Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
desiree spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by flore26
Am voie sa/i fac baie? Am uitat sa intreb, si doctorita nu a precizat decat sa nu manance o ora.
FLOREALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
DA...ai voie sa-i faci orice...plimbari, baie etc etc (doar controleaza-i febra)...Va doresc din suflet sa fie si la voi ca la noi...adik fara reactii...
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
pai si noua de ce ne-a zis sa nu il scoatem si sa nu ii facem baie in ziua vaccinului? ca sa se afle in treaba? un motiv ar fi, dar imi pare rau ca nu am rugat-o sa imi justifice de ce...
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
Ariadna30 spune:
Fetelor, dovlecelul da scaune moi/diaree??
Daca pana acum ne luptam cu constipatia (utltimele doua zile a fost ceva mai bine, 3 scaune in loc de unul...si mai moi), ultimul scaun (cam juma` de lingura
)a fost moale-moale si cu ceva mucus in el. O fi de la dovlecel? Am pus mult dovlecel in supa de ieri sperand ca va manca piureul in forma asta.
desiree spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Daca pana acum ne luptam cu constipatia (utltimele doua zile a fost ceva mai bine, 3 scaune in loc de unul...si mai moi), ultimul scaun (cam juma` de lingura)a fost moale-moale si cu ceva mucus in el. O fi de la dovlecel? Am pus mult dovlecel in supa de ieri sperand ca va manca piureul in forma asta.
Bogdan Andrei (29.11.2006)
da, din cate stiu eu inmoaie scaunul..
ai grija si tu cu dieta aia pe baza de dovlecel...
desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;
asiza spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by flore26
Am voie sa/i fac baie? Am uitat sa intreb, si doctorita nu a precizat decat sa nu manance o ora.
FLOREALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
DA...ai voie sa-i faci orice...plimbari, baie etc etc (doar controleaza-i febra)...Va doresc din suflet sa fie si la voi ca la noi...adik fara reactii...
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
pai si noua de ce ne-a zis sa nu il scoatem si sa nu ii facem baie in ziua vaccinului? ca sa se afle in treaba? un motiv ar fi, dar imi pare rau ca nu am rugat-o sa imi justifice de ce...
desiree si bebe Octavian
Ploaie de stele;

...Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
Ariadna30 spune:
desiree, multzam. :) Nu m-am apucat inca de dieta, ca zmeu` vine aproape zilnic cu bunatati (ieri a venit cu ditamai tortu` de inghetata, ciocolata si niste biscuiti cu ciocolata si caramel)....de unde, dom'le atata vointa incat sa rezist tentatiilor la care ma supune? :D I-am zis ieri sa-mi ia si iaurt, sa ma apuc de dieta, da` ti-ai gasit...![]()
asiza spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Bogdan Andrei (29.11.2006)
Da, asa stiu si eu..ca da scaune mai moi...hai, mai bag o proba de taste ca am uitat sa-ti spun cat de bine m-am mai distrat cand ai bagat: "2-10; 2-10 ...proba de taste"

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
Ariadna30 spune:
asiza,
, ma mai apuca si pe mine cateodata...damblaua.:) Sunt vesela si destul de sociabila de regula, da` aici am bagat embargo` la chestii trasnite. (prietenii stiu de ce)
Multumesc pt. raspuns. 
doradora spune:
deci cu octavian a discutat pisi cand si-a facut planul pe ziua de azi: era in tricou si in pampers, iar cand am intrat, sa mi se faca rau, pampersul era desfacut, continutul maroniu si mirositor intins peste tot si peste toate in centrul de activitati si copilul fericit...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Ariadna30 spune:
quote:
Originally posted by chris80
deci cu octavian a discutat pisi cand si-a facut planul pe ziua de azi: era in tricou si in pampers, iar cand am intrat, sa mi se faca rau, pampersul era desfacut, continutul maroniu si mirositor intins peste tot si peste toate in centrul de activitati si copilul fericit...
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Al meu doar pishu` a facut in patutz (cand l-am lasat asa ca sa-si aeriseasca bijuteriile), da` eu am fost prevazatoare....avea saltelutza gen pampers dedesubt + scutec peste (salteluta).Cred ca piticului nu-i mai place moaca mea, ca s-a apucat de niscaiva operatii estetice - deocamdata modeleaza cu mainile, cine stie ce mai urmeaza...Isi plimba ambele manutze, de la frunte pana la gura, pe fata mea...da` insista, frate, nu se joaca. Plus ca pisca de numa`-numa` de maini..
Donia spune:
Hai ca mai bag o pauza scurta inainte de a pleca la gradinita.
N-am fost deprimata, ci am avut ceva probleme de sanatate, dar acum sunt bine. Tare mi-as fi dorit sa imi permit sa zac si sa dorm in toate zilele astea, insa... deh, mama de familie... nu-mi permit luxul de a fi bolnava ca n-are cine sa ma inlocuiasca.
Cristi a fost si el baiat dragut zilele astea si a mancat tot ce i-am oferit, adica cereale si morcov. De cand am inceput cu morcovul a inceput sa pape mai bine si cerealele, parca s-a prins si el ca toate astea merg in burtica si sunt tot un fel de mancare. Ba ieri chiar a facut scandal cand s-a terminat morcovul, dar inca nu avem voie decat cantitati mici, asa ca mai rabda baiatul pana ajungem la sutele de grame.
Hai ca fug la gradi si revin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.