*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Madau, sacul izoterm este incapator ca sa-ti faci treaba cu el, dar gol nu ocupa spatiu, o sa fie scrisoare precis.

Felicia, trusa de machiaj e gratis, cadou, stiu ca a mai primit-o cineva, a pus si foto cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Madau, cred ca-ti vine ca scrisoare. SAcul e incapator dar vine turtit, la mine a ajuns ca scrisoare.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
si eu astept reducerile, am ceva in cos, sper sa le reduca din 27. Daca am putut sta pana acum fara sa comand, din cauza de CI si card, mai astept 2 zile.
intrebare de la o incepatoare ca mine:
ce inseamna fdp?
si spor la cautari.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Ioana- din cate stiu eu (dar nu sunt sigura) fdp este taxa da ambalare si este 5 sau 6 euro indiferent de valoarea coletului.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ce parere aveti comanda asta vine colet sau scrisoare?

quote:
JUPON BEIGE 38
TUNISIEN BEIGE 38/40 1
DEBARDEUR 3 BRETELLES JAUNE + BLANC 38/40
LOT DE TEE SHIRTS orange + rouge + bordeaux 102
GILET ROUGE 86 1
LOT DE DEBARDEURS anis + blanc 102
Lot de 2 tee shirt fille prune + anis 102
PANTACOURT FRAMBOISE 0 1
DOSEUR TRANSPARENT 0 1
Lot de 7 culottes assortis 86/94
TEE SHIRT IMP VERT + UNI BEIGE 38
SOUTIEN GORGE AA TRIANGLE BLANC 85B
GLACIERE CAMPING BLEU 0 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu stiu, feli, ca io n-am primit nik pana acum...
voiam sa intreb cum masoara astia sutienele? ca vad ca ti-ai pus un 85. si daca tu porti 85, io cred ca port 10005

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am culcat copiii! Ufff! Ce bine e acasa. Am luat azi de la posta toate 3 coletele comandate inainte sa plec la mare, au venit incredibil de repede...

geanta de paie cu bile e foarte haioasa (nushulica ), geanta cu cap de mort (multumesc, nushulica pt pont ) si tricoul asemenea sunt dementiale, imi plac tare mult.

Multe tricouri f misto, sunt multumita de toate, rochita neagra de 19 euro (in sfarsit o rochita neagra simpla cum imi doream de mult ), o fusta ok, 2 perechi de corsari...nu mai stiu...tzoale...

Cadou: 2 genti izoterme si un platou de tort cu paleta, 6 farfurii si 6 linguritze- cred ca nu au mai avut setul de tacamuri colorate (ca pe ala il pusesem cadou).

Pot sa concluzionez ca dupa cateva luni de comenzi am inceput sa "cunosc" produsele si marimile si sa nu mai dau rateuri...

Cat dorm copiii sunt pe aici, ma apuc sa va citesc din urma, de la capitolul trecut!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

felicia, cred ca iti vine scrisoare... ca si eu am avut multe hainute, si tot "scrisoare" am primit (de fapt o punga umflata bine )

Eu inca sper sa imi ajunga pana joi (28) comenzile date in 19... ca imi trebuie geanta izoterma ca trebuie sa plec la drum (cu trenul) cu bebe si sper sa fie buna de ceva

Coletele vin mai tarziu? ca intr-o comanda (am 2) am cuvertura si lenjerie de pat, si aia cred ca vine colet... Sacul totusi cu cealalta comanda, care are numai haine, nu multe...

Catusha: 4 lenjerii?! Ma bucur ca esti multumita, ca aveam si eu emotii pentru a mea...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Fetelor, voi ati avut vreodata curiozitatea sa va adunati voi (pe hartie sau cu calculatorul)preturile produselor din cos?Eu am avut-o si adunate toate produsele mi-a dat o suma mai mare cu vreo 1-2 e decat au socotit ei cu fdp cu tot.Si asta se intampla atunci cand sunt mai multe produse in cos.

Diana-mie comanda primita sub forma de colet mi-a venit in vreo 15 zile iar "scrisorile" in 10 zile.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Diana eu am si cana gradata. Or intra atatea intr-o biata scrisoare?

Edit: mie coletele imi sosesc in 10 zile. Cel de acum nu respecta regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

claudia bine ai revenit in primul rand si sa-ti fie de bine concediul

merci si eu de pontu cu gentutza cu bile...numai ca eu inca n-am vazut-o inca n-am primit coletul...tu in ce zi ai facut comanda??ca eu am din 14 15 si 19 si n-am primit nici pe cea din 14

si inca ceva ce cod ai folosit pentru tava de tort cu paleta???zi sa bag si eu

edit: daca tot sunt dementiale te duci o data cu ele la scoala??? cu cele cu cap de mort

Mergi la inceput