Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by tzuna

ELYANNE- tu cum procedezi?

Nu prea stiu ce sa-ti raspund pt. ca eu nu le-am luat lapte (de-al meu) afara niciodata... Doar lapte praf, cand stiam ca stau prea mult si poate sa le fie foame... de vreo 2-3 ori. Si asta il iau nepreparat... apa carda, in gentuta termoizolanta si masurile de lapte in cutiute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

kmi da' de ce vrei sa iei pastile?
Eu n-am luat la mandra cand am terminat cu alaptatul, pt. ca am ramas cu lapte mai putin usor-usor... Si n-a fost cazul de pastile... Incearca sa nu te mai mulgi... doar atunci cand se intaresc sanii... cat mai rar... si o sa iasa din ce in ce mai putin... si te opresti la un mom. dat... cand vezi ca nu ti se mai intaresc sanii...
Am inteles ca au si tot felul de efecte secundare nasoale... dureri de cap, stari de voma, stare de rau in general...
Asta-i parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Eliane, de intarit sanii noroc bun...sunt tot moi si ma gandesc ca nu mai e lapte si daca mulg ,pt ca ea nu se mai oboseste pt cativa picuri, iasa ceva 30 sau 50 din ambii, eu i-as mai da daca a r mai fi; in legatura cu pastilele asa am auzit ca ar fi bine ca nu cumva sa ramane lapte prin canale... stiu ca nici sora mea cand a terminat cu alaptarea nu a luat pastile;

azi a mancat 610 ml dupa calculele mele si ieri 570 ml, incet incet creste si ea cu cant de lapte

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Selene, felicitari ptr primul nepotel. Sa creasca mare si sanatos si sa o traga de codite pe Mariuca

Kmi, adica cum Timi nu sta cu capul pe perna si nici nu doarme pe perna...ii pui perna?
Raresu nu se ineaca, nu l-am intrebat de ce, i se mai scurge lapte pana in urechi uneori cand nu isi fixeaza tetina bine in gura da remediem rpd situatia. Are tot timpul bavetica sau ceva pe el ca sa nu se faca papa lapte peste tot. Si il tin cu un f mic unghi inclinat, ori pun picioarele pe mingea aia mare ori le ridic singura.

Riloasa, fa pozele mai mici si pune una ca m-ai facut curioasa

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Cutia izolanta nici eu nu is prea incantata de ea... 1 ora 2 a tinut cald apoi s-a racit ceaiul in ea si acu am avut surpriza sa vad ca nu imi incap biberoanele mai mari

Eliana, si mamicile la bebe nr.2 cat timp mai curge din sani...chiar si asa un pic? Io nu mai alaptez de v'o luna si tot mai scot o picatura 2 cand fac dus. Nu ma deranjeaza...doar de curiozitate intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Intru si eu repede inainte sa fug la culcare. Am avut o zi solicitanta , a fost tare matzaita bebelina mea si m-a determinat sa ma mobilizez si sa ies afara si pe seara. Imi pare rau ca suferiti de caldura, la noi a fost foarte bine azi, chiar am imbracat-o cu un body cu maneca lunga si pantalonasi.

Doina, am citit pe la mamici de ian-febr. ca iau METROCLOPRAMID si are efect imediat fara sa-l afecteze pe bebe. citeste putin pe net poate gasesti mai multe detalii. Nu bea atat de multe lichide, doar 2-3 litri, insa trebuie sa mananci consistent.

Arissa, tare draguta printesa ta in rochita, mandra foc.

carmenefr, please trimite-mi si mie reteta ta de tiramisu, poate ma apuca din nou bucataritul, ca inainte sa nasc eram tare gospodina

Plec la culcare ca nu mai pot, noapte buna.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Roxi , nu folosim perna doar un finet impaturat sub cap , daca ii mai curge din gura sa nu murdareasca tot; tot serios e Raresu?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Avem 2 lunisoare

Multumim fetelor pt. urari si noi dorim de asemenea multa sanatate tuturor bebeilor!!!

Luni facem si noi vaccinul,cele care a-ti trecut prin asta cum au reactionat bebeii vostrii? Tot luni ne si cantarim ,sper sa nu rupem cantarul.

Arianna rade si gangureste in hohote imi vine sa o mananc,dar s-a invatat numai in brate cu bunicii care o rasfata,iar cand raman doar eu cu ea....offf nu pot sa fac nimik,stau si ma joc cu ea.

REBIANA scuze de intarziere dar nu am reusit ieri sa intru,iti doresc toata fericirea din lume.

lauramarde arianna (20 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Da trimteti aici reteta de tiramisu ca ma faceti sa salivez daca mai vb mult de ea

Kmi, Raresu nu e chiar serios..rade dimineata si cand il mai giugiulesc. In hohote nu a ras pana acum.....si cand vede pe cineva nou mereu e incruntat. Dar per total nu mai e asa morocanos.

Lauramar, dupa vaccin unii au plans altii nu au avut nimic, unora li s-a administrat antitermic preventiv. Depinde de ce vaccin faci si de copil. La noi e vacinul de la stat sau altele luate din farmacii. La cel de la stat sunt ceva reactii: plansete, copii maraiti sau chiar f plangaciosi si febra eventual. La cele din farmacii fetele zic numai de bine.
Bafta la vaccin si sa nu aveti pb dupa.

Sunt zile in care sunt varza, ca cea de azi, nu stiu ce m-a obosit da is terminata. De fapt stiu, Rares, iar a fost mofturos de la 6 azi, parca vroia numa in brate, si am si aleergat si cu el prin oras, si seara i-am facut toate cele singura ca ta-su o avut treaba. Imi vine sa fug. E abia miercuri si weekendu asta ne paraseste tata asa ca voi fi non stop cu rares de gat pana vinerea viitoare(io in weekend nu mai stiam de copil, se ocupa tata-su de el sa ma racoresc si io).
Nah, ca mi-am varsat si io ofu.... ma bag sa ma culc...
Ah...si mai am si o multime de lucru....si parca nici acolo nu imi iese nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ROXANICI mersi de raspuns,aici nu am alternativa sa-l cumpar se face la centrul medical de unde apartinem sper sa fie totul bine.

lauramar de arianna

Mergi la inceput