Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hop shi noi la un scurt raport de seara.

noki...ghici la cine e mos ene????

am dus piticu isteric la concert holograf (moka in IOR), unde a dansat de-a rupt shi a mai uitat de amoc. bine, ca a fost si in tandem cu Mirunici, asta e partea a 2-a a povestii

camelia, bine ca nu citeste familionul meu formul asta ca s-ar inverzi de necaz ca fi-miu nu a depasit stadiul de liga-liga. Da' se da singur pe tobogan de mai bine de o luna. Pe d'alea mari-mari

leea, fa un experiment cu un pic de cif sau niste cilit-bang cine stie poate acolo e solutia! te inteleg cu canapeaua si daca afli de vreo chestie care se gaseste pe aici si o vrei, eu ma ofer voluntar sa o pun la posta!!

prajituri: noi mancam ce pica! in special de la altul, ca alea sunt mai bune. magura, kinder, ciucalata alba, ce-o fi, dar la nivel de gustarica sau desert, nu masa completa. oricum fi-miu e fan fructe, asa ca daca-i bag sub nas niste pepene si o prajitura va inhata pepenele.

ma duc la nani shi eu ca azi-noapte piticu a dormit bine, dar...cu mainile in parul meu!!!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

leea sa o cautare pe forum la sectiunea cu sfaturio utile, eu am cautat cum sa scot pixul de pe haine si am gasit cum sa-l scot de pe canapele.

madau ce-ai facut cu gemul? L-ai facut? Ti-a iesit?

addya sanatate multa lui Razvanel!

Ina

noki plecam pe 12 septembrie, cand va intoarceti voi. Ne intoarcem pe 23. 11 nopti deci... te-ai prins de ce caut preturi mici. Dar sa arate decent.
Hai sa-ti arat unde am rezervat deja 3 nopti, pe malul marii, cu 45 EUR / noapte:
http://www.hostalmiguel.com/miguelimages.html
si alte imagini mai au daca te duci pe butoanele "Home" si "Rooms".
Mi-a placut mult, au si review-uri foarte bune...

Eu zic ca-i arhisuficient pentru ce ne trebuie noua: sa fie curat si sa arate cat de cat, sa nu arate invechit si deprimant. Nu vrem lux ca mergem sa ne plimbam, nu o sa stam prea mult in camera si o sa cheltuim destul pe transport local, intrari, masa....

Baaaai! Dar nu zi rau de matematica! E pasiunea mea! E foarte utila pentru ca iti organizeaza si iti mobilizeaza gandirea, chiar daca nu calculezi tu integrale in viata de zi cu zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!

Ne-am intors si noi dupa o zi de plaja, a fost superb, pur si simplu am profitat la maximum de ziua asta asa frumoasa. Aici in general dimineata e innorat si doar de la pranz ( cand miss isi incepe mega siesta) iese soarele, insa ce folos, ca ziua e pierduta.... Dar azi am avut un soare de dimineata de la 7 pana seara la 21, excelent pt o plaja fara sa te arzi. Deci la 10 eram pe plaja cu galetusa, lopatica si tot tacamul am stat pana pe la 13h cand am continuat rasfatul la McDo de pe faleza...eu un mega hamburgher iar miss cuminte borcanelul ei plus...cativa cartofi prajiti furati sarguincios de la mine.
Somnul de pranz si l-a facut in carucior asa incat am mai putut si eu sa ma fatai prin magazine si mai ales sa probez linistita...desi nu am luat nimic :))
Dupa ce am dat o fuga pana acasa...ca sa ii raspundem Leei, ne-am intors dupa amiaza iarasi si chiar am incercat si marea...rece rau!
Seara la intoarcere o intreb pe miss daca ii e foame, saraca da din cap ca da si sare cu entuziasm si zice "rites" io crezand ca vrea biscuite incep sa ii explic ca o mama echilibrata ce sunt ca nu se poate inainte de masa, ea o tinea pe a ei "rites", si iara "rites", tonul urca pana la enervare si....urland ascutit "rites" imi arata mai sa sara din carut McDo -ul de la pranz, prin fata caruia treceam....va dati seama ca am inteles imediat ce vroia fata mea: "frites" / Cartofi prajiti....
Si uite asa i-am umplut ziua missei, asa incat a cazut lata in patutz....aviz celor care l-au pierdut pe Mos Ene:))

No si in speranta ca nu v-am plictisit, am pus cateva poze pt exemplificare:Scheveningen

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce frumusica-i missa! Ca de obicei, de altfel Cum ai scris de "rites" am si banuit ca-i vorba de frites Voi ati fost la plaja in Olanda, nmu? Ca ma gandesc la pe Coasta deja o fi calda apa.

