Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Am venit de la vaccin, la cintar 7450 g deci tot categoria musca sintem tot e bine ca eu am crezut ca nici la 7 kg nu sintem.
Pentru constipatie nu am primit nici un leac decit sfatul sa scoatem orezul din masa de cereeale.
De asemenea Fe nu am primit nici vreo trimitere la analize.(nici Rares nu a facut analize de nici un fel). Am fost cu el doar la ORL si la ortopedie.
Dia incearca sa-i dai Oanei cerealele amestecate cu fructe daca le accepta asa sau da-i cerealele in biberonul de lapte seara si fructele la ora 10.
Rares papa prima data fructele si pe urma ii dau cereale asta cind papa. Daca nu mai vrea cereale dupa masa de fructe ii bag seara in biberon 2 masuri de cereale.
Multumim pentru urari -ici si La multi ani tuturor fulguletilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca mi-am adus aminte.. roxanica, da, i-am dat banana motanului..nici nu mai stiu de cand. cu siguranta nu e ceva cu care sa ma laud, dar..jur ca habar n-aveam ca e alergena..... oricum, vin cu intariri in a zice ca "da, i-am dat", dar in nici intr-un caz in a ridica vreun stindard de genu' "faceti ca mine, ca nu se intampla nimic"....
pe de alta parte, para e printre primele fructe recomandate, chiar imediat dupa mar, iar copchilul din dotare s-a umplut de bube in secunda doi... si pun pariu ca daca ne punem rabdarea la incercare, sigur gasim un copil care a facut reactie chiar si la morcov... important e sa fii constient de ceea ce bagi in gura copilului, si sa fii cu bunghiu'.. la primu' semn ciudat, scos alimentul, si mai incercam...da' ceva mai incolo :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

bai... i-am pus motanului tavita la scaunul de masa.... minunat!! e incantat!! a mancat super bine, cu teveu' pe cartoon (..eu sunt fan, tre' sa recunosc, deci copchilu' n-o sa aiba probleme cu mine la astea... am prins niste johhny bravo, toata colectia de "eds", acu' urmeaza powerpuff grils... super!!!), acu' roade o manuta de la primii pasi, isi mai trage alte jucarioare insirate pe tavita,
mai baga un ochi la desene, io-i mai povestesc ce si cum, sa nu fie pe dinafara asa..la prima vizionare.... beton!! de ce nu m-oi fi gandit io pana acuma ca tavita aia e chiar utila???? :))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bai... i-am pus motanului tavita la scaunul de masa.... minunat!! e incantat!! a mancat super bine, cu teveu' pe cartoon (..eu sunt fan, tre' sa recunosc, deci copchilu' n-o sa aiba probleme cu mine la astea... am prins niste johhny bravo, toata colectia de "eds", acu' urmeaza powerpuff grils... super!!!), acu' roade o manuta de la primii pasi, isi mai trage alte jucarioare insirate pe tavita,
mai baga un ochi la desene, io-i mai povestesc ce si cum, sa nu fie pe dinafara asa..la prima vizionare.... beton!! de ce nu m-oi fi gandit io pana acuma ca tavita aia e chiar utila???? :))

cati ani ai? :))) 2 jumate :)))

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am pus poze noi aici
vazut poze cu bebelusi deliciosi
laura am vrut sa votez,dar nu merge

Mergi la inceput

laura.. esti pe-aproape.. sa zicem ca am vreo 7, ca m-am priceput sa citesc singura-singurica si harry potter :) si cartile, si subtitrarile... n-am deranjat-o deloc pe mami :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Aka, si la noi au iesit valori modificate la Neutrofile si Eozinofile, si noua ne-a spus la fel pediatra ca e normal sa iasa asa la bebelusi..

quote:
Originally posted by aka

din cauza caldurii am postat la sfarsitul capitolului trecut. mai scriu odata si aici.

