Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by Madutza10

Roxi ,LA MULTI ANI!!Fericire si sanatate multa iti doresc iar Alexia sa-ti aduca numai bucurii!Tare de tot cadoul facut de fata :)

Fetelor revin la alimentatia plodului ,azi a mancat asa:
-7:00 un bibe de lapte
-10:00 un castron mare de mamaliga cu iaurt ,brinza si ou
-15:00 din nou mamaliga dar de data asta cu spanac (altceva n-a vrut sa vada
-18:00 citeva felii de Mozarella cu paine iar seara inca un bibe de lapte
Vi se pare normal??Asa o tine de vreo saptamana ,pofta are dar nu-i mai place nimic in afara ce cele enumerate

Mie personal mi se pare enorm!!! Bogdan daca papa jumate! Doar ca el mai mananca ceva fructe. Dar tot putine. Adica un sfert de mar, sau o juma de banana, ori o caisa... 4-5 cirese. Dar nu m-am stresat cu mancarea, pt ca atat timp car se simte bine totul e ok. Bine ca nu mai sta nemancat complet, ca acum vreo 4-5 luni, cand facea greva foamei zile in sir. Dar nici atunci nu m-am stresat rau, pt ca am avut sustinerea doctorei lui, care mi-a zis ca nu-i nimic, isi revine. Il lasam sa bea doar lapte (ii puneam cereale in schimb, sa-i tina de foame), un biscuite-doi, cateva sticksuri, o banana o data la 2-3 zile... si trecea saptamana neagra si apoi reincepea sa manance.

Dordia, nu stiu ce educatie vrei sa-i faci lui tati, insa ai sa vezi ca in curand nici de tine nu va mai asculta. Am trecut si noi prin faza in care ma asculta daca ii vorbeam mai serios (dur cum zici tu) ori chiar cand tipam la el. Acum nu mai asculta de nimic, "ignore" nu ma ajuta sa-l cumintesc, dar ma ajuta pe mine sa ma detasez. Iar de 3 zile (azi a 4-a) a inceput sa spuna "NU" la toate cele. Eu credeam ca perioada in care il iau pe NU in brate este ceva de genul: nu vreau aia, nu-mi place aia etc. Ei bine, m-am inselat! E "NU" la orice si mai continuu. Rar mai spune altceva.

Noki, sa nu uiti te rog ce te-am sfatuit sa-i faci mamei tale. Te rog! Iti amintesc, daca ai uitat: eco cardiaca si radiografie sau radioscopie la plamani. ok? Metode de reeducare pt Sarah nu am sa-ti sugerez, dat fiind ca si eu am probleme la fel de mari cu Bogdan.

Poze eu am bagat tot la photobucket, deocamdata sunt satisfacuta. Inca nu stiu tot ce poate face, insa incarc...

Lavi, Noki, Roxi, cu intalnirea: poate fi la 17 la mine la metrou cu cine vine, de acolo plecam catre Herastrau, vedem daca intrarea Arcul de Triumf ori Coloana Infinitului. Speram sa si ajungem, va zic eu atunci de ce.

Nu pot scrie despre dulciuri si alte cele, pentru ca ma duc sa-l iau pe Bogdan de la gradi, ca m-au sunat ca a vomitat tot ce a mancat. Nu s-a mai intamplat niciodata pana acum. Imi pare rau ca nu era acasa... poate s-a si speriat... Plus ca nu am vazut eu cum s-a intamplat... nici nu stiu de ce. Ma duc sa vad ce pot afla, desi ma indoiesc ca voi da de adevar.

Pupic si ne vedem diseara in grup restrans.

P.S. Nu recitesc. Sper sa intelegeti ce am scris.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care mi-au raspuns pe mess. Eu sunt fff nervoasa din cauza doctorei mele, care nu a vrut sa-mi spuna la telefon ce pot sa-i dau lui Bogdan sa manance si bea... Dupa ce am bagat in ea o gramada de bani in astea doua luni de cand s-a nascut Stefania!

La gradinita mi-au zis ca nu a avut nimic, a mancat bine dimineata (a vomitat la pranz si ce a mancat atunci), a mancat si ciorbita la pranz, iar dupa ea a vomitat. Desteptele l-au spalat, si au incercat iar sa-i dea sa manance felul doi... cica sa vada daca felul 2 merge... Cand nu se mai da nimic copilului pana nu i se linisteste stomacelul! Asa ca a vomitat iar si tot ii venea intr-una sa vomite, desi nu mai avea ce. Cica nu l-au fortat deloc sa manance. L-am luat acasa si l-am culcat. Am sunat apoi dr, care m-a enervat! Acum stau si astept sa vad cum se simte dupa somn. Ii dau niste ceiut totusi si ceva paine, sa aiba in stomac, macar ii place. Nu alerg ca nebuna la dr. la prima lui voma!!! Poate credea ca sunt o panicoasa. Si noua ni se mai intampla. Pana nu vad cum se prezinta pana maine, nu ma apuc sa-l plimb pe caldura asta la spital! Mai ales ca e posibil sa-i fi fost rau de la caldura.

In fine, scuze ca v-am pisat cu problema mea, cand a venit vacanta pentru multi. Dar dupa ce nu stiu ce sa fac cu el de 3 saptamani de cand tot are diaree, acum voma asta m-a cam dereglat. Iar analizele tot bune sunt. De ce oare?!