Mergi la inceput

Cami superba Dariuca, si atat de clar le zice ca nu mai ramane nici un dubiu! O pupam dulce, dulce!

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

Cami , super scumpa Daria mica si vorbareata , sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Noki , multa sanatate , ai grija cu piciorul tau, dar cred ca deja i-ti e mai bine daca a pupat "bufnita"

Alina , intrebai de ce intru la orele astea...pai abia acum am loc, toata ziua dupa Bianca, seara dureaza mult pana adoarme (de ex acum face bau cu mine, nici gand de somn), pana strang, pana fac dus...ma culc la 2-3 noaptea mereu.
Dar i-mi place ca e mai racoare.

Noi iesim afara dimineata pana pe la 11, iar seara de la 18 pana pe la 20-21 depinde unde mergem.

Plec la fata, poate revin,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Da Lavi, la plaja in NL,stam la 500 m de plaja.
Din cate vad la meteo, pe Coasta e destul de capricioasa vremea, nu sunt mai mult de 25 grade...si cam ploua. Dar oricum e mai cald acolo decat aici, clar.

Voi plecati in Spania in septembrie, nu? Spor la cautat.

Antibes Mai 2007

Mergi la inceput

Noki cum ai reusit sa cazi?? Sper sa nu ti se umfle piciorul asa cum am patit eu cand am cazut pe scari cu missa in brate...o zi intreaga nu am avut nimic, doar o mica jena iar seara ...dintr-o data pur si simplu nu il mai puteam misca, nici sa stau in picioare nu puteam....Si Amalia era mica, trebuia carata numai in brate...
Pup si sper ca pana maine trece!

Antibes Mai 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Noi continuam progresele cu renuntatul la pampers...si azi e a doua zi in care Stefan a stat fara pampers toata ziulica. I-l pune mama la nani de pranz si cand il scoatem afara ca inca nu cere. In rest e f. incantat cand face la olita.

Recunosc fetelor...ca poate Mos Ene sa fie pe la noi desi...de pe la 2 luni...nu prea stiu ce e aia trezire in cursul noptii. Fi'miu doarme in body cu maneca scurta...si cu geamul intredeschis. Si doarme de la 10.00 la 9.00 dimineaza fara intrerupere. Asa ca... in seara asta...ii spun soptit sa va vziteze si pe voi!

Leea fi'miu mananca fructe la greu si de toate dimineatza...iar prajiturica aceea ca un pandispan si la mijloc cu gem de fructe....ii dau cam la 2 zile una. In rest ocazional mai papa cioco Milka pt copii si cam atat. Vreau sa ii fac praji cu visine in weekend ca a mancat ieri la nasa mea...si tare i-a placut.

Camelia e o scumpa Daria...e mortala...

Fi'miu spune tot felul de cuvinte dar...legate doar "pa tito' si "mama, apa" in rest...repeta dupa noi ccam orice si numaram pana la 10 asa: eu spun unu...el spune doi, eu spun trei...el spune patu, eu spun cinci si spune si el dupa mine cici apoi sase..el sase, ...si asa mai departe. Cantam in continuare "budatiaca" si fredonam aproape toate melodiile de pe la tv. Preferata lui pt moment este "calling you - outlandish" si aoia cu " papap papap "care are un videoclip cu niste tipe bune rau care se bat cu palmele pe fund...E mort dupa ea iar mine nu imiplace deloc dar cand vad cum isi da si el cu palmutza la fund...ma termin de ras!

Cam atat din partea noastra...va dorim o noapte buna si fara treziri in cursul ei!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Laaaaviiii, indurare! Ma gandeam io ca o sa te supere remarca rau voitoare la adresa matematicii - pe care o urasc de curand, pe vremuri am fost olimpica- dar chiar asa de tare incat sa ma omori cu pensiunile si hotelurile tale??? Pai vrei s afac balta de saliva pe jos????

Alinush- vorba lui Lavi, frumoasa foc Amaliuka...ca de obicei!Si Sarah e fana cartofi prajiti, noroc ca nu e prezenta cand ii papam, ca noi mancam in principiu in week-end asa ceva si la ora la care ea face nani de pranz.
Si acum 2 zile a descoperit si chipsurile..sa ma fi vazut la ce schme de distragere a atentiei a trebuuit sa recurg ca sa nu-i dau...greu de tot, nene cu mancarea in ultima vreme. A devenit bufnitza o pofticioasa care rade tot!!!!Doamne ajuta, cat am asteptat momentul asta!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput