*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor frumoaselor,
isi face cineva pomana sa bage un post recapitulativ cu coduri mai recente???

hai ca dau o maaaareeee si receeeee!!!!

pai chiar credeati ca nu pandesc ca sarpele din umbra???
aici sunt, dar nu prea am parale zilele astea....

nushulica, cum e peria velform mey draga????

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca123 spune:

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by catutza

Claudia , bine ai revenit Vrem pozeeee, dar intai sa-ti revii. Si apropo de poze eu inca astept poze cu sifonierul tau....

Acum vazui...Multumesc mult! Dar poze cu dulapul nu prea am cum sa fac, daca il fotografiez cu usile inchise, cum are numai oglinzi, o sa ies eu facand o poza... Daca il fotografiez cu usile deschise o sa vedeti juma de LR

Vad ca TTBA tot acolo sunt...nu a disparut nimic...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

quote:
Originally posted by addya

fetelor frumoaselor,
isi face cineva pomana sa bage un post recapitulativ cu coduri mai recente???

Adina si Razvan

Si eu ma gindeam ca la asa un topic pus la punct si activ e pacat ca a ramas lista aia veche de coduri pe prima pagina, mai ales ca s-au tot vehiculat alte coduri, valabile. Eu o sa vad ce coduri am care mai functioneaza si o sa le scriu (desi le-am mai scris in alte postari), dar nu stiu sa le pun pe prima pagina.

Fetele rockerele, am dat in benga cautind geanta cu cap de mort. Dati si voi un link ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iote na..ca o aveam eu in cos

http://www.laredoute.fr/vente-cabas-tipster-femme.aspx?categoryid=16751259&productid=324118364&documentid=207607

Bagati si voi ce coduri noi mai aveti va rog si le pun eu pe prima pagina...n-am mai avut timp sa ma ocpu de lista e drept, ba am fost plecata, ba a fost piticania bolnava. Bine ca acum si-a revenit, tare ne-am speriat cu ea. Multumiri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

quote:
Originally posted by madau

Iote na..ca o aveam eu in cos

http://www.laredoute.fr/vente-cabas-tipster-femme.aspx?categoryid=16751259&productid=324118364&documentid=207607

Bagati si voi ce coduri noi mai aveti va rog si le pun eu pe prima pagina...n-am mai avut timp sa ma ocpu de lista e drept, ba am fost plecata, ba a fost piticania bolnava. Bine ca acum si-a revenit, tare ne-am speriat cu ea. MultumiriMadau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

Mersi frumos, Madau, puteam s-o caut eu mult si bine ca nu dadeam de ea...

Eu am acum un pic de timp si asta fac, verific care din codurile folosite sau incercate de mine mai sint valabile. Va dau de stire.

Mergi la inceput

Am primit mail de la Kiabi, miercuri, pana la 80%- incep REDUCERILEEEEEE!!!!

Mergi la inceput

Pai si aia de la Kiabi livreaza si in RO, am scapat eu ceva?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Si de LR...... http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=32022221&omniturecode=0010934RM093526940934 Miercuri incep soldurile!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Pe asta l-am primit si eu de dimineata...pana acum am umplut la cos

Mergi la inceput