V-am lasat. Sper ca fetele calatoare au ajuns cu bine pe la destinatii. la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel Nati a avut diareea usoara 1 luna in septembrie. Drita a zis ca a facut colon iritabil si am meeers cu regim incet incet pana si-a revenit.

Da-i cate putin sa pape. De fapt stii si tu.

Ne mai vedem azi?
Nu se poate la 18?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si uite asa ca sa nu ne lasam mai prejos..Miruna tocmai ce mi-a facut un pui de febra 38.3..dupa ce dimineata a fost ok, a luat-o asa din senin. Sper sa nu fie vreo viroza ceva, ca cea mica a Ancai asta are, ieri nu ne-am vazut cu ea, dar alaltaieri da. I-am dat niste Efferalgan si am bagat-o la nani...Doamne ajuta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Lavi, pentru noi ora 18 e tarziu. Cam la 19:30 la noi se termina programul, ca papam masa de seara, facem baita, apoi baita Stefaniei, apoi culcam intai BOgdanul si apoi Stefania... Hai sa zic ca stam pana la 20, daca tot ii e rau, si rontaie "masa" pe drum azi, ca e o zi speciala. Dar n-avem timp sa mergem prea departe, adica sa ne si intoarcem acasa de unde ajungem!

Hai sa ne vedem la 17 si ne plimbam incet de tot, pe la umbra. Avem prin cartier, nu e ca in alte parti, doar cu betoane. Daca nu puteti, sunati-ma. Eu ma asez un pic acum, ca ora de masa a Stefaniei era 14, dar vad ca inca le trage cu somnul. See you later!

Mergi la inceput

Gandacico am vorbit la telefon cu Noki, mama ei are programare la ora 18 si ea trebuie sa o lase acolo pe la 17.45. Nu are cum sa ajunga inainte de 18-18 si ceva.

Asa ca eu cred ca renuntam, ne vedem pe 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel m-ai desumflat de tot!!! Deocamdata la mine functioneaza ignore-ul...dar...cine stie pana cand. Oricum...tb sa lucrez la educatia lui tati care e muuult prea exagerat in opinia mea. Adica e mereu cu o mana pe el, sa nu cada, sa nu se murdareasca, sa nu...etc. I-am zis mai demult: " ai de gand sa te duci si cu el la fete sa fii sigur ca nu pateste nik rau???" Eu nu zic ca nu sunt grijulie dar...consider ca cu cat esti mai atent cu atat devine mai sensibil si eu asta nu vreau. Adica eu il las sa se joace in nisip si sa si-l puna si in cap, nu ma stresez tare daca i-a cazut biscuitul pe covor si il baga iar in gura, daca ia o busitura...e ok, se ridica si gata..etc El..e disperat. Ar fi in staresa il bage sub un glob de sticla cred. Asa ca...tb lucrat ca sa nu ne contrazicem in decizii si raspunsuri date copilului mai tarziu.
Slava Domnului...pana acuma nu avem decat o cazatura din pat nesoldata cu nik decat cu o sperietura si asta demuuult. In rest...el e destul de prudent si nu prea cade aproape deloc desi...alearga si el destul de mult, dar nu e la fel de agitat ca alti copii. Cucuie pana acum avem unul f. mic ca si-a dat cu feonul in cap...dar in rest nik...pana acum!

Gata ca am de lucru! Va poop!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da mai, intr-adevar Feli era cea care imi daduse ideea cu fixativul.Asa ca,fara sa retrag declaratia la adresa lui Lavi, Feli da-ti-ar Dumnezo' sanatate si tie si lu familia lui matale.Si ASEVI pare bun,da de,la mine in cretacic nuuu cred ca se gaseste.
Lavi am incercat.A iesit pata si de pe tzesatura.Am lasat cam 1 min,apoi am spalat cu apa si sapun si a iesit.Acu cred ca depinde si ce cit e de proaspat inscrisul.

Ginda imi pare rau sa aud ce se intimpla la voi.Trimit pupici sute,ca sa dispara problemele.
Pentru Miruna la fel.Sper sa fie trecator episodul asta.

Patzanie - m-am prefacut ca-i arunc o suzeta in WC.Rezultatul? Dup 10 minute,in care preparam mincarea,erau toate 6 in wc.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

leea multam!
madau si gandacel[/red] multa sanatate la puiuti, sa fie doar o alarma falsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,Gandacel ,sanatate multa la pitici ,sper sa nu fie ceva mai serios !

L-au internat pe tata azi ,eu nu m-am dus ca n-aveam cu cine lasa baiatu' ,s-a dus sor'mea cu mama ,sint un pic mai linistita ca stiu ca-i pe maini bune .
Diseara Orlando doarme la socrii ca sa ne putem odihni si noi ca lumea ,de obicei vinerea ieseam la un suc cu prietenele dar azi n-am nici un chef asa ca stau acasa ,ma uit la tv si fac nani devreme ,abia astept !!!!
Lavi ,ai zis ca bagi un link cu pensiuni ,unde e?:)

Azi a mincat fi'miu paste cu brinza dimineata iar la prinz piept de pui la gratar cu cartofi fierti ,sint tare bucuroasa ca pe cartofi n-a mai pus gura de vreo saptamana

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput