Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_alinus spune:
Am zis sa nu plec pana nu va pupacesc si va urez weekend placut! Noi o taiem ca de obicei in Fr ( cu noul tanc achizitionat ieri - ca tot vorbeati de masini - va rog daca se poate cateva incurajari pt parcat magaoaia, ca deja ma gandesc cu frica la miercurea viitoare cand trebuie sa depun missa la cresa).
Roxi draga La multi Ani ca de obicei cu intarziere si plin de tot ce iti doresti!
Gandacel sper sa nu fie nimic serios cu Bogdanel, cine stie, i-o fi picat ceva rau la stomacel.
Madau uf, sper sa nu incepeti si voi cu viroza, tin pumni sa fie bine Mirunici
Leea ma facusi sa rad cu suzetele lui T...na, asa iti trebuie.
Noi daca nu o avem mai ales cand dormim intram in crize si tremuram de nervi...mai e cineva ca noi?
Pup,
Alina si Amalia 17.11.2005
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
mirabilis spune:
Bb Alinushce fain trebuie sa fie in Olanda! Mie mi-a placut taaaare tara. Te simti bine acolo? Pe aici circula tot felul de clisee, cum ca olandezii ar fi f reci. Dupa cum spuneam, eu cred ca sunt stereoptipuri...
Gandacel poti incerca, dc are diaree de atat de mult timp, Ercefuril. Stiu ca scrie acolo ca nu se da copiilor sub 6 ani, dar e ok in doza mai mica. Si intr-adevar, dieta, Biotics....Cred ca stii si tu...
Fetele, nu cred ca mai ajung la intalnire. E ff departe, iar Iulia abia s-a trezit si mai trebuie sa mancam, etc....Sper sa ne vedem totusi cu alta ocazie.
Multa sanatate bebeilor bolnaviori si un w-e placut tuturor. Noi poate plecam din Bucuresti...Daca nu, poate facem o intalnire in IOR?
madau spune:
S-a trezit pupaza cu mare chef de joaca
, ea e bine asa per ansamblu, insa tot mai are ceva febra (37.6), sper sa nu creasca peste noapte. Azi nu mai esim afara cu ea, si tare rau imi pare ca era asa frumos
.
Mirabilis daca Mirunici va fi ok maine si poimaine venim si noi in IOR...noi de obicei stam in parcul ala nou (cel dinspre Campia Libertatii), acolo unde a fost pista de role inainte...e o casuta de lemn. Pe acolo bantuim pana seara tarziu. Te asteptam daca vrei sa vii, eventual daca nu te descurci dai un tel.
Leea asa iti trebuie daca ai invatat baiatul ca locul suzetelor e in WC
Ma duc sa ma pregatesc de plecat la Cora, nu mai am nici lapte nici Paapersi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Fetele, ma duc pina in judetul vecin si frate Satu Mare sa-i iau trici lui T.Am gasit de-aia de la Miniblu, ceva mai ieftina.
Abia astept.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Gandacel spune:
Multumesc de raspunsuri. Le apreciez pe toate, pt ca n-am mai avut pana acum nici diaree mai mult de 3 zile, nici de vomitat nu a mai facut-o pana acum. E rau inca. Nu vrea sa manance. Ii dau sa bea cate putin. Sper sa-i treaca fara medicamente, ca nu vreau sa ajung la spital cu el sa-mi prescrie ceva, ca eu nu ma pricep.
Se pare ca intalnirea noastra mica nu va mai avea loc, pentru ca nimeni nu poate ajunge la 17... iar eu parca l-as tine mai linistit pe Bogdan acum.
Ramane pe alta data.
Va pup pe azi, am piticii de ingrijit.
dordia2000 spune:
Si eu vreau la intalnire in IOR....cand??? Maine sau poimaine dupaamiaza se poate???? Sau dimineatza??? Ziceti-mi si mie sa vin si eu cu prichindelul meu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Gandacule ...offf...
burtica lui Bogdan, sa se faca bine repejor!!!
Madau ...sa dea Domnul sa nu mai faca febra...tinem pumnii!!!
Leea bafta...sa gasiti trici frumoasa!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
madau spune:
Iar i-a crescut febra la 38.5...e clar, la noapte ne distram
.
Cum se administreaza algocalminul picaturi, imi spune si mie cineva? De care trebuie, din ala ptr adulti, sau exista si altul?
Ma gandesc sa fiu pregatita in caz de Doamne fereste!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Mada ,nu este de copii ,se da jum de fiola pt adulti dar nu stiu la cat timp ,asa i-au dat lui Orlando in spital dar poate stiu fetele mai bine.Sa dea Dumnezeu sa treaca febra fara antibiotic
Mai bine-i dai Nevralgin, 1 pic pe copr kg
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
mirabilis spune:
MADA exista supozitoare pentru copii. Da-i nurofen (nu stiu ce greutate are, probabil ca 4 ml) la 8 ore. Daca face febra intre administrarile de nurofen, da-i un supozitor Novocalmin pentru copii. Dar alte simptome nu are?