*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

soanso de cand e avizul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

claudia merci mult da vad ca n-ai de gand sa te opresti n-ai nici 24ore de cand te-ai intors si deja ai bagat comanda sa stii ca geanta roz e super am purtat-o deja de catev ori si au fost cateva capete intoarse dupa geanta asta e deosebita

mada hai nu dispera trebuie sa apara si coletele noastre al meu e din 14 si 15 am,,,la noi n-au disparut colete niciodata, n-au cum sa dispara acum acu stiu ca aberez dar zi-mi cumva ai fost azi prin iasi la kauffland??ca am vazut pe cineva care semana prea tare cu tineam luat-o razna sau chiar esti in iasi?

soanso eu am vrut sa iau geanta aia pe negru dar fix la asta m-am gandit ca o sa fie o musama naspa si am zis mai bine nu si vad ca bine am facut

hai ca astept si eu cu voi pana pe 27 si asa nu mai comand pana nu primesc comenzile date deja ca incepe sa-mi fie frica poate nu ne mai trimit astia marfa si ne trezit cu panaramele alea de cecuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nushulica, nu stiu cum e geanta roz (de-abia am comandat-o ) da aia gri cu cap de mort e suuuuper!!! Da pe mess de ce nu esti?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

nushulica, nu stiu cum e geanta roz (de-abia am comandat-o ) da aia gri cu cap de mort e suuuuper!!! Da pe mess de ce nu esti?

acum sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by felicia74

soanso de cand e avizul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Felicia ,nici nu m-am uitat la data ,m-am grabit sa prind posta deschisa!

nushulica ,nu stiu daca sunt pe LR genti din piele da eu sigur nu mai comand genti.

SOSO

Mergi la inceput

am vazut si ceva din piele dar nu cred ca merita banii ...mai bine luam de aici...astea din coton merg cum sunt cele cu fetitza de la tipsersau cea cu bile macar is moka

eu iar am mai schimbat cate ceva prin cos dar tot plin estemaxim acum daca vad ca nu baga reduceri o sa dau comanda si la pretul asta numai sa vina cele vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca123 spune:

Puteti sa-mi dati si mie mailul lui Sabine? Am masurat blugii pe care i-am primit eu si au entrejambe 72cm si bas 26cm iar pe site scria ca au 84 cm si 16 cm, se pare ca am primit cu totul alti blugi poate i-as purta ca blugi 3/4
Le-am facut poze si pun link-ul mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

fetele, e oficial..pe 27 incep reducerile
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=32022221&omniturecode=0010934RM093526940934
pacat ca produsele apar la pret intreg...era fain sa fi stiut de azi cat e procentul de reducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by raluca123

Puteti sa-mi dati si mie mailul lui Sabine? Am masurat blugii pe care i-am primit eu si au entrejambe 72cm si bas 26cm iar pe site scria ca au 84 cm si 16 cm, se pare ca am primit cu totul alti blugi poate i-as purta ca blugi 3/4
Le-am facut poze si pun link-ul mai tarziu

Pai reclama direct pe site, asa mi se pare normal. Doar nu s-o ocupa ea de toate problemele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Raluca, scrie pe site, la rubrica de "aide & services"
Sabine ne-a precizat ca pt urmatoarele contacte sa scriem pe site

Mergi la inceput