulat o comanda si...surpriza!!!!...mi-a luat-o!!!!
Iata ce am comandat:
- Cabas TIPSTER femme (ala roz cu fetitza desenata)
- Les 2 ceintures sangle en gros grain (cele ieftine de 3 euro)
- T-shirt col V LA REDOUTE ESSENTIELS (orange+alb)
- Débardeur imprimé TIPSTER femme (alb - cu fetitza desenata, aceeasi ca la geanta)
Toate sunt de la TTBA, macar daca azi e ultima zi, sa stiu o treaba si sa nu-mi para rau!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

bon soar,
am primit si eu comanda din 13.06 .
sacul izoterm merita!!!!!!!!!!!!!

geanta asta e de toata jena,dintr-un material subtireeeeeee ,parca e musama,ma derutat mult faptul ca pe alb era aproape 27 euro si ziceam ca la 11 euro pe negru merita,dar m-am inselat.

http://www.laredoute.fr/vente-sac-souple-femme.aspx?productid=324117366&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1

am mai avut geaca de ploaie pt sot pe care a vazut-o inainte deci ii place.
http://www.laredoute.fr/vente-le-coupe-vent.aspx?productid=324079413&documentid=321407&categoryid=23112008&single=&hasnext=1&hasprev=1

claudia ,concediu in doi???

SOSO

Mergi la inceput