Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 7
Noki_Lara spune:
Hm...cum am cazut..ca de obicei, habauka fiind visam la ale mele cand picioarele nu s-au sincronizat iar maaarea mea grija era ca sa nu scap mancarea pe care tocmai o cumparasem si pe care urma s-o pap.Si uite ca nu mi-am facut job-ul, ca mi-a scapat covrigul...
De durut ma doare raaau cand fac miscari bruste si cand calc pe el, mai ales dupa o pauza de mers.Dar nu s-a umflat, slava cerului.
Imi aimntesc cand ai avut si tu buba. Doamne, ce piticanii erau bufnitzele!
Addya, mi-am amintit: io-s fana Iglesias, dar la celalat concert a fost super naspa ca nu a mers sonorizarea bine. Acum la asta- care pica fix de ziua asatoriei noastre - suuuper motiv, deci - as fi vrut sa merg, dar fiind tot acolo - stad. Cotroceni, nu ma risc sa aiba aceleasi probleme. Plus ca de regula pefer sa plec undeva tai-tai sa sarbatorim fericitul eveniment.
Mi-ai facut pofta cu concertul Holograf. La ultimul eram cu Titi in burta, la deschiderea City Mall-ului. Cu nici o luna inainte de a o evacua.Ce vremuri..
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Madu , am uitat sa raspund, scuze, e ok pretul la tricou .Ai mai rezolvat ceva?
Bubamara , maine dupamiaza ajung sigur in parc la voi, i-mi pare rau ca nu ne-am intanlit si ieri.Sper sa-ti fi trecut durerea de cap,
Dordia , super bine ca face la olita, bravo voua! Eu recunosc ca nu am pus-o prea des, nu face cand o pun si nu sta, asa ca nu ma agit, o sa scapam noi de el cand o vrea Doamne Doamne.
Bia e maraita rau ii ies caninii de sus, amandoiiiii si e saracuta necajita tare, o mai supara si caludura asta ca noi nu avem aer conditionat si e destul de cald in casa
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
leea_cv spune:
Cami imi vine sa va , da trimit totusi un .Al meu ramine mutulicul trupei.O sa pot vorbi de domnisoara cind ne intilnim?
Noki da trepte se urca si se scoboara in piciore iubito.So,ia masuri.Mincarica ingrasa mai.
Cata pupam miorlaicea ca da de-i ies mai rpd dintisorii.
pe ea de mate si io.Mate -ficica am terminat liceul da am urit-o din toti rarunchii.De-aia poate (vb lui Lavi)n-am gindire organizata si mobilizata.
Adina esti o scumpa.Deocamdata multumesc.
Alina mi-s foarte mindra ca ai facut pauza in program ca sa imi raspunzi.Da ia zi-mi acu si de desenele alea Bubamama sau cum se cheama.Le-ai cumparat sau le-ai descarcat de pe net?Iara palaria lu Ama e mai mare ca ea in poze.Ii shade bine.
Lavi buna idee sa caut pe net cum curat pixu.Mie nu-mi venea.Lipsa de mate .Sarumina.
Va multumesc din nou pentru sfaturile utile si pentru rasp privitor la dulciuri.
Noapte super buna si vise frumoase!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Neata
Rapid ca plec sa iau tricourile
Dordia felicitari ptr faza cu olitza, eu inca n-o pun pe pitica ptr ca nu se poate tine si nu am de ce sa ma stesez de acum, stie ce sa face la ea si sta daca o pun...dar ma uit..deh batranetile astea. Si Miruna e fana melodia aia cu gagicile care se bat peste fund, dar Stef se pare ca e si fan gagici, nu doar melodie
Noki ai si de la mine o ptr mate, eu am terminat mate-fizica, dar la profil de uman, aveam 1 ora de mate/sapt. Da' la mine nu se aplica teoria aia a lui lavi, ca io-s extrem de organizata.
Catutza ti-am raspuns la inceputul mesajului, acum plec sa iau tricourile
Vad ca v-a zis ADDYA ca am fost la concert Holograf aseara, au dansat piticii mama-mama, clar in top a fost conu' Razvan, care dansa asa cu un aer melancolic..era criminal
Gata fug ca m-a sunat varu', e jos
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
neatza!
Multumim din suflet tuturor pentru aprecieri !!!
Alinush e superbissima Amalia! Suuper zi ati avut!
Madau, si eu zic ca e ok pretul tricoului !
Dordia super simpatic Stefanel! Bravo pentru progrese! Ceva poze noi???
Cata, tu nu ne mai arati poze noi cu Bia?
De Elise mai stiti ceva? Eu sper sa fie bine !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Cami sar'na dar...poze noi...sincer...mi-a fost lene sa pun...si nici nu am asa multe ca de cand ajung seara acasa la 19.00-20.00...nu prea mai prind faze frumoase cu Stefan. Dar...daca tineti neaparat sa-l vedeti..o sa pun in seara asta ceva poze.
Madau offf...ce rau imi pare ca nu am stiut de concert ca mie imi place la nebunie Holograf si tare as fi vrut sa va vad.
Poate ne vedem in weekend ca imi e dor rau de voi.
Chiar...poate o punem de o miniintalneala de IOR-iste...ce ziceti??? In weekend of course!
Cata lasa mai ca se obisnuieste ea cu olitza...stai fara grija. Al meu fecior...la inceput se arcuia si facea ca toate alea dar..dupa 2 zile de incercari...a indragit-o cand a vazut ce face acolo...si se ridica..zice gata..iar cand face kk se apleaca in fatza ca sa il sterg la fundulet dupa care mergem impreuna sa aruncam productia din olitza. E superincantat de operatiune.
