Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
madaluta spune:
Pt k alexandra si mark ne-au facut pofta de piscina si pt k afara este prea cald k sa putem merge la mare...ne-am gandit sa intindem piscina in baie si asa am facut...Puteti vedea aici ochi albastri in piscina albastra, in baie albastra....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Laura13 spune:
momentan nu merge situl..., eu l-am votat dimineata. va tin la curent.
aka, multumesc de idee, dar pt ca am trecut linkul la semnatura nu cred ca are rost, stai linistita ca scriu eu 2 vorbe pe fiecare pagina ca sa apara linkul
madaluta habar n-am!
aka tantum verde... mi se pare a fi pt adulti... exista special pt bebe? oricum multa multa sanatate!
flore bine ca ati gasit cauza.... mai am un pic si il culc si eu pe jos! daca si la noi o fi de la caldura (desi nu cred)!
fulguletilor care fac azi 6-7 luni!
la toata gasca!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
desiree spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
vreau si eu pareri si sugestii pt ca oana inca nu manca fructe.. si sa va zic de ce... noi programul de masa il avem asa:
ora 7 - 130-180 ml lapte
ora 13 - 150-200 ml lapte cu cereale
ora 18 - 130-180 g legume piure
ora 22 - 180-250 ml lapte
mai mult de 4 mese nu-i pot inghesui sub nici o forma
dimineata, intre 7 si 13 nu o pot face sa bage nimic in gura in afara de ceai, nici macar o lingurita de fructe
intre 13 si 15 doarme, iar intre 15 si 18 daca ii dau fructe nu mai manca legumele la ora 18 .. dupa legume nu vrea fructe, sau ia cel mult 5-6 lingurite, ca deh, e cu burta plina
am incercat sa-i bag fructe in biberonul de lapte de seara, nu agreeaza ideea, il scuipa
suc de fructe nu bea
in concluzie, eu zic ca Oana ar manca fructe numai ca ma-sa ii asa de batuta-n cap ca nu stie cum/cand sa i le dea
va rog ziceti-mi cum sa fac, pliiiiz
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
amesteca-i putin mar ras cu legumele, si creste progresiv cantitatea, apoi poti sa incerci si cu alte fructe..nu cred ca va refuza, ca marul indulceste legumele..mai incolo poti incerca sa ii separi legume de fructe, dupa ce se va obisnui cat de cat cu gustul
sau poti sa incerci borcanse HIPP sau NEstle, sunt gustoase...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
bamboletta spune:
Madaluta- piscina voastra
Dia-la masa de la ora 13 nu vrea fructe cu cereale?
Daca rezolva tati treburile pe aici sapt viit pe joi vineri plecam la mareeeee uraaaaaaaaaaaaaaaa iuuuuupyyyyyyyyyyyyy abia astept
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Pt k alexandra si mark ne-au facut pofta de piscina si pt k afara este prea cald k sa putem merge la mare...ne-am gandit sa intindem piscina in baie si asa am facut...Puteti vedea aici ochi albastri in piscina albastra, in baie albastra....
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
SUPER SUPER SUPER! desi e o intrebare super stupida... nu e frig in baie, nu?
noi am facut asta, asta si asta azi. mai vedem maine ce ne iese!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
madaluta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
vreau si eu pareri si sugestii pt ca oana inca nu manca fructe.. si sa va zic de ce... noi programul de masa il avem asa:
ora 7 - 130-180 ml lapte
ora 13 - 150-200 ml lapte cu cereale
ora 18 - 130-180 g legume piure
ora 22 - 180-250 ml lapte
mai mult de 4 mese nu-i pot inghesui sub nici o forma
dimineata, intre 7 si 13 nu o pot face sa bage nimic in gura in afara de ceai, nici macar o lingurita de fructe
intre 13 si 15 doarme, iar intre 15 si 18 daca ii dau fructe nu mai manca legumele la ora 18 .. dupa legume nu vrea fructe, sau ia cel mult 5-6 lingurite, ca deh, e cu burta plina
am incercat sa-i bag fructe in biberonul de lapte de seara, nu agreeaza ideea, il scuipa
suc de fructe nu bea
in concluzie, eu zic ca Oana ar manca fructe numai ca ma-sa ii asa de batuta-n cap ca nu stie cum/cand sa i le dea
va rog ziceti-mi cum sa fac, pliiiiz
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
darius manaca doar daca sunt in combinatie cu biscuiti dulci...altfel sa nu vada fructele sau sucul de fructe...