sa va spun si voua...facut hemogarama si au iesit niste rezultate aiurea. adica sa va exemplific sa ma intelegeti
eozinofile la noi 5.9 la valorile normale 0.0-4.0, bazofile la noi 1.3 la valorile normale 0.0-1.1 si monocite la noi 9.8 la valorile normale 0.8-6.3. le-am aratat pediatrei si a zis ca la valorile normale or fi trecute valorile pt adulti. si ea fiind copil e normal sa apara decalaje. dar ma indoiesc, pentru ca toate celelalte sunt bune. acum, ce o insemna asta? am deschis un subiect si la parintii intreba dar nu stie nimeni sa-mi raspunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
bai... i-am pus motanului tavita la scaunul de masa.... minunat!! e incantat!! a mancat super bine, cu teveu' pe cartoon

adeju: ce coincidenta..si eu azi am pus tavita..numai k a reusit sa-si bage toata mana in castronul de mancare apoi a dus-o fix in cap...
K loc de joaca e minunat insa..i-am pus jucarii acolo si sa vezi galagie...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Azi am avut o zi super! Alexuta a mancat de dimineata piure de para cu cereale, la pranz piure de cartofi cu o masura lapte parf si o lingurita ulei de masline( a mancat de a rupt) iar acuma mi-a mancat mar cu cereale, si a baut si apa din cana! Numai asa reusesc sa-i dau sa bea cu cana! Se uda din cap pana in picioare dar am reusit! Si suc de fructe tot cu cana am reusit sa-i dau cateva guritze! Sper sa o tina asa!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

eu sunt la cafea, nu va spun ca afara au dat niste ploicici, ca sa nu va fac rau ...

s-a dus si linistea mea cu tzarcul....am zis ca neavand zabrele , nu are de ce se agata si ridica, deci liniste...aiurea...a sarit pana a ajuns la margini si s-a ridicat ...de-atunci sa te tii...acum da turul tzarcului in picioare tinandu-se de margini . aseara de 2 ori am pus=o in patutz, cica adormita, cand a deschis un ochi si a vazut gratiile....salut somn! s-a ridicat si a inceput plimbarea..cat o sa dureze nebunia asta???? m-ar fi aranjat mai mult sa mearga in 4 labe , sa se tarasca

aka, eu zic ca tantum verde...din cate imi amintesc e cam puternic , ai luat vreodata sa ii simti gustul?...chiar si pt adulti...numai daca nu o fi si pt copii...

madaluta, ce zici tu ...ca ai AC dar nu i=ai dat drumul pe caldurile astea ??? pai de ce? poate nu am inteleg eu, sper...vazut poze super.

flore, ma bucur ca ai descoperit cauza, dar nu poti rezolva cumva cu un aer consitionat? sa nu se chinuie saracuta toata vara ...aud ca prin august vor fi 40C

dianocica, deja esti prin mall-uri, nu? nu stiu cate grade sunt inauntru, dar fii atenta la diferentele de temp cand iesi afara ...sau in masina...sunt periculoase...

Dia, nu esti singura care nu a facut analize, in plus eu i-am dat o singura data cu glicerina, de 3 ori paracetamol pt febra de la vaccin . si atat. nici un alt medicament.
asa cm ziceau si fetele, poate incerci sa ii dai cereale cu fructe in ele deja...sau de ce nu,intre mese, joaca-te cu o linguritza cu mar ras sau alt fruct...incerci mai multe, deci ca diversiune asa...nu in loc de masa si nu la ora unei mese....in joaca, inmoaiei buzele sa se obisnuiasca cu gustul..,poate va dura pana poti sa ii introduci o masa intreaga, dar...altceva nu stiu ce sa zic.

in leg cu abtibildurile : pe 26 iulie se intoarce taica0meu in sibiu, iar pe 3 aug pleaca o colega de servici (e din timisoara !) prin care crezi ca iti ajunge mai repede? o sa mai merg la posta sa vad cat ar fi sa ti le trmit prin posta .

ruxandra , sunt de acord ca nu e mare scofala sa le faci analizele ...dar nu am auzit pe nimeni caruia sa nu i se fi dat ceva sa ia dupa ce au avut rezultatele....ca nu e robot corpul omenesc si nu poate da cifrele ca la carte, asa ca tot timpul se vor gasi niste chestii pe care medicii se vor grabi sa le trateze cu medicamente...eu nu am azuti pana acum in ro sa iesi din cabinetul unui medic fara fitzuica ...de-aia eu am retineri ca este chiar necesar.
dar de ce au majoritatea copiilor din ro anemia? eu , si nu numai eu, credeam ca acolo se mananca - inca - mult mai sanatos decat in alte parti, cel putin asa sustine lumea, exista oare vreun studiu care sa arate cauza? eu sunt foarte curioasa. e vreo chestie locala, genetica, etc?

anateo..mai tu esti bolnda aia? parca erai mai bruneta!puiutzii sunt scumpi ....

Mergi la inceput