Lavi si mie mi-a placut matematica dar...acuma...nu mai stiu o boaba...decat daca recapitulez un pic imi mai aduc aminte...
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie. Sper sa fie mai buna la voi ca la noi e dezastru.
Ieri de la 3 a facut Titi febra, destul de maricica, si la fel si azi-noapte, deci am dormit prost, chiar foarte prost. In rest nu are nimic, nu tu muci, nu tu tuse, nu tu caca moale, nimic pe sub soare. Variantele mele ar fi insolatie, o boala a copilariei si cel mai putin probababil caninii...
Dordia marsi pentru Mos Ene dar se vede treaba ca pana la noi s-a oprit prin alte parti mai racoroase.
Acum astept sa vad cum e azi si sun la pediatra sau mai sigur poate dau o fuga la Emilia Irza ca e langa mine. Am mai multa incredere in medicii de spital decat in pediatrii de familie.
Va pupic si va urez o zi minunata, ceea ce imi doresc si mei, desi slabe sanse.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Neatza !!
N-am mai reusit sa intru vreo 2 zile ca n-a mers netu ,asa ca timp sa citesc din urma n-am avut
De vreo 2 nopti am copil urlator ,ii ies si caninii de sus si e jale mare ,la cei de jos n-am avut probleme ,..se trezeste tipand iar daca-l intreb ce-l doare baga manutza in gura sa-mi arate ,abia astept sa iasa definitiv ,ca se vad ,mai au un ,,hop''
In rest sintem bine dar suportam cu greu caldura ,iesim dimineata la 9:30-10:00 afara,apoi seara dupa 18:30.
Poate reusesc sa intru mai pe seara ca acum tre' sa fugim afara pina nu e prea tirziu:)))
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
felicia74 spune:
Neata!
Noi azi ne-am trezit tarziuuuuu, la 9, asa ca nu am acum timp sa raspund la tuturor dar revin.
Insa Noki si eu am luat o lovitura in prima sau a doua saptamaa de facultate dar in Cibernetica. Si tot din cauza neatentiei. Dar am o curiozitate: cum mai functioneaza lifturile in ASE? Ca pe vremea mea abia mergeau. Asta daca nu erau blocate de femeile de serviciu. De multe ori am zis ca o sa mai merg pe acolo in vizita ca vreau sa vad daca s-a schimbat ceva in bine...
Cert e ca la voi se invata, ca sora-mea ia examenele foarte usor. Chiar radeam odata cu ea, ca-mi povestea ca invata si mi mult se uita la meci. Iar la examen a luat 8 sau 9
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Neata si de la noi.
Leea, multumesc de intrebare, Kriszti face bine cu piciorul, dar il tin incaltat...mai putin peste noapte. Sper sa fie ok cand mergem in toamna la control. Apropo de scos pixul de pe canapea, daca vrei incerc sa iti fac rost de o solutie corectoare de la Mobexpert, si daca tot te duci la intalneala la Bucuresti, si cred ca treci prin Dej cu masina, ti-o dau. Ce zici?
Noki, apai daca ti-a dat un pupic Saralici pe buba sa fii sigura ca iti va trece. Gluma ii gluma dar vezi ca loviturile astea la genunchi nu sunt de gluma.
Cata, pup Biencuta cu caninii problema, ne-au chinuit si pe noi o buna bucata de vreme.Noaptea se trezea plangand.Of-of.
Alinush, frumusica Amalia s-a dat deci la cartofii pai, si Kriszti mai fura de la noi. Cam rarut ca noi nu prea facem acasa, dar cand iesim undeva la mancat ii place sa se infrupte.
Lavi, ce misto ca o sa aveti concediu in doi si si in Spania.Io am renuntat la idea de a merge numai in doi. Am tras concluzia ca parintii mei sunt prea in varsta si prea obositi ca sa il pot lasa pe Kriszti cu ei mai multa vreme. Poate cand mai creste un pic. Cu soacra nu l-as lasa-oricum nu s-ar oferi.
Mihaela,sa stii ca nici la noi nu a ajuns Mos Ene, s-o fi oprit undeva pe drum, pe la alti copilasi. Kriszti mai nou se trezeste in fiecare noapte, banuiesc ca din cauza caldurii, desi il las in body fara maneci sau cu maneca scurta si cu usa rabatata. Imi cere apa, iar dimi la ora 6 cel tarziu e sus. Vai de capul nostru ca in Ungaria se va tezi la ora cinci.
Hai sa ma laud si eu cu vorbitul.Kriszti vorbeste f f mult. Adevarul e ca mama se ocupa de el non-stop. Asa ca scoate propozitii intregi, ca uneori ma mir si eu ca de unde stie atatea cuvinte, si chestia e ca vorbeste destul de clar si fara stalceli majore (cuvintele pe care le stie), uite cateva mostre "tata fa poze", "mama da-mi catelul", "iepuras hai afara" (ai mei au doi iepuri pe care ii tin intr-un tarc) "da-mi papa de morcovi" , "ce faci?" etc-etc, le zice in maghiara , dar are si cuvinte pe care le spune in romana. De numarat numara in maghiara si romana pana la 10 de cateva saptamani bune.Bineinteles ca mai trebuie ajutat dar io zic ca e ok. Eun vorbaret si jumatate....cand isi da drumul nu mai scapi de el.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)