Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
desiree spune:
quote:
Originally posted by chris80
deci cu octavian a discutat pisi cand si-a facut planul pe ziua de azi: era in tricou si in pampers, iar cand am intrat, sa mi se faca rau, pampersul era desfacut, continutul maroniu si mirositor intins peste tot si peste toate in centrul de activitati si copilul fericit...
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
eu sunt fericita ca nu apucase inca sa si-l puna pe fatza...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
doradora spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by chris80
deci cu octavian a discutat pisi cand si-a facut planul pe ziua de azi: era in tricou si in pampers, iar cand am intrat, sa mi se faca rau, pampersul era desfacut, continutul maroniu si mirositor intins peste tot si peste toate in centrul de activitati si copilul fericit...
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
eu sunt fericita ca nu apucase inca sa si-l puna pe fatza...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
ssshhh...vorbeste mai incet, sa nu te auda si sa nu ii dai idei!
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
Daca vrem sa iesim cu bebe din tara trebuie obligatoriu bebe trecut pe pasaport? ![]()
Vroiam sa mergem in bulgaria
dar daca trebuie sa o trecem pe pasaport
nu mai putem merge,pasaportul meu e pe numele vechi si trebuie schimbat 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ariadna30 spune:
Apropo de lasat copilu` sa-si bage mainile in mancare.... Azi am experimentat si noi chestia asta. Nu pt. ca as fi avut vreo curiozitate sau din nu-sh` ce alt motiv, ci pur si simplu numai asa a vrut sa deschida gurita ca sa primeasca piureul de legume. Cum il lasam sa-si bage manutele in castron (mai pe margine, asa..), cum deschidea gurita mare-mare. N-am avut nervii destul de tari incat sa-l las sa vad und si-ar mai duce manutele dupa micile "escapade" prin castron; am avut langa mine un prosopel cu care l-am sters mereu. Buuun....aproape ca eram gata sa ma declar multumita, ca in castronel mai ramasesera cam 5-6 lingurite....eram f. bucuroasa, ce sa zic....mancase pana atunci cam 200 g. Ei, si cum eram eu in culmea fericirii, m-a trezit fii-miu (meu) intr-un mod..nu chiar la fel de placut. Ocupata sa-i fac loc linguritei pe dupa cartonu` cu care se juca (cel de la scaunul de masa, ca are o pasiune pt. el...si nu l-am aruncat inca) si in acest scop lasand si castronelul pe tavita scaunului, intr-o fractiune de secunda s-a produs "incidentul". Nu-sh` cum a reusit, ca totusi castronelul era la margine, langa mine...dar mancarica a ajuns direct pe covor si pe comoda tv-ului.
Cred ca s-a razbunat copilu` pt. ca nu l-am lasat sa se mozoleasca asa cum si-ar fi dorit, probabil. ![]()
Oricum, ma declar multumita ca macar a mancat cele 200 de grame.:)
flore26 spune:
quote:DA, trebuie trecut. O prostie mi se pare. Cica dureaza 2 ore.
Originally posted by bambolettaDaca vrem sa iesim cu bebe din tara trebuie obligatoriu bebe trecut pe pasaport?
Vroiam sa mergem in bulgariadar daca trebuie sa o trecem pe pasaport
nu mai putem merge,pasaportul meu e pe numele vechi si trebuie schimbat
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
chinico spune:
viata de caine.
ma plang ca e cald aici de te topesti si am vazut ca acasa sunt 37 de grade..aici sunt numai 30 ...
am fost la doc.
bea are 7420 kg, 67 cm..e bine. a urlat ca din gura de sarpe din momentul in care a indraznit asistenta sa puna mana pe piciorul ei sa il intinda pentru a o masura. a urlat. oare mai tine minte vaccinul de acum o luna? sau si-a amintit ca din cauza unei iresponsabile de mamici care merge la pediatru cu al ei copil bolnava fiind de tuberculoza(ea...) urmeaza sa fie iar intepata? si nici macar de doc al ei, ci de un macelar de medic de la directia sanitara. si nici macar azi sau maine, sa ma scap de pitici, nuuuu..ca nu au timp. in 5.
si noi pe langa ea. dar zau ca m-as lasa intepata in fiecare zi numai sa nu aiba nimic.
si uite cum fac eu spume la coltul gurii..ba de nervi, ba de caldura..
doc al ei a uitat de gaurile din inima. i-am amintit. s-a chinuit sa asculte sa vada daca mai are suflu..sistolic o fi? habar nu am...in fine, nu a auzit nimic ca doar bea urla.
cica intre 9 si 12 luni facem din nou ekg si eco.
cica tot intre 9 si 12 luni incercam o desensibilizare.
cica tot intre 9 si 12 luni mergem la orl in caz ca shefa nu binevoieste a inchide si anume gura. caci e gura casca non stop.
cica e normal sa ii pocneasca incheieturile.
cica nu avem de ce sa ii dam nici un supliment (vezi calciu/fier).
cica sa bea cata apa vrea atat timp cat nu isi umfla burtokul si apoi ignora papica.
cica ...un moment sa ma concentrez ca am uitat..
a. cica feniculul are mult calciu...sa il introducem la legume daca e de acord shefa.
gata ca nu mai stiu..
ha. mi-am amintit.
am intrebat (citind ca bebeii domniilor voastre presteaza des rosu in gat) de ce si ce e de facut..
cica nu e de facut nimic, chiar daca tusesc, numai in cazul in care tusea persista mai multe zile sau se inrautateste. cica vin in contact cu un catralion de virusi/bacterii/animalute/alergeni/acarieni/etc ca nu imi mai trece nimic prin cap..si rosul in gat e reactie de aparare a organismului.
calire, fratilor, calire.
Beatrice (13.12.2006)
Ariadna30 spune:
chinico, imi sunt utile informatiile primite de la dr. tau; multumesc. N-am stiut ca fetita ta are ceva probl. la inimioara...Doamne-ajuta sa-si revina de la sine si sa nu fie nevoie de vreo interventie! (stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva) In privinta mamicii bolnave de tuberculoza...no comment. Nu cred ca v-a afectat sanatatea, dar...logic ca trebuie sa va faceti analize pt. linistea ta, a voastra. Multa sanatate micutei...si tie!
Ariadna30 spune:
Aaaa...si asta cu rosu-n gat e f. utila. Deci avea dreptate pediatra ca la Andrei era pe fond alergic. Pacat ca nu si-a dat seama de asta inainte sa-i administreze copilului antibiotic. 
Nu stiam ca feniculul are mult calciu, dar eu ii dau lui Andrei ceai de fenicul...de sete, cica. Am incercat si apa, dar nu agreaza deloc ideea.
Dorsilia spune:
am venit de la vaccin cu Dea....nu i l-a facut ca eu sunt coapta, cobza, rosu-n gat+tot catralionul de simptome nasoale. La cele 40 de grade de afara numai boala imi lipsea de pe cap
Dea e ok deocamdata nu are nimic, dar nu s-a riscat la vaccin, la sugestia lui tati, normal, care a zis ca mai bine asteptam 1 saptamana decat sa ii scadem imunitatea cu vaccinul taman acum
A masurat-o, are la 6 luni implinite, 75 cm, si 7500 kg, deci dupa zisele pediatrei are in fata o cariera de manechin, fotomodel, ceva pe acolo, ca oricum e si inapetenta. Rasu`-plansu`, ce sa mai zic? Oricum e cea mai lunguta fetita de pelista pediatrei :) Ne-a mai dat niste Pikovit sa incercam o lansare a poftei macar un pic.
DIA- eu te sunasem acum cateva zile. Te-am vazut azi in parc dar eram groghi de la viroza si nici n-am vrut sa ma apropii de voi asa. Stiu ca m-ai sunat inapoi dar n-am putut ajunge la telefon ca o hraneam pe bubu iar la noi linistea e sacra, altfel nu mai mananca nici cat mananca. Am nevoie de o femeie la curatenie saptamanal, ca nu mai pot, nici macar nu mai incerc s afac fata. Tu stiu ca aveai pe cineva, poate vrea sa dea o raita si pe la noi....ce zici? o intrebi? daca tie ti se pare ok femeia
brb, plange bubu
chinico spune:
am editat. am sters.mesajul meu. am facut un dus inainte..
si mi-am amintit. memorie fragmentata..
ariadna fenicul nu facut ceai ci introdus ca leguma.
Beatrice (13.12.2006)