Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Ile da de unde iau sprayul ala? Tot asa se vinde prin reprezentanti de-aia particulari?Si io fusei in tineretile mele.

pai da ...

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mada si daca frec in fiecare zi pina pe 12 iulie,cu vata cu spirt+acetona+venish+etc,n-o sa iasa.Asa ca te rog fa-mi rost de chestia aia.Ca pixul nu e singura pata din casa cu care m-am procopsit.Si daca zici ca scoate orice...o vreau.Cit despre pixurile scumpe...macar daca era asa.Cred ca a apasat T cu furie..Multzam in avans.
Mandy cu mai e Kriszti cu piciorul?
Ile

Si un sarumina nelimitat pentru ca mi-ati impartasit obiceiurile dulci ale copiilor vostri.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

hello

leea, mi-ai adus aminte ... Daria mea stie sa zica "salumana" si "multumec" si sa spuna ca o cheama "malica daia" si numaram pana la 5 si de ieri ne dam singurele pe "pogodan"!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai Cami ia si-ne si noua ce-i faci Dariucai de-i asa vorbareatza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madau sa stii ca nu ne-am straduit in mod deosebit si nu cred ca am facut mai mult decat voi ... sincer mama s-a ocupat mai mult de ea in ultima perioada- ii spune poezii, vorbeste mereu cu ea povestindu-i toate cele si uite ca a ajuns sa repete absolut orice dupa noi si sa raspunda la intrebari uzuale. Tot mama a invatat-o ieri sa spuna cum o cheama ! Stai sa vad ce filmulet va pot pune !
"obiancana" ce credeti ca inseamna ... obraznica!

Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mi-a picat fisa - Mos Ene e la Nati, Mos Ene e la Nati...Laaaaaaavi, il vrem inapoooooi!

Camelia- sa inteleg ca cuvantul "obraznica" l-a invatat cand ii povesteai de Sarah, nu? Ca altfel piticania voastra cea cuminte nu stiu zau de unde sa-l fi scos.

V-am zis ca am cazut pe scari la ASE???? De era sa-mi rup piciorul??? Si ma doare de mooorrr...abia pot sa-l misc. M-am lovit rau sub genunchi, la os. Si in parc cand fugeam dupa Sarah i-am aratat ca am buba si ea a zis "da, buba, gigea", m-a mangaiat si mi-a dat un pupic pe vantaie sa treaca.Nimik pe lume nu se compara cu asemenea momente...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=Dvh_xrh8tgY" target="_blank"> IATA!
Noki, nu despre Sarah e vorba ! Mai avem si noi momente !

Aaaa, stiti ce fac eu , navighez pe Youtube si ma ascult Al Bano & Romina Power. Suuuper voci!

Poze ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Super haioasa donsoara "Malica Daia"!!!!

A mea e puturoasa domle la vorbit ceva de speriat, stie multe cuvinte, intelege tot ce vorbim noi insa daca o pui sa repete vreun cuvant e jale..ca nu vrea si pace. Mai zice cand o apuca asa..dar in rest, mutulica. Aaa si de cand am venit de la mare m-a zapacit cu "apu", "apu" toata ziua vrea la "apu".

Fug la nani acu cat doarme piticania linistita. Doamne ajuta s-o tina tot asa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...o pupam pe domnisoara Malia Daria!
Nenicule, pai la ce nume de familie avem noi- atasat al meu si al lui Adila, o sa astept ani buni pana l-oi auzi din gura lui Titi!
Si figura e cum s eda pe tobogan! Asa ma enerveaza si pe mine ca nu aluneca cand sunt cu fustitza sau pantaloni scurti. Dar asta este...pana la toamna.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Madau, Noki -am dulce!
Stati linistite, cand si-or da drumul la vorba sa va tineti !

Noki,
bine ca a facut Sarah "gigea" si a trecut buba de la genunchi!

Poze ....

Mergi la inceput