de aia tot intreb eu de biscuiti
Fug k s-a trezit..Dupa baia in piscina a dormit 3 ore!!!!!
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
a_deju spune:
madaluta, super idee!! sa stii ca fur patentul :) n-avem psicinica inca, dar .. in caz ca gasesc una in care sa incapa motanu' la fel de bine, bagam :) sper sa n-o inunde pe tante de dedesubt :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
hai ca am pus si un filmulet
in loc sa dorm....
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
a_deju spune:
apropo de biscuiti, in afara de cei de la milupa, care de fapt sunt un fel de fulgi, toti contin gluten, si au cam aceeasi compozitie... diferenta ar fi de marca si de pret.. normal ca esti tentat sa cumperi unii care stii ca-s speciali de bebe (ulker, sau nestle...) dar tare cred ca in esenta..cam toti sunt la fel...
motanu' s-a bagat deja intr-un maia, s-a declarat foarte incantat.... recunosc ca degustarea a fost involuntara, ca ma-sa baga la ghiozdan, cu ochii beliti in teveu, si n-a prins hotomanu' in actiune :))) l-am vazut insa cand avea morfoleala si-n par, si-n urechi, si-n nas...... super imagine :) ce mai sa spun, din propria experienta, este ca inecatul cu firmituri este exclus... asta pt ca nu exista firmituri, la cat ling la ei pana se desprinde cate-o bucatica, care e atat de moale si umeda, ca zici ca-i un cocolos de la cereale (cu care.. e deja obisnuit :))) )........
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Lavinia_P spune:
Sal'tare
Dia,eu ti-am admirat sotul ,de cand l-am vazut in poze mi-am zis ca pare o persoana de nota 1000!Si cand ai povestit cum ii era Oanei dor de el mi s-a confirmat!
Al meu sot...mai bine nu mai zic nimic.
Ce nu gasesc si eu un tatic asa prin parc?!
De ce nu ii dai fructele la 13.00 si cerealele seara?Noi asa facem.Si daca nu iiplac pune si in fructe o masura de cereale si ii dai cu una mai putin seara.
Madaluta,trebuie sa-i skimbi piscina..i-e cam mica.
Laura,am votat ieri,l-am admirat pe Dani ca tare frumos s-a facut.V-am luat-o inainte..Noi deja ne taram ca soldatul in transee si din cand in cand incercam si in 4 labute.Cam pica in nas..dar in fiecare zi parca se perfectioneaza.Deja stie sa mute cate o manuta in fata,dar nu le coordoneaza cu genunchii.
Mor de invidie ca veti avea mingea aia si inca ceva pe deasupra.
Bambo,te invidiez..Socrii ne-au propus Antalya,dar mi-e frica sa maduc asa departe!
A_Deju..8800 si 80cm?.Noi cu 7400 si 67 suntem pitici.Si cica suntem mai mari.
Dandusa..mama ce realizari! Casa,croaziera cu iubita si Crinuta,eventual bb 2...te inteleg ca esti euforica!Mult succes si distractie maxima.
Cand povestesti de Crinuta parca spui de Mihaita..tot asa face noaptea si suzeta s-a gandit el acu ,la 6 luni, ca e buna.
Porumbita,sanatate lui Mario!
Tuseste..cam o data la juma de ora ...Tre sa fac programare la pediatra.
"minunea